Praktiky adminu

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 10 led 2009, 00:46

No super, jen tak dal a zabalime to kvuli par .............. (tam si domyslete co chcete, nechci dostat BAN!!!! )

Lobo
teamnabr.com

Příspěvek od Lobo » 10 led 2009, 01:21

Ano, idaha jsem smazal ja.

1) pravidla jsou zde od 1.1.2009 - je to v sekci oznameni a hned prvni vec pri kliknuti na pokec, neni to tam zbytecne. Neznalost zakona/pravidel neomlouva.

2) Idaho si nevyzadal nikoho souhlas umistovat sve firemni inzeraty do verejne inzerce, pro firemni inzeraty jsou zde vyhrazeny Partnerske sekce.

3) zadne osobni duvody nejsou, Idaho mi nevadi, rad si prectu jeho zajimave prispevky kterej jsou vetsinou k veci. Muzes tedy vysvetlit konkretneji Mikku jake osobni duvody jsi mel na mysli a nekryt se za narazky?

4) vstup z administrativniho prostredi do soukromych zprav neni mozny, vsechna data jsou kodovana v databazi. Pokud se vymaze uzivatel, zmizi od nej i diskuze v SZ.

5) ad. pravidlo c. 5 - zam3k evidentne zamerne vytrhl kontext vety.
"Jakékoliv VEØEJNÉ obviòování, pomluvy a napadání administrátorù, moderátorù a ve specifických pøípadech i uživatelù bude znamenat Vaše OKAMŽITÉ vylouèení z fóra bez posouzení oprávnìnosti Vašeho obvinìní."
V tomto smyslu je polemika uzivatelu zbytecna.

Idaho byl jen prvni uzivatelem, stejne tak by byl smazan kdokoliv jiny, treba i ja, pokud bych pravidlo porusil.

Pokud se nekomu nelibi pravidla a nehodla je respektovat, nema na tomto foru co delat.

Mikk

Příspěvek od Mikk » 10 led 2009, 09:50

Lobo píše:3) zadne osobni duvody nejsou, Idaho mi nevadi, rad si prectu jeho zajimave prispevky kterej jsou vetsinou k veci. Muzes tedy vysvetlit konkretneji Mikku jake osobni duvody jsi mel na mysli a nekryt se za narazky?
nemuzu ti vysvetlit konkretni duvody, protoze bych musel napadat nebo krive obvinovat jednoho z adminu a to je porusovani pravidel. nejedna se ale o tebe. myslim ze sam vis, jak to tady chodi a koho muzete a nemusite
MX6 2,5 V6

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 10 led 2009, 10:26

Myslím že k tomuhle skuteène už není co dodat.
Ano udelal jsem chybu a dale jsem sem inzerát i pøes porušení pravidel ano pravidla známa v tu chvíli sem si to bohužel neuvedomil , navíc jsme sem ten inzerát na BOV dával z jiného dùvodu - slo o pøebytek, který zákazník odmítl a já jsem jasne psal kdo nesouhlasí s cenou at nabídne svou. Jde mi o to se toho zbavit za každou cenu ne na tom vydelat - ani ted to nepovažuji za komerèní inzerci. Pokud by mi nabídl kdokoliv cenu tøeba 5tis tak bych na to býval pøistoupil, jen mu napsal poznámku at v tom pøípade nepoèítá s danovým dokladem a je to.

Co se týèe osobních duvodu mého smazání - ano také to tak vidím. Vím že nejen Lobo ale i jistí další èlenové místního "vedení" mají proti mì jisté výhrady - nebo spíše osobní zášt - avšak kromì Loba a Lupika ( u nej je to spíše vec ješitnosti podle mého názoru - pokud ne tak nevím co by proti mì mìl mít :) ) si nejsem vìdom jediného duvodu proè k té zášti došlo. I nìkolik lidí zde z fora mne po srazu v Kameni oslovilo ( byl to jediný sraz JDM kde jsem byl ) co jsme si s jistým èlenem udelali že si všimli jeho zvláštního chování vuèi mì.

