Vím že to tak jezdí hodně lidí, ale mě to vyhovuje víc takhle, přijde mě že mě to u prostřed zatáčky tak nevynese a můžu dávat dřív plnej plyn... A taky si radši auto zabrzdim před zatáčkou než to rovnat až v zatáčceRSteam píše: ↑27 kvě 2019, 10:57Pekná jazda lukin))) ....... skús skôr zatočiť/zavrieť to do prvej zákruty za cieľovou rovinkou, respektíve som chcel povedať nebrzdiť rovno a potom zatočiť dotknúť sa apexu ale brzdiť šikmo do zákruty ku krajnici a začať točiť, isť ju viac pri vnútornej krajnici a nie len pri apexe sa ku nej priblížiť. Malo by ti to nejakú desatinu ušetriť. Odskúšaj si to.....
Niečo na tento spôsob https://youtu.be/UGn9LfUPRXM?t=148 alebo odtiaľto z fóra r4ms3s ešte keď mal civic![]()
Time Table ( vaše časy na okruzích )
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Time Table ( vaše časy na okruzích )
V pohode, ja mam tiež z toho divný pocit ale funguje to
chcel som ti ušetriť nejakú desatinku 
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
Lukin: pěkný, moc pěkný. Je super vidět, že mé bývalé ctr pořád lítá jak splašený. Kluci s těma 400 a víc koňma z tebe museli mít těžkou hlavu
. Ta stopa co ti radí RS je super, jen je to takový těžký se k tomu přemluvit. Jsem ji odkoukal na LeBrno, když tam s náma po okruhu jezdili GT rychlíci. A i když se to nezdá tak je to o dost bezpečnější, protože tím že brzdíš od cca 100m cedule směrem na vnitřní obrubník tak můžeš jít na brzdy o dost dýl a vlastně si prodlužuješ dráhu kde můžeš bezpečně brzdit o šířku asfaltu, než když brzdíš na vnější straně. Tam když to přeženeš tak je to o hnědý trenky
(to ve mě tehdá pěkně zatrnulo, když mě tam málem vytrestala závodní 8g...).
Hairdresser car
Čau,jo auto lítá pořád...z jara jsem teda zahučel do převodovky,ale už zas to jezdíjarka píše: ↑27 kvě 2019, 16:27Lukin: pěkný, moc pěkný. Je super vidět, že mé bývalé ctr pořád lítá jak splašený. Kluci s těma 400 a víc koňma z tebe museli mít těžkou hlavu. Ta stopa co ti radí RS je super, jen je to takový těžký se k tomu přemluvit. Jsem ji odkoukal na LeBrno, když tam s náma po okruhu jezdili GT rychlíci. A i když se to nezdá tak je to o dost bezpečnější, protože tím že brzdíš od cca 100m cedule směrem na vnitřní obrubník tak můžeš jít na brzdy o dost dýl a vlastně si prodlužuješ dráhu kde můžeš bezpečně brzdit o šířku asfaltu, než když brzdíš na vnější straně. Tam když to přeženeš tak je to o hnědý trenky
(to ve mě tehdá pěkně zatrnulo, když mě tam málem vytrestala závodní 8g...).
Vcerejsi Brno. Mel jsem asi 1mm desticek a celkove byly brzdy uz pred smrti, takze jsem dal jen dva stinty (asi 12 ostrych kol). Od minula zmenen prevod na delsi (4.77 vs. 4.44) a pridano "Js Racing" kridlo. Nastaveno na nejmirnejsi nastaveni a grip vzadu je neskutecny. Na limitu je auto uz nedotacive, takze splitr/lip je nutny - ale pocital jsem s tim a jsem rad, ze jsem to otestoval i bez nej. Diky vyssi vyjezdove rychlosti je vmax asi o 2kmh vyssi, prestoze od minuleho Brna mam i sirsi 255 gumy vs. predchozi 235.
Prvni stint mi Harrys Lap Timer zaznamenal jen posledni kolo a bylo z toho 2:31.97 a v druhem stintu jsem to nezlepsil. Vsechny kola 2:31, 2:32, 2:33 a max. 2:34. Nebyt provozu a zdrzeni, tak to jde bez problemu konstantne jezdit vse 2:31. Jsem zvedav co prinese dalsi jezdeni, ale uz bych rad sel konecne pod 2:30.
Kompletni setup je vypsan v popisu videa.
Prvni stint mi Harrys Lap Timer zaznamenal jen posledni kolo a bylo z toho 2:31.97 a v druhem stintu jsem to nezlepsil. Vsechny kola 2:31, 2:32, 2:33 a max. 2:34. Nebyt provozu a zdrzeni, tak to jde bez problemu konstantne jezdit vse 2:31. Jsem zvedav co prinese dalsi jezdeni, ale uz bych rad sel konecne pod 2:30.
