naše non-jpn auta SEM!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: naše non-jpn auta SEM!
ImoleRed: tisko zavidim. Zaroven moc fandim takymto rozhodnutiam. Vynikajuca volba.
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 15 úno 2017, 08:00, celkem upraveno 1 x.
Elise paradni.
Doufam, ze se s tim nekdy ukazes... 
Skoda, ze i stare Elise stoji hodne. To dava snad i vetsi smysl postavit NA/NB Miatu.
Skoda, ze i stare Elise stoji hodne. To dava snad i vetsi smysl postavit NA/NB Miatu.
tam si ten softop asi nechám, ale na road je to parádní emoční zvýrazněníjarka píše:Prej další kadeřník a koupí si takovou okruhovou zbraň. Hustý.
Byl to takový charakterový nekompromisní kompromis - M2 je za tu cenu pro moji touhu příliš civilní auto a Caterham zase až přespříliš radikálníblesk666 píše:ImoleRed: tisko zavidim. Zaroven moc fandim tamyto rozhodnutiam. Vynikajuca volba.
Ano ojeté Elise, Exige i Speedstery si velmi dobře drží cenu a celkem nesmysl kupovat je za 2/3-3/4 ceny nového, pokud to nezničím tak si zejména tyto top modely cenu dobře ponesou a bude to "vratná" investice. Jinak NB Miata mě lákajagy píše:Elise paradni.Doufam, ze se s tim nekdy ukazes...
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
ImolaRed: gratulujem pane, paci sa mi ze to mas v hlave zrovnane a vies presne co chces. Elise bude paradne, moc tomu fandim. Hadam sa nam podari niekde stretnut...
Na okruhu už to není vůbec potřeba, stejně je člověk v helmě. A ten pocit, když se v otevřeným autě řítíš k liščí díře 200+ImolaRed píše:tam si ten softop asi nechám, ale na road je to parádní emoční zvýraznění![]()
Hairdresser car
Naprosto souhlasím, pocit bez střechy 200+ u liščí díry - k nezaplacení
Na vše ostatní je tady master card

madjoe: když jsi nc pustil do světa, tak co plánuješ na fuchs-rohre?
Hairdresser car
Určitě se podaří potkatAlmeragt píše:ImolaRed: gratulujem pane, paci sa mi ze to mas v hlave zrovnane a vies presne co chces. Elise bude paradne, moc tomu fandim. Hadam sa nam podari niekde stretnut...
Ok, nezažil jsem - jsem na to zvědavMadJoe píše:Naprosto souhlasím, pocit bez střechy 200+ u liščí díry - k nezaplaceníNa vše ostatní je tady master card
![]()
Madjoe? co plánuje na fuchsrohe? doufám že mě bude honit v mym Zetorujarka píše:madjoe: když jsi nc pustil do světa, tak co plánuješ na fuchs-rohre?
Sám nevím, vše je ve hvězdáchjarka píše:madjoe: když jsi nc pustil do světa, tak co plánuješ na fuchs-rohre?
Ale, jak říká Honza, zvažuju možnost nahánění Lotusu Zetorem
Zatím je vše ve fázi teorie, je zima, času dost, zimní mrdku na odrážení se od svodidel mám, takže jsem spokojen
Uz jsem myslel, ze jsi na to zapomnel!MadJoe píše:Naprosto souhlasím, pocit bez střechy 200+ u liščí díry - k nezaplaceníNa vše ostatní je tady master card
![]()
Ok, nezažil jsem - jsem na to zvědav...jo vlastně zažil
![]()
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Bílej jezdec. 
Nissan Primera 96 kW - sešrotováno
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..jeeeeezis ..jak sa len tie auta volajuuu ...
British Motor Works ..ci jako ...
British Motor Works ..ci jako ...
Rikam si, ze si jeste nikdo nevsimnul jiste podobnosti s jednim japonskym rozvazkovym vozidlem.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Ještě doprostřed masky nalepit "TRUENO" a hurá na rozvoz tofu:-D
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
Nene. My plánujeme rozvádět bavorské vložky.
S hachi má tohle auto hodne společného.
Je rwd
Hatchback
1.6l
Nikdo to nechce (stejně jako hachi než se zjistilo, že s tím jde driftovat)
Označení modelu obsahuje dost podobné znaky.
No a jelikož předkládáme Initial D tak bylo jasné, že naše milá Esanroku dostane tohle zbarvení a prejmenuje se na Initial Deutsche .
S hachi má tohle auto hodne společného.
Je rwd
Hatchback
1.6l
Nikdo to nechce (stejně jako hachi než se zjistilo, že s tím jde driftovat)
Označení modelu obsahuje dost podobné znaky.
No a jelikož předkládáme Initial D tak bylo jasné, že naše milá Esanroku dostane tohle zbarvení a prejmenuje se na Initial Deutsche .
Rozvoz bavorských vložek a Initial Deutsche mě rozsekalo
Hodně pěkně !!
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
hehe na tohle autíčko se poslední dobou taky dívámWoyta píše:
Ooops. Autokorekce na mobilu.tomyx píše:Rozvoz bavorských vložek a Initial Deutsche mě rozsekaloHodně pěkně !!
Rozvoz bude samozrejme Bavorskych ale VDOLKU!