Jinak pokud vím tak se tam píše že "Zvl᚝ závažné porušení tohoto bodu pravidel bude dùvodem k Vašemu okamžitému vylouèení z fóra" tato formulace a její použití mne jen utvrdiliv tom že ta pravidal byla tak trosku dìlána "mì na míru" a od zaèátklu bylo plánováno jejich využití vuèi mì.

Nemá cenu se tu jakkoliv obhajovat, udelal jsem chybu a byl jsem odstranen jako názorný pøíklad toho jak se místní administrátoøi hodlají chovat v budoucnu i k vám.

Jak už jsem psal i jinde, kdo má zájem mne hledat mne najde a rád pomohu i poradím komukoliv a proto nemusím být zrovna na tomto foru.
Idaho

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 10 led 2009, 11:01

Ronyal (Idaho): vsem je asi jasny, ze to nebyla komercni inzerce... Nechapu, jak nekdo muze tahat nejake svoje osobni preference nebo antipatie sem do fora a jako administrator se tak nechavat ovlivnit, to pak speje do pr*ele, jak uz ostatne vidime...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Lobo
teamnabr.com

Příspěvek od Lobo » 10 led 2009, 11:38

Ronayal(Idaho)>
Porad povidate o osobnim duvodu pripripade o jesitnosti a zasti.
Ale ja skutecne zadny duvod nemam. Porad nevim kde jste kdo na to prisel.
Jesitnej je kazdy svym zpusobem(ano i ty).
Ale pokud by to bylo jak rikas, proc bych ti potom pral at vam s petrem vyjde podnikani a topite se v penezich? to trosku oporuje vsemu co jsi rekl.

Pravidla nebyla delana nikomu na miru, pravidla jsou univerzalni a tvrda co se postihu tyce.

Administratori se tak budou chovat ke kazdemu kdo tyto pravidla porusi, popripade je nebude respektovat.

Postupem casu kdyz se na to tak divam, jsem mozna pochybil tim ze jsem nejdrive neodeslal SZ, ale to je veci pohledu.
Pokud bude kazdy jednat dle pravidel, neni duvod nikoho mazat.

Nevidim problem vtom, ze pokud budes dodrzovat pravidla muzes zde byt, stejne jak kdokoliv jinej.
Pokud nechces chapu tve rozhodnuti, nikdo te nutit nemuze.

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 10 led 2009, 11:52

Tohle jsem na jinym foru nezazil. Fakt des. Neni snad potreba to takhle resit vubec, pak tady vznikaji hadky a novy lidi se sem zrovna nepohrnou. Muze mi prosim nekdo vysvetlit co se tak hroznyho stane kdyz nekdo kdo vozi spoustu dilu na auto a rekneme ze se tim treba zivi, da inzerat do sekce inzerce (koneckoncu je k tomu urcena a jestli ne tak me opravte protoze ja uz to fakt nepobiram) na nejaky kousek ktery mu doma zustal protoze ho nikdo nechtel. Cena dohodou. Co je v tom kua za problem? To je potreba hned resit smazanim uzivatele?? Nestaci napsat SZ aby ten inzerat dal pryc?? Nevim nevim, to se mi zda jako trochu ubohy duvod ke smazani uctu. Btw tech pravidel jsem si taky vsiml az vcera, to sem chodim kazdy den. A nektery body jsou proste trapny a vubec aby to clovek pochopil tak aby na to mel vyssi divci. Navrhuju aby prispevky ktery nemaji v urcitych sekcich co delat byly uzamceny pripadne smazany a toto oznameno uzivateli ktery je vlozi. konec, tecka.

Lobo
teamnabr.com

Příspěvek od Lobo » 10 led 2009, 12:01

Problem vznika v okamziku umisteni komercniho inzeratu do nekomercni inzerce bez souhlasu adminu.

Pokud by idaho napsal adminum jestli si muze podat inzerat do klasicky inzerce a ti ho schvali (v 99%) tak nikde zadny problem nenastane.

Nyni je to relativne podle nekterych clenu zbytecne, avsak diky budouci monetizaci jdm fora je toto jeden z nutnych kroku.

ad.pravidla - je kazdeho vec jestli si ta pravidla precte nebo ne, ale pak se nesmi divit ze pri poruseni ponese nasledky.
Je to to samy jako kdyby jsi ridil pod vlivem alkoholu, policiste te zastavily a ty jsi rekl ze sis ty pravidla precetl az po poziti alkoholu a pritom ridis uz 3roky.

