začnu anketou, kterou jsem vytvořil o Vánocích, v době, kdy je potřeba se trochu zamyslet nad bytím a nebytím. Velice si cením Vašeho hlasování. Je vidět, že forum ještě smysl má, i přesto, že pár starých známých, se kterými jsem to vše začínal v roce 2006/2007, zmizli jako pára nad hrncem, ale tak to někdy prostě je, změna priorit a osobního života si to prostě žádá. Dle výsledků hlasování jsem se rozhodl forum ponechat. Jako odměna pro Vás, aktivní uživatele, by měla být v průběhu jara 2019 změna vizáže fóra, aneb upgrade na nejnovější typ phpbb, který by měl odstranit aktuální nedostatky, hlavně když stránky otvíráte na mobilu. Vše bude stát nějaký peníz, takže kdo máte zájem přispět jakoukoliv částkou (hlavně z řád hlasujících), info je o pár řádků níže.
Jinak k plánům na rok 2019. Přál bych si zachovat úroveň fóra, ideálně ho nějakým způsobem zvednout, protože se mi zdá, že image jpn sportovních (mnohdy již raritních) vozů v ČR lehce upadá. Je proto vždy příjemné navštívit nějaké srazy tu v ČR, např vloni střecha OC Šestka v podání TMRL32 nebo srpnový sraz na Rozkoši u České Skalice, který má mimochodem mnohem na více než ve skutečnosti aktuálně ukazuje. Mým malým snem je letos nebo reálně až příští rok 2020 uspořádat alespoň jeden sraz zase v rámci tohoto fóra, vím, že s místem, kde si lze bezpečně zajezdit, aniž bychom někoho obtěžovali hlukem, je to čím dál horší. Nabízí se okruhy Vysoké Mýto, popř okruh Most, v obojím případě jde ale o dost peněz a hlavně o "zabookování" místa hodně dopředu. Na přemýšlení je toho stále dost, takže Vám popřeji rychlý konec zimy, dost prostředků v peněžence pro naše plechové miláčky a také silné nervy, ať už na silnicích či na STK.
Webhosting bude zaplacen v průběhu příštího týdne, částka zůstává stejná, tj 1162,- za hosting webu a fóra jdm-meeting.cz
Komu tedy forum a web není zcela lhostejný, může poslat libovolnou částku dle svých možností na účet: 2114938901/2700 IBAN CZ6527000000002114938901 Libor Vondrák Unicredit Bank CZ
Pro účast v Partnerské sekci je to stále 500,- na rok
Děkuji za čas na přečtení menší slohovky a spolupráci