Nejlepší volba pro swap
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Nejlepší volba pro swap
Pokud nemáš čas tak se tím ani nezabývej. Už tak jsi ho tu promrhal dost včetně našeho. Kup celé auto. Kolik je ti let?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Zas zbytočná beletria o tom aké máš sny, podla mňa ani sám nevieš čo chceš. Neodraďoval som ťa, nepísal som o črepoch, nepísal som o peniazoch...len mi pripadáš, že si stratený vo vlastných snoch. A iba samé výhovorky ako je to náročné, ako nemáš čas, ako nemáš priestor, ako nemáš skúsenosti, ako nemáš pomoc atď.......takže som mal pravdu, že nemáš nič. Ty hlavne nemáš presne daný cieľ. A ako by som tu čítal niekoho denník "co a jak se mi honí hlavou". Chlape ak nebudeš mať daný cieľ, tak nikdy tam nedorazíš...... a to platí aj pre život.
Pán ZXman ti dobre radí.....keď nemáš čas, tak ani s tým čo máš nemrhaj. Čas je to najcennejšie, čo v živote máme. Môžeš mať peňazí plnú prdel ale za ne si čas nekúpiš. Tak ním nemrhaj. Si môžem otvoriť filozofické okienko
To bol môj posledný príspevok na danú tému a nech sa ti darí
Pán ZXman ti dobre radí.....keď nemáš čas, tak ani s tým čo máš nemrhaj. Čas je to najcennejšie, čo v živote máme. Môžeš mať peňazí plnú prdel ale za ne si čas nekúpiš. Tak ním nemrhaj. Si môžem otvoriť filozofické okienko
To bol môj posledný príspevok na danú tému a nech sa ti darí
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
A to je proč sem napíšu vždycky jednou za rok.

Korunovaný se stává věčným
Napiš klidně za dva, bye and die.
Může klidně být. Nevím koho zde držím násilím, aby můj nápad schvaloval nebo mi dělal milosti.
Ti co chtěli nějak kloudně přispět, už tak učinili a za to jim děkuji.
Zbytek si sem chodí akorát vybít zlost, vysmát se nebo mě odradit.
To je ještě smutnější, jak moje někdejší naivita.
Ti co chtěli nějak kloudně přispět, už tak učinili a za to jim děkuji.
Zbytek si sem chodí akorát vybít zlost, vysmát se nebo mě odradit.
To je ještě smutnější, jak moje někdejší naivita.
Korunovaný se stává věčným