Nejpredrazenejsi auta, FWD a zrovna obludu Preludu a nepovedene VTi.. na zabavu.. no fuj.Gregy píše:Prelude 5g pripadne C6g VTI v good stavu. I kdyz to ty asi nechces, rikam to jako priklad co by se libilo me byt v takove situaci.
Auto pro zábavu
Moderátoři: Amigo, riderhenry
No osobne nepovazuju Prelude za obludu, ale kazdymu se libi neco. A ze je FWD? ITR taky a jaka je s ni sranda. A VTI? No to neni opravdu ten nej priklad. Jediny co je tam good je motor asijagy píše: Nejpredrazenejsi auta, FWD a zrovna obludu Preludu a nepovedene VTi.. na zabavu.. no fuj.Maximalne ITR a samozrejme S2k, ale oboji cenove uplne jinde.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ja v ni jel, taky jsem ji chtel. A je to rozhodne dobry auto, zadny radoby sportak. A ve skutecnosti vypada mnohem lip nez na fotkach. Ja jsem proste H-pozitivni, takze jsem mozna zaujatej. Urcite RWD auta jsou vetsinou zabavnejsi. Ale neni vse jen o pohonu zadni napravy. Reknu ti ze to co me na kterymkoliv aute ve kterym jsem jel nejvic zaujalo je hondackej motor v 8500 otackach. Ale to je samo muj nazor, kazdymu se libi neco zkratka.riderhenry píše:Ja ti nevim, o Prelude jsem uvazoval, ale jen do te doby, dokud jsem si o ni neco nezjistil... Nevim, to auto me nikdy nenadchlo. S ITR bych to neporovnaval uz vubec...Ale zase jsem v ni nejel...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ja netvrdim ze jenom RWD jsou dobry auta, ikdyz to byl potom muj pozadavek pri vyberu. VTEC je uzasna vec, taky jsem H-pozitivni, jak rikas, ale zaroven ne nekriticky - netvrdim ze ty ano...
Jasne je to videt pohledem do me garaze... Honda umi nejlepsi motory, ostatni uz je to potom model od modelu, rekl bych. Treba ITR je asi uplne bez debat uzasne auto, ale Prelude mi prijde o dost horsi, jestli mi rozumis...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Gregy: Obluda = tezka.
Sportovni auto to fakt neni.. spise pohodlne cestovni kupe. Spatne auto to urcite neni, ale auto na zabavu taky ne.. jako daily by to slo.
Sunny jedno z mala FWD, ktera ma docela smysl.. levne, nesmrtelny motor, jede dobre, dily se daji sehnat v pohode,.. velky konkurent ITR a dalsich predokolek.
Ale krom tohodle bych bral nejake RWD... ale za ty prachy to bude tezke..
Sunny jedno z mala FWD, ktera ma docela smysl.. levne, nesmrtelny motor, jede dobre, dily se daji sehnat v pohode,.. velky konkurent ITR a dalsich predokolek.
Ale krom tohodle bych bral nejake RWD... ale za ty prachy to bude tezke..
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
jagy: no, ono takova MX-5 NA... uz mlcim...
V Audi jsem opravdu nejel a snad ani nebudu muset, koncern nesnasim, az teda na Porsche... A ty jejich motory, ze kterych vsichni strikaji - 1.4, ktera udela 200 koni? Dekuji, nechci. Radeji 2.0 NA ktary udela 240 a s mensi spotrebou...
V Audi jsem opravdu nejel a snad ani nebudu muset, koncern nesnasim, az teda na Porsche... A ty jejich motory, ze kterych vsichni strikaji - 1.4, ktera udela 200 koni? Dekuji, nechci. Radeji 2.0 NA ktary udela 240 a s mensi spotrebou...
vono se to horko tìžko potlaèuje, nevyøknout svoje oblíbený auto, viï riderhenry?:) Taky sem to nechtìl øikat. Mám jen 130koní. Ale tu zábavu co sem stim minulej rok zažil. No nebudu se moc rozvášòovat
Je zábava a zábava. Nìkdo ke štìstí potøebuje aspoò 300koní a 500Nm aby mu to trhalo vaz. nìkomu staèí aby ho to auto neustále bavilo, ikdyž je vlastnì pomalej

Je zábava a zábava. Nìkdo ke štìstí potøebuje aspoò 300koní a 500Nm aby mu to trhalo vaz. nìkomu staèí aby ho to auto neustále bavilo, ikdyž je vlastnì pomalej
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ryba: ono na ty boky i tech 130 (140) koni staci, kdyz je mokro a -10...