Kompletni setup je vypsan v popisu videa.
Naposledy upravil(a) jagy dne 27 kvě 2019, 20:45, celkem upraveno 2 x.
Jagy asi ti začnu říkat "profesor"
Krásná práce. Jinak 2.30 je taková psychologická hranice, jakmile ji prolomíš měl by tam být celkem rychlý progress k 2:27-28 
Jagy na tý cílovce brzdí jak ty GTčka
- jinak super jízda, ale mé bývalé ctr s lukinem je rychlejší
.
Hairdresser car
Pěkný okruhový setup. Časy asi dobrý. Není to auto teď na akceleraci a brždění líné? Já když mením rozměr pneu tak auto nejede a nebrzdí.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Peca: Diky... ja vidim porad rezervy v sobe, kazde kolo X chyb. Jeste ze jsou ty videa, jinak bych si myslel, ze to jezdim dobre.
Jarka: Jo cilovku mam odkoukanou z jinych aut, udajne je to rychlejsi
Tve ex-CTR je tezky souper - to naladeni, vaha a slick dela svoje.
ZXman: Pocitove necitim ze by to najednou nejelo. Pritlak je dan na nejmensi mozny a na gumach jsem jezdil i predtim. Brzdeni je na 255 gumach a s kridlem super, jde brzdit dost pozde a porad je to stabilni. Kazdopadne desky uz jsou mrtve, takze ted pujde i skrz vetsi grip ostrejsi smes a chlazeni.
Jarka: Jo cilovku mam odkoukanou z jinych aut, udajne je to rychlejsi
ZXman: Pocitove necitim ze by to najednou nejelo. Pritlak je dan na nejmensi mozny a na gumach jsem jezdil i predtim. Brzdeni je na 255 gumach a s kridlem super, jde brzdit dost pozde a porad je to stabilni. Kazdopadne desky uz jsou mrtve, takze ted pujde i skrz vetsi grip ostrejsi smes a chlazeni.
Mě se to stalo už u dvou aut. Dal jsem větší, těžší kola = větší setrvačníky a musel jsem víc šlapat na brzdu.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Jagy, pekna jazda...
Novy povrch v Moste celkem funguje, i kdyz na srovnani budu muset zajet vic kol, nez jen dve. Kazdopadne jsem zlepsil svuj best a pokoril tak cas Vojty Stajfa s STi 2015. Prosim o zapsani casu 1:58,529 (Subaru WRX STi 2003).
Jinak Mates jel s tou 350Z nadherne, Jagy jel hezci jizdu v Brne nez v Moste, kazdopadne oba jezdite moc pekne a jako ze moc casto nechvalim
.
Jinak Mates jel s tou 350Z nadherne, Jagy jel hezci jizdu v Brne nez v Moste, kazdopadne oba jezdite moc pekne a jako ze moc casto nechvalim
.Re: Time Table ( vaše časy na okruzích )
Pls update 
NS BTG
Lotus Elise 250 Cup / Avon ZZR / ImolaRed
7:52
(furt provoz, test podmínky asi nikdy netrefim, je to sice nejrychlejší dle záznamů YT pro 4cyl Elise / Exige) ale ono s tou 1,8 čkou těch 7:45 půjde, stopu moc vylepšit asi už nedokážu, mozek asi více nevypnu, drobné detailní chyby se vždy v extrému v nějaké ze 73 zatáček najdou, takže už jen test podmínky
)
PS: Jagy - zajeto na na hladkých kotoučech Pagid - funguje to, budu ten budget disc brát i nadále
video časem hodim
NS BTG
Lotus Elise 250 Cup / Avon ZZR / ImolaRed
7:52
(furt provoz, test podmínky asi nikdy netrefim, je to sice nejrychlejší dle záznamů YT pro 4cyl Elise / Exige) ale ono s tou 1,8 čkou těch 7:45 půjde, stopu moc vylepšit asi už nedokážu, mozek asi více nevypnu, drobné detailní chyby se vždy v extrému v nějaké ze 73 zatáček najdou, takže už jen test podmínky
PS: Jagy - zajeto na na hladkých kotoučech Pagid - funguje to, budu ten budget disc brát i nadále
video časem hodim
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Fiši díky
Po loňských 5 kolech v cizím, první řádná návštěva NS
Nissan 350Z (pneu AD08R, se spolujezdcem) Nordschleife BTG 8:14.60
Po loňských 5 kolech v cizím, první řádná návštěva NS
Nissan 350Z (pneu AD08R, se spolujezdcem) Nordschleife BTG 8:14.60
Honda Civic Type-R Gr.N
Mates pecka!
baví mě lidi co díky talentu a zkušenostem "přečtou" trať za pár kol... Po desítkách odcoachovaných většinou nemehlel nebo bezvarlatových, je to paráda vždy když někdo sedne, dá pár kol a švihá to jak Baťa cvičky!
jen tak dál... krapet vhodnější stroj a to bude teprve rodeo 
baví mě lidi co díky talentu a zkušenostem "přečtou" trať za pár kol... Po desítkách odcoachovaných většinou nemehlel nebo bezvarlatových, je to paráda vždy když někdo sedne, dá pár kol a švihá to jak Baťa cvičky!
