Time Table ( vaše časy na okruzích )
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Time Table ( vaše časy na okruzích )
Ešte doplním bleska ak ma pamäť neklame tak tam mali klietku ale určité časti interiéru boli preč aby zachovali rovnaký pomer výkon/hmotnosť presne ako séria....ale jančo ide ako blaaazen
NS King
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
Jančo: Zdržení tam bylo dost, takže ten čas je moc pěkný! Jinak super video a na konci třešnička!! 
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
Prosím o aktualizaci času v Mostě: Miata NB - Federal RS-R 205/50R15, sólo - 2:04.98. Na autě se přes zimu změnili jen disky, dal jsem nový desky (DTC-30) a lehkou baterku (-5kg) a 3s z času dole. Vypadá to, že nagumovaný nový povrch má o dost lepší grip než minulý rok, jinak si to vysvětlit neumím páč stopa a všechno ostatní je stejný.
https://www.youtube.com/watch?v=TTYqxirhqXs#t=2m12s
Hairdresser car
Jančo prase Honda
- můj nejoblíbenější žák s největším progresem :-* muck 
Když začínal jezdit s námi sekal jednu hrubku za druhou, za rok však předvedl posun "from zero to hero"
To auto je na sériový HH geniálně slazené a jede jako z praku, k tomu je značně blbuvzdorné.
Jakmile bude volno a ještě doladíme detaily, bude tam mít stoka rázem 7:30-40 BTG...
Když začínal jezdit s námi sekal jednu hrubku za druhou, za rok však předvedl posun "from zero to hero"
To auto je na sériový HH geniálně slazené a jede jako z praku, k tomu je značně blbuvzdorné.
Jakmile bude volno a ještě doladíme detaily, bude tam mít stoka rázem 7:30-40 BTG...
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Mě se bohužel zlepšení nepovedlo - stále shodných 7:58 viz video
v době kdy trať začala být prázdná, měl jsem již zadní Avony na 0-1mm sjeté a grip level byl značně v prdeli, kdy ve vysokorychlostních zatáčkách přicházela náhlá přetáčivost... bohužel, příště třeba. Auto váží se mnou rovnou tunu a 243 koní a 250nm krouťák (nm jako 1,4 Octavia) bohužel moc v přímce a na výjezdech nepřidá, ale ten feel je nepopsatelný
Věřím, že až budou test podmínky - počasí / volná trať / technika 100%, tak dosáhne ten hliníkovej Yaris 7:4X
K těm časům, který nic moc neříkají.... -Poslední 4 válcový Lotus (běžná šasi mimo 2-11) má zajetý ofiko čas v roce 2008 - Exige S Performance Pack - Horst von Saurma, jedná se o totožný ekvivalent, kdy auto mělo stejný output, totožný podvozek, prostě Exige S2 je to samé v bledě modrém jako Elise S3. Výkon, krouťák, váha vše totožné, totožný podvozek, jen lepší Exige tehdá mívaly Ap čtyřpístky nabmísto běžných Ap dvoupístků. Horst tenkrát zajel na Yokohamách A048 LTS čas 8:25 full lap, což po odečtení na BTG dělá nějakých shodných 8:02-7:58 ...pravda, mám lepší aero packet, lepší Avon ZZR, lepší desky a trať krapet zrychlila, na druhou stranu Horst měl testovací podmínky bez provozu, auto v 100% test kondici a Ap čtyřpístky
Takže keep trying.... je to sice pomalejší než dnešní auta jako Prasečí Jánovo CTR, ale feelingově je pocit sub 7
https://youtu.be/ObHsxUn4tj8
v době kdy trať začala být prázdná, měl jsem již zadní Avony na 0-1mm sjeté a grip level byl značně v prdeli, kdy ve vysokorychlostních zatáčkách přicházela náhlá přetáčivost... bohužel, příště třeba. Auto váží se mnou rovnou tunu a 243 koní a 250nm krouťák (nm jako 1,4 Octavia) bohužel moc v přímce a na výjezdech nepřidá, ale ten feel je nepopsatelný
Věřím, že až budou test podmínky - počasí / volná trať / technika 100%, tak dosáhne ten hliníkovej Yaris 7:4X
