Dovoz a přihlášení/registrace RHD vozidla
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Dovoz a přihlášení/registrace RHD vozidla
Stim tuky tuk by se to stejně do 150 rozlitlo 

150 je tak akorát na Subo. Míro v pořádku. Myslíš na zdraví motoru. Kudos
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
BambusGC8JDMRHD
ahoj, dnes do Nehvizd přijel Skyline HR-34, čekalo se něj lehce přes 2 měsíce...
Ahoj,
kdyby měl někdo chuť na Skyline R34 GT-R, 1999, najeto 35 000 km, cena : 11 203 000 yen
Skyline R34 GT-R V-Spec, 1999, najeto 47 500 km, cena : 15 700 000 yen
kdyby měl někdo chuť na Skyline R34 GT-R, 1999, najeto 35 000 km, cena : 11 203 000 yen
Skyline R34 GT-R V-Spec, 1999, najeto 47 500 km, cena : 15 700 000 yen
kdyby někdo chtěl R33 :
Skyline R33 GT-R, 1997, najeto 38 300 km, cena : 5 500 000 yen
Skyline R34 GT-R V-Spec, 1995, najeto 38 500 km, cena 7 100 000 yen
Skyline R33 GT-R, 1997, najeto 38 300 km, cena : 5 500 000 yen
Skyline R34 GT-R V-Spec, 1995, najeto 38 500 km, cena 7 100 000 yen
Ahoj JDM příznivci. Máte někdo čerstvé informace, jako je to s přihlášením auta z UK nyní, v aktáulní "covidově - koncoroční" době?
Čeká mě přihlašování ca. o 2 týdny. Chtěl bych se vás zeptat, jak to probíhalo na úřadě. Jak se na to kvůli Brexitu tvářily, když máme prosinec téměr na spadnutí?
Čeká mě přihlašování ca. o 2 týdny. Chtěl bych se vás zeptat, jak to probíhalo na úřadě. Jak se na to kvůli Brexitu tvářily, když máme prosinec téměr na spadnutí?
Zatím je to v pohodě. Minulý týden jsem dohlásil auto, co se dovezlo z UK před 3 týdny.
Do toho pán z TÜV říkal, že to zřejmě bude fungovat tak, jako doposud, i po novém roce, ale záleží na politice a dokud to neni někde napsané černé na bílém tak se situace může ze dne na den změnit. Británie by si tim bez dohody zavřela trh. Ale taky to mohla bejt od pána jen domněnka.
Tüv jedou hodně homeoffice tak jsou tam jeden nebo dva dny v týdnu osobně, tak to chce zavolat a domluvit termín na test kvůli protokolu.
Úřad to neřešil, jen maj blbý otvírací hodiny kvůli covidu a někde je potřeba se objednat předem na úřady, jinak neberou lidi bez objednání.
Stk jedou bez omezení tak je to okej.
Do toho pán z TÜV říkal, že to zřejmě bude fungovat tak, jako doposud, i po novém roce, ale záleží na politice a dokud to neni někde napsané černé na bílém tak se situace může ze dne na den změnit. Británie by si tim bez dohody zavřela trh. Ale taky to mohla bejt od pána jen domněnka.
Tüv jedou hodně homeoffice tak jsou tam jeden nebo dva dny v týdnu osobně, tak to chce zavolat a domluvit termín na test kvůli protokolu.
Úřad to neřešil, jen maj blbý otvírací hodiny kvůli covidu a někde je potřeba se objednat předem na úřady, jinak neberou lidi bez objednání.
Stk jedou bez omezení tak je to okej.
je to tak, zatím to jde, teď přihlašuju Levin AE111, STK během jednoho dne, ale na výhledy čekám týden.
tak konečně je Levin na značkách, ale musím říct, že v době Covidu jsou některé úřady na přesdržku...
ahoj všem,
tak konečně se ledy hnuly a můžu opět přihlašovat bez problémů
novinky - schválení výjimky na xenony, LED atp. bez ostřikovačů - sklápění být musí !!!
- schválení výjimky na sportovní podvozek z Japonska - tedy bez EU homologace
tak konečně se ledy hnuly a můžu opět přihlašovat bez problémů
novinky - schválení výjimky na xenony, LED atp. bez ostřikovačů - sklápění být musí !!!