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Vcerejsi Brno mirne zlepseni - 2:31.50
Klasicky slalom a strach, ze me nekdo napali nebo zavre (to se parkrat stalo). Meli by udelat poradny track day s instruktazi, at kazdy vi, jak se chovat na okruhu. Video nemam zadne, protoze jsem dement a mel jsem plnou kartu.
Klasicky slalom a strach, ze me nekdo napali nebo zavre (to se parkrat stalo). Meli by udelat poradny track day s instruktazi, at kazdy vi, jak se chovat na okruhu. Video nemam zadne, protoze jsem dement a mel jsem plnou kartu.
Jojo, slalom jako vždy v Brně... Ja sem zajel jen 3 ostrý kola, nějak sem to podcenil s benzínem, myslel sem že to bude v klidu stačit, ale začlo se to odlívat a cukat, tak sem se na to asi v půlce stintu vykašlal
jinak čas slabota 2.33
Ale bavilo mě nahánět Matesa v Evu. Video hodím jak se nahraje
Ale bavilo mě nahánět Matesa v Evu. Video hodím jak se nahraje
Teraz bolo teplo ve Štvrtek ne ? To sa nedá na čas jazdic, ked sem byu já s křápem starým
( NSX-2:29,45) tak bola fajn teplutka ešte
https://www.youtube.com/watch?v=6kagKdYLQ2A&t=328s
Ešte sa tam chystám s CTR.
https://www.youtube.com/watch?v=6kagKdYLQ2A&t=328s
Ešte sa tam chystám s CTR.
Bylo hodně teplo a dusno... Ale aspoň bylo pod mrakem a nesvítilo slunko
Prosím zápis - Nordschleife HONDA S2000- 7:54,71
Pneu R888-R 255/40-R17
Pneu R888-R 255/40-R17
Ahoj, prosím update
EK4, AD08R
Video dám později.

Video dám později.

Jančo: parádní čas
z onboardu to bylo takové easy hodné a drželo jak přibité 
Lukin: Evo bylo dost marné a nedotáčivé
Za mě drobná změna Brno - 350Z (AD08R) za 2:32.54
Jednou mi to ukázalo i 2:30.65 ... ale moc tomu nevěřím, nepřišlo mi žádné kolo výrazně lepší a více podobných časů nepadlo, za to 2:32.xx několikrát. Někdo více zkušeností s Harry's LapTimer? Nebo máte tip na lepší soft?
Někdy mi to načmárá úplnou kravinu ... 2:32.10 a preview jako bych tam sjížděl z dálnice nebo co
Lukin: Evo bylo dost marné a nedotáčivé
Za mě drobná změna Brno - 350Z (AD08R) za 2:32.54
Jednou mi to ukázalo i 2:30.65 ... ale moc tomu nevěřím, nepřišlo mi žádné kolo výrazně lepší a více podobných časů nepadlo, za to 2:32.xx několikrát. Někdo více zkušeností s Harry's LapTimer? Nebo máte tip na lepší soft?
Někdy mi to načmárá úplnou kravinu ... 2:32.10 a preview jako bych tam sjížděl z dálnice nebo co
Honda Civic Type-R Gr.N
Díky, mne Harry merá dobre,ale neviem zesynchronizovat to ich meranie rýchlosti s videom, prechádzam na a od Šenkyra berem RACE NAVIGATOR s RCN modem, videl som ako to funguje a je to pecka- 1400E lebo chceme s kámošem jazdit RCN závody, tourist fahrten sa dá sypat jedine ráno nebo večer. Dáme pár track dayov a hurá na závody rovnou budúci rok.
jančo: super čas!
Ad. logger: mám externí 10Hz Garmin GLO 2 přes bluethoot k mobilu a přes RaceChrono to funguje fakt pěkně, až jsem překvapenej jak přesný to umí být.
Ad. logger: mám externí 10Hz Garmin GLO 2 přes bluethoot k mobilu a přes RaceChrono to funguje fakt pěkně, až jsem překvapenej jak přesný to umí být.
Hairdresser car