Momentalne prozivam intenzivni rychlokurz "driftu" a jsem vdecny, kdyz koncim v praci o pulnoci, protoze projizdet si takhle nocni mesto je mazec! Na driftovaci souteze to neni, ale jak rikas, na zabavu dobre auto, to je provereny uz radkou uzivatelu...
A nemyslim si, ze by ten motor nemel potencial, co se tyce uprav - necha si dost libit, co tak vim. Ale jak Ryba rikal - je to muj (resp. i jeho
) nazor a volba, ale jini se na to muzou divat uplne jinak... 
Momentalne prozivam intenzivni rychlokurz "driftu" a jsem vdecny, kdyz koncim v praci o pulnoci, protoze projizdet si takhle nocni mesto je mazec! Na driftovaci souteze to neni, ale jak rikas, na zabavu dobre auto, to je provereny uz radkou uzivatelu...
130koní staèí i na sucho:) staší špéra a trochu umu. viz: http://www.youtube.com/watch?v=4Ds7H--ktfQ
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Jj, uvažoval jsem nad Prelude 4 g a 5g nevo Civicu 6 g VTI. Ale touha po zadohrabu je vìtší.Gregy píše:No taky si myslim ze kupovat starsi auto v nic moc stavu s tim ze ho dodelas je na nic, mam to z vlastni zkusenosti. To pak zere spoustu penez a porad mas starou plecku ktera sice jede ale nevypada nic moc. To radeji pockej treba rok a pak kup neco v good stavu a nebudes litovat. Navic jestli chces 200 koni a vic tak za 100t takovych aut moc neni a kdyz tak jsou to opravdu stary auta do kterych budes muset tezce vrazet prachy za opravy a samotnej provoz neni zrovna levna zalezitost. Dobre bych to promyslel. Za 150t treba mas krasnou Prelude 5g pripadne C6g VTI v good stavu. I kdyz to ty asi nechces, rikam to jako priklad co by se libilo me byt v takove situaci.
GXE10
- smiley.max
co treba mazda 323 ve 4kole??to je solidni palba-nebo mazda 626 z r.88 v cupe??je tam motor .2.0 -16v je to jen 103 kw-ale na to jak to jede dost dobry cenove sou k sehnani -a sou to mazdy a to sou drzaky-kdyz chces levny auto !!ale jak psal ryba-neni potreba met 200ps na poradnou palbu-uz treba ja ?borec me ujizdel se zavodni 110-sice z kopca,ale ujel me
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
jak se již psalo, je zábava a zábava
já osobnì si víc užiju rychlou jízdu na okreskách, v serpentynách ... ve svý pøedokolce, než bych si užil v zadokolce
nemusim mít strach, že nevhodnì pøidám plyn a budu se houpat na první švestce ...
je to v podstatì jak popisoval Eso s LK7R na H-C. Cesta s ITR nebo CTR je radost z jízdy na limitu, po zaparkování S2k je pocit ''tak jsem to pøežil''
velká sranda je i s malejma šmejdama jako Clio Williams, Pežo 106S16, Saxo VTS a podobnì. Nepotøebujou náhon na zadek a 150kW
já osobnì si víc užiju rychlou jízdu na okreskách, v serpentynách ... ve svý pøedokolce, než bych si užil v zadokolce
nemusim mít strach, že nevhodnì pøidám plyn a budu se houpat na první švestce ...
je to v podstatì jak popisoval Eso s LK7R na H-C. Cesta s ITR nebo CTR je radost z jízdy na limitu, po zaparkování S2k je pocit ''tak jsem to pøežil''
velká sranda je i s malejma šmejdama jako Clio Williams, Pežo 106S16, Saxo VTS a podobnì. Nepotøebujou náhon na zadek a 150kW
zeptej se senseieLucasFreeMatch píše:A nìjaké názory na Supru MKIII? Designovì se mì líbí, i ten výkon je solidní, na živo jsem ji nevidìl, ale podle videí na youtube atp. by to mohlo být auto pro zábavu.
Neøešme prosím penìžní stránku vìci.
nee vtip. ale idaho ti k tomu urèitì øekne víc, v ÈR asi neni povolanìjšího èlovìka na MK3