- schválení výjimky na sportovní podvozek z Japonska - tedy bez EU homologace
Naposledy upravil(a) eaerbr dne 27 úno 2021, 14:03, celkem upraveno 1 x.
ahoj, ja len taku vseobecnu otazku, na udelovanie vynimiek su nejake pravidla? alebo to zalezi na technikovi niekde v dekre?
'99 Evo VI
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex
Ahoj, píšeš, že sklápění být musí - a mají ho teda japonský auta? Protože jestli ne, tak je to teda konečná, nebo se to dá nějak doinstalovat? Řešíš už nějak svícení světel "na opačnou stranu"? Našel jsem firmu v Holandsku, která to dělá, ale jak to řešíš Ty? Mám jedno auto, kde končí za dva dny aukce v JP, tak bych se potřeboval rozhodnout ...
ahoj, některá japonská auto to mají, některá ne, třeba u Evo 5 a 6, jsem to dodělával z obyč. Lancera
Impreza 2004 :
Skyline R34 :
na světla mám člověka, Levin před úpravou :
po úpravě :
Impreza 2004 :
Skyline R34 :
na světla mám člověka, Levin před úpravou :
po úpravě :
Nissan Silvia QS :
světla na Silvia pokračování :
šedá clonka je originál a bílá clonka je otočený model 3D tisk
šedá clonka je originál a bílá clonka je otočený model 3D tisk
Šlo by se dohodnout na předělání světel na LHD?
asi ano, je to na S15 ?
Mirek, 608 265 962
Mirek, 608 265 962
Mulder píše: ↑10 bře 2021, 00:33Ahoj, píšeš, že sklápění být musí - a mají ho teda japonský auta? Protože jestli ne, tak je to teda konečná, nebo se to dá nějak doinstalovat? Řešíš už nějak svícení světel "na opačnou stranu"? Našel jsem firmu v Holandsku, která to dělá, ale jak to řešíš Ty? Mám jedno auto, kde končí za dva dny aukce v JP, tak bych se potřeboval rozhodnout ...![]()
V Holandsku jsem si taky nechal delat jedny svetla, naprosto super pristup.
Nissan 300ZX '90 3.0i V6 TT SWB Targa-Top, Abarth 5OO '10 1.4i esseesse, Subaru Impreza '09 2.0i RX
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite roof, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite roof
FAMILY:
Nissan Elgrand '03 3.5i V6 XL RWD, Subaru Libero '93 1.2i Super-Deluxe 4WD
http://moje.auto.cz/user/Machy-CZ
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite roof, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite roof
FAMILY:
Nissan Elgrand '03 3.5i V6 XL RWD, Subaru Libero '93 1.2i Super-Deluxe 4WD
http://moje.auto.cz/user/Machy-CZ
přestavba světel Impreza Hawkeye :
tady stačí světlo rozlepit a clonu otočit, paraboly mají ale drobné poškození, takže půjdou na pokovení
tady stačí světlo rozlepit a clonu otočit, paraboly mají ale drobné poškození, takže půjdou na pokovení
Caute chlapi je tu dalsi pacient co spadl na hlavu a chce jetdit po nasich cestach s volantem v pravo. Chci koupit hondu jazz rok 2011.A ptam se jestlimi neporadite kde delaji certifikat ohledne zrcatek. Bydlim v Trinci tak potrebuji co nejbliz. A kolik me bude stat celkove prihlaseni. Svetla a mlhovka vim ze musim vymenit. A co vic budu musit resit?Predem dik
Koprivnice, pan Vystavil. Tel. : 606 790 074
Ten resi vyhledy, ruzne mereni, atd. (delali jsme to u nej pred domem na parkovisti
). Pak ti prijdou na dobirku vsechny potvrzeni, ktere potrebujes k prihlaseni.
Ten resi vyhledy, ruzne mereni, atd. (delali jsme to u nej pred domem na parkovisti
Dik a ceny?Veskerych uradu?
ahoj,
mě výhledy stáli 4 000,-
mě výhledy stáli 4 000,-