Mohu slibit ze od nynejska bude kazdemu uzivately odesilana pri poruseni pravidel SZ a az nasledne dojde k dalsim krokum.

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis » 10 led 2009, 12:08

uprimnou soustrast, sbohem :?
kdy bude sraz na rozloucenou?
nahodte nekdo php znaly nove forum!
at zije chat o <-> :evil:
[size=75][b]TOYOTA CELICA ST165 & ST205[/b]
It´s better to lose a minute in a life, than life in a minute.[/size]

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 10 led 2009, 12:20

Jelikož má libas momentálnì problémy s pøihlášením na fórum, posílám jeho vyjádøení za nìj:

Vèera v 21:47 mi pøišla SMS od Loba, že smazal Idaha. Jelikož jsem šel vèera døíve spát, pøeèetl jsem si to až dnes ráno. Prý porušil nìjaké pravidlo v Inzerci. To porušení mi nepøišlo tak závažné na to, aby musel být Idaho smazán. Po dohodì s Rybou byla Lobovi odòata funkce Administrátora, jelikož nechci aby se podobné vìci opakovaly i nadále.

Amigo

Příspěvek od Amigo » 10 led 2009, 12:24

Ryba píše:Jelikož má libas momentálnì problémy s pøihlášením na fórum, posílám jeho vyjádøení za nìj:

Vèera v 21:47 mi pøišla SMS od Loba, že smazal Idaha. Jelikož jsem šel vèera døíve spát, pøeèetl jsem si to až dnes ráno. Prý porušil nìjaké pravidlo v Inzerci. To porušení mi nepøišlo tak závažné na to, aby musel být Idaho smazán. Po dohodì s Rybou byla Lobovi odòata funkce Administrátora, jelikož nechci aby se podobné vìci opakovaly i nadále.
nezbyva nez souhlasit... je skoda aby ulety jednoho admina poskozovaly povest celeho fora

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 10 led 2009, 12:31

Ryba píše:Jelikož má libas momentálnì problémy s pøihlášením na fórum, posílám jeho vyjádøení za nìj:

Nic proti Lobovi protoze ho v podstate ani neznam, ale souhlasim s timto krokem.

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 10 led 2009, 12:40

aspon neco pozitivniho :roll:

Admini by si meli uvedomit, ze jsme tady MY pro NE a ne oni pro nas, to my (uzivatele) tvorime forum, jeho obsah, uroven, piseme sem zkusenosti, znalosti, rady...dle dosavadniho vyvoje me spise prijde, ze uzivatele musi byt vdecni adminum ze tady vubec mohou byt???...abych pravdu rekl, ja a spoustu jinych tady nemusi byt vubec (a ze nekteri uz tu nejsou...)
Naposledy upravil(a) infinity dne 10 led 2009, 12:45, celkem upraveno 1 x.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 10 led 2009, 12:42

jak už psal amigo. Byla by velká škoda, aby kvùli jednomu adminu, kterej sem ani vùbec nechodil, se zabalil celej klub, kterej podle mì, fungoval a snad i fungovat bude moc dobøe.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 10 led 2009, 12:51

no proti lobovi nic nemam, naopak - mockrat mi dobre poradil, casto jsem s nim pokecal... Nijak bych ho nezatracoval, ikdyz nevim, jake jsou vztahy mezi nim a Idahem, popripade jinymi cleny... Tohle byla podle me blbost, nicmene to nemeni z moji strany zadny vztah s zadnym z uzivatelu/administratoru. Snad se to tady zase uklidni! :wink:

Osobne jsem pro, aby se jak Idaho, tak Lobo, dal zucastnovali deni na foru a celkove v klubu, protoze oba jsou minimalne pro me prinosem po mnoha strankach, stejne jako plno ostatnich...