K těm časům, který nic moc neříkají.... -Poslední 4 válcový Lotus (běžná šasi mimo 2-11) má zajetý ofiko čas v roce 2008 - Exige S Performance Pack - Horst von Saurma, jedná se o totožný ekvivalent, kdy auto mělo stejný output, totožný podvozek, prostě Exige S2 je to samé v bledě modrém jako Elise S3. Výkon, krouťák, váha vše totožné, totožný podvozek, jen lepší Exige tehdá mívaly Ap čtyřpístky nabmísto běžných Ap dvoupístků. Horst tenkrát zajel na Yokohamách A048 LTS čas 8:25 full lap, což po odečtení na BTG dělá nějakých shodných 8:02-7:58 ...pravda, mám lepší aero packet, lepší Avon ZZR, lepší desky a trať krapet zrychlila, na druhou stranu Horst měl testovací podmínky bez provozu, auto v 100% test kondici a Ap čtyřpístky
Takže keep trying.... je to sice pomalejší než dnešní auta jako Prasečí Jánovo CTR, ale feelingově je pocit sub 7
https://youtu.be/ObHsxUn4tj8
plne suhlas.ImolaRed píše: ↑25 dub 2019, 09:32Jančo prase Honda- můj nejoblíbenější žák s největším progresem :-* muck
ImolaRed: moc pekna jazda, skoda ze bez zvuku
Jo, to bych nesměl být debil a zapnout ho
Co tam máš za stálej převod? nějaká krátká ta převodovka ne?jarka píše: ↑25 dub 2019, 08:14Prosím o aktualizaci času v Mostě: Miata NB - Federal RS-R 205/50R15, sólo - 2:04.98. Na autě se přes zimu změnili jen disky, dal jsem nový desky (DTC-30) a lehkou baterku (-5kg) a 3s z času dole. Vypadá to, že nagumovaný nový povrch má o dost lepší grip než minulý rok, jinak si to vysvětlit neumím páč stopa a všechno ostatní je stejný.
S2k for fun, WRX do Lidlu
michal: MFactory 4,57 co se dává i do S2K - v omezovači by to mělo dát skoro 200 kmh
. Vmax na cílovce bylo 175 kmh (na sériový motor s decatem to šlape pěkně
).
Hairdresser car
V pasážích do kopce je určitě výhoda 320k/400Nm toho CTR oproti S2000.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
jarka - ty vole ja vubec nechapu jak se k tomu tvymu casu dostat, je to neskutecnej cas! Oproti tobe nemam jen podvozek (jezdim seriovy Bilsteiny, takze se mi tochu vic kejve
) a decat (+ zeleny ebc desky nejsou ideal), jinak identicky auto (navic mam lamelu vzadu) a nej casy kolem 2,09 (i za to jsem rad). Mam pocit ze uz jsem ted na hrane sebe i auta, o cemz svedci i muj zahoz
skoda, ze jsem se nemohl s tebou svest a neco odkoukat, stopa se mi zda velmi identicka, ale napriklad moje vmax na cilovce 163 km/hod... kazdopadne rad jsem tebe i Petu videl!
Mitsubishi Evo 6 RS LHD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
hasa: jo byl to fajn den, doufám že to zas někdy zopákneme. Když by jste chtěli tak dovalte k nám na sever - mám tu takový 120-150 km okruh, kde je hodně zajímavých silniček, kde jsou miaty úplně boží (třeba údolím Jizery, kdy po jedný straně jsou skály a je slyšet jak se od nich odráží zvuk z koncovky). Stačí vyrazit ráno a i provoz tam je všude rozumný. Ad. čas: když porovnám log s minulým rokem tak mám vyšší rychlosti na výjezdech ze zatáček, takže bych tipnul líp nastavený podvozek a hlavně nagumovaný asfalt.
Hairdresser car
vylet zni super, jen musim dat Miatu dokupy
ozvu se až budu ready!
Mitsubishi Evo 6 RS LHD
jarka: az teraz som si to pozrel a musim smeknut, az ucitelsky presna jazda co dokladaju aj casy kde mas kolo za kolom v 0,5s. Nech to je akokolvek 2x smekam:-)
blesk: děkuju, snažím se. Jsem zrovna koukal kvůli kámošovi kolikrát jsem tam už byl a je to nadřený čas (za ty roky jsem tam dal asi 35 stintů
).
Hairdresser car
je to vidno ze to dobre poznas. Som si pozeral aj tvoje vlakno jak si sa posuval z 2:13. Mas peknu chronologiu v tom vlakne. Inak tu poslednu zmenu geo co si robil kde jak som pozeral si len znizil predny odklon z -1,5 na -1,4 - to bolo cielene takato mikro zmena a este opacnym smerom ako by som cakal?
Máš super čas a hezké zlepšení !jarka píše: ↑26 dub 2019, 14:05jo byl to fajn den, doufám že to zas někdy zopákneme. Když by jste chtěli tak dovalte k nám na sever - mám tu takový 120-150 km okruh, kde je hodně zajímavých silniček, kde jsou miaty úplně boží (třeba údolím Jizery, kdy po jedný straně jsou skály a je slyšet jak se od nich odráží zvuk z koncovky). Stačí vyrazit ráno a i provoz tam je všude rozumný. Ad. čas: když porovnám log s minulým rokem tak mám vyšší rychlosti na výjezdech ze zatáček, takže bych tipnul líp nastavený podvozek a hlavně nagumovaný asfalt.
Ten úsek myslíš cca Kořenov- Víchová nad Jizerou ? Tam jsem už kolikrát jezdil s NB a hodně jsem si to oblíbil. Dejte vědět jestli pojedete a taky bych se přidal.
Jo to je on, ale před tím je ještě jedna pěkná cesta místy trochu rozbitá, ale většinou bez provozu a hodně fajn. Ale ta kolem Jizery je taková třešnička na dortu. Dám vědět, jestli dovalí
Hairdresser car
Byli jsme (Jedetoshop) poprvé protáhnout pekáče v Mostě na Special Drive Trackday. Musím pochválit skvělou sypací akci. Jagy se asi ozve, jestli má natočeno, jinak s S2000 zajel 1:57.92.
Nissan 350Z na Yokohama AD08R ... 1:58.45
Nissan 350Z na Yokohama AD08R ... 1:58.45
Honda Civic Type-R Gr.N
pěkný čas s tím Z
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
"Nejlepsi" kolo z Mostu. Par chyb, jedno zdrzeni, trapny miss shift, kamera mimo po ubrubniku...
Trefit idealni kolo, tak 1:56 urcite padne. Aspon je duvod se vratit na okruh, ktery se mi Most libil.
S2000 1:57.92
Trefit idealni kolo, tak 1:56 urcite padne. Aspon je duvod se vratit na okruh, ktery se mi Most libil.
S2000 1:57.92
Tak som sa dnes trošku posunul s tým mojim krámom 2:42.46 pneu Federal 595 RS-PRO.....kto si chcel zajazdiť dnes bol super deň na to. Top celodenné jazdy..... bol kľud , volné parkoviská a paddock, žiadne kolóny a čakačky na trať, žiaden tuneri, pózeri minimum. Konečne AMD Brno spravilo dobrý deň voľných jázd pre autá.
Taky jsem včera byl jezdit, nej čas 2:30.6
Optimal 2:29.8 takže když by bylo úplně volno věřím tomu že těch 30 padne
https://youtu.be/YO75bM-1994
Optimal 2:29.8 takže když by bylo úplně volno věřím tomu že těch 30 padne
https://youtu.be/YO75bM-1994
Pekná jazda lukin))) ....... skús skôr zatočiť/zavrieť to do prvej zákruty za cieľovou rovinkou, respektíve som chcel povedať nebrzdiť rovno a potom zatočiť dotknúť sa apexu ale brzdiť šikmo do zákruty ku krajnici a začať točiť, isť ju viac pri vnútornej krajnici a nie len pri apexe sa ku nej priblížiť. Malo by ti to nejakú desatinu ušetriť. Odskúšaj si to.....
Niečo na tento spôsob https://youtu.be/UGn9LfUPRXM?t=148 alebo odtiaľto z fóra r4ms3s ešte keď mal civic
Niečo na tento spôsob https://youtu.be/UGn9LfUPRXM?t=148 alebo odtiaľto z fóra r4ms3s ešte keď mal civic