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 10 led 2009, 13:02

Tak už jsem tu. Ano, spìje to ke konci. Jen je škoda, že všichni na sebe všechno vztahují, ikdyž se jich to vùbec netýká, co tøeba, co kdyby já, tady èlovìk nikdy neví atd. Hold pár špatných krokù a je vše v p..... Nevím, co dál k tomu øíct.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 10 led 2009, 13:23

Libas: nebral bych to tak katastrofalne... Je tady jadro fora, ktere urcite zustane, kdyz se nebudou dit dalsi kraviny. Tohle se nejak vysvetlilo, byla to chyba jednotlivce...

Lobo
teamnabr.com

Příspěvek od Lobo » 10 led 2009, 13:32

Souhlasim s timto krokem, avsak doufam ze admini budou stale dodrzovat stanovena pravidla.

jardaGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardaGTi » 10 led 2009, 13:40

tak jo kluci, papa, uzijte si to tady, stoji to tady za velke HOVNO! :lol:
to je reklama jako prase!
Čo bolo....Toyota celica gti, Toyota celica turbo4wd, SUBARU IMPREZA WRX 2002
Terazky... Golf V tdi @180ps 410Nm

Raimok

Příspěvek od Raimok » 10 led 2009, 13:46

Ach ach....já se na to teï snažim koukat jako nováèek...úplnì mì to odstrašuje. Když jsem se tu zaregistroval...tak jsem byl strašnì nadèen a tìšil jsem se na srazy a setkání, kamarádství. Bohužel jsem žádný sraz ještì neabsolvoval - kvùli nekompletnosti auta....tohle ale moje nadšení dosti sráží. Je to odstrašující, moc režimální a to lidi neradi. Urèitì to spoustu lidí mrzí.
CELICA ST202, SS, ´94 :-)

Prezident
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident » 10 led 2009, 13:52

Èlovìèe ty se tady ve všech pøípadech hájíš že jsi to udìlal podle pravidel a cosi kdesi a až ti vezmou funkci tak napíšeš že s tím souhlasíš?

a co tøeba omluva za zk**vení povìstí fóra? že odešli ti co mìli co øíct když ostatní tápou?

dle mì byli Liborovi a Idahovi pøíspìvky jak z encyklopedie a urèitì nejen mì budou chybìt.

Jinak v osobní rovinì proti tobì nemám vùbec nic, ale jako moderátor jsi asi zrovna neobstál.

mekitch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mekitch » 10 led 2009, 14:00

jezis co to ctu za masakry?? nechovejme se k sobe jako zvirata. Neni treba nikoho mazat ani se urazet a na truc odchazet. Staci se domluvit jako lidi. Ne jako zvirata.
Pokud se nekdo se nekdo opakovane chova neprizpusobive, potom je treba radikalnejsi reseni, ale jinak sme snad porad lidi ne??

Lobo
teamnabr.com

Příspěvek od Lobo » 10 led 2009, 14:02

Prezident> ano, jednal jsem podle pravidel to je pravda.
Souhlasim stim ze za moje "pochybeni" (neodeslani SZ) by melo byt potrestani, cimz muze byt i odebrani funkce administratora, cemuz se nijak nebranim.

Omluva ze to ze nekoho vyhodim kdo nedodrzuje pravidla? Ne, to je filtrace.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 10 led 2009, 14:15

mekitch: naprosto souhlasim...

Prezident
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident » 10 led 2009, 15:06

Nemyslel jsem za to že jsi dodržel pravidla ale jakým zpùsobem, taky jsem je nedávno porušil upozornil mì na to amigo pøíspìvek smazal a ja vím že takhle ne, šlo to pøátelským zpùsobem a nikdo jsme se nad tím nevzrušoval.
Pravidla tu nebyla ani tejden a už byla prosazená dost tvrdým zpùsobem. Ani èeská police neprosazuje nový pravidla tak tvrdì. Šlo to dle mì urèitì víc v pohodì. jsme pøeci lidi se stejnejma zájmama a navzájem si snažíme pomáhat aspoò v teoretické rovinì.
Je škoda že to tak dopadlo ale chybama se èlovìk uèí, tøeba se sem daní jedinci jednou vrátí. Øím taky nepostavily za den ne :)

Peace

Odpovědět