Za tech par korun je sranda i se slabou 1.6. Jen ta rez a tuneri co to vlastnili me stvou. A pri trackdayi nechlazene brzdy.
Re: Nürburgring Nordschleife - Touristenfahrten
Ahoj ahoj,
Lotus přebírám 1. 3. 2017 ale zatím jsem o tom neuvažoval, předpokládám, že vzhledem k počasí a pracovnímu návalu nebude ještě Lotus určitě zajetý. Dále než se s tím vrhnu do pekla, musím se s tím trochu sžít na nějakém tréningovém hřišti jako je Most, popř. provést potřebné nastavení podvozku.
Upřímě vzhledem k nově zavedenému systému na TF a mnoho ježdění, kdy na sebe navazují v zásadě týdny TF (všední dny celovečerní + víkendy celoden), uvažuji o tom zrealizovat spíše tak dva celé týdny... Ty všední dny sice člověk večer dá jen 3-4 kola, ale prakticky na parádně prázdné trati a ty přecpaný víkendy mě už celkem frustrujou...
Takže já budu připraven až později během roku
picture sharing
image upload no size limit
Lotus přebírám 1. 3. 2017 ale zatím jsem o tom neuvažoval, předpokládám, že vzhledem k počasí a pracovnímu návalu nebude ještě Lotus určitě zajetý. Dále než se s tím vrhnu do pekla, musím se s tím trochu sžít na nějakém tréningovém hřišti jako je Most, popř. provést potřebné nastavení podvozku.
Upřímě vzhledem k nově zavedenému systému na TF a mnoho ježdění, kdy na sebe navazují v zásadě týdny TF (všední dny celovečerní + víkendy celoden), uvažuji o tom zrealizovat spíše tak dva celé týdny... Ty všední dny sice člověk večer dá jen 3-4 kola, ale prakticky na parádně prázdné trati a ty přecpaný víkendy mě už celkem frustrujou...
Takže já budu připraven až později během roku
picture sharing
image upload no size limitWWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Krasna hracka 
Je to doslova hračka, nemá to nic civilního... je tam teda topení
...klimatizace? - ten s#!* stejně nepoužívám, závaží naprd jsem neobjednával, rádio? - přestal jsem poslouchat v autě i daily, hrajou tam sračky a jen to rozptyluje... ...taky jsem nezaškrtl, místo rádia je jen krytka, místo repro jsou krytky
tedy ve předu vtipně drátěný síťky a pod nima nic
...dodatečné odhlučení a full carpet? naco? - opět kontrproduktivní příplatková položka... je to prostě holota... posilovač řízení? - nemá... dementor zpětné vazby, volant je o velikosti toho v motokáře, carbonové skořepiny a alcantara packet (v základu).
Má to však vše podstatné co má mít: Bilstein, AP Racing, okruhově lazená elektronika všeho - motoru, ABS, TC, ..., ultralight kovaná kola, Yokohama A048, funkční aerodynamika, přední stabík stavitelný v 5 polohách, rozsáhlá možnost štělování geo, řádně pevné uložení, prostě idální píčovina na okresky a tratě, ale furt to není tak nepoužitelný na silnici jako mnoho (většina) Caterhamů, X-Bow, Radical SL, Zenos, aj... ...po dlouhém přemýšlení mi to vyšlo jak top kříženec na fun všeho směru... Střechu za minutu sundat / nandat a složit jako karimatku do kufru za motorem... Takže i kadeřnictví není opomenuto
No a jinak taky furt je na prodej to moje (v porovnání ) SUV - Nissan 370Z
Má to však vše podstatné co má mít: Bilstein, AP Racing, okruhově lazená elektronika všeho - motoru, ABS, TC, ..., ultralight kovaná kola, Yokohama A048, funkční aerodynamika, přední stabík stavitelný v 5 polohách, rozsáhlá možnost štělování geo, řádně pevné uložení, prostě idální píčovina na okresky a tratě, ale furt to není tak nepoužitelný na silnici jako mnoho (většina) Caterhamů, X-Bow, Radical SL, Zenos, aj... ...po dlouhém přemýšlení mi to vyšlo jak top kříženec na fun všeho směru... Střechu za minutu sundat / nandat a složit jako karimatku do kufru za motorem... Takže i kadeřnictví není opomenuto
No a jinak taky furt je na prodej to moje (v porovnání ) SUV - Nissan 370Z
Imola - to je sen! Nádhera, závist a gratulace! 
Mitsubishi Evo 6 RS LHD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
pekna kara ten lotus
"hrabe" se jeste v tehle autech nebo uz je to z tovarny vicemene ok?
hrabat se dá *vždycky* na vše, ale potřeba je v zásadě již hooodně minimální...
výfuk a zvuk = tichá hučící pračka z důvodu velké db restrikce na tratích v UK, případně něco pořeším... ala Larini či 2Bular
jinak je to asi zbytečný pokud nestavíš něco pro pohyb na bedně v závodní sérii...
mimo výfuku mě nenapadá nic na co bych hrabal, ale vyloučit se to nedá, nicméně není to sotva polotovar jako většina "sportovních" (rozuměj marketingově-sportovních) aut
výfuk a zvuk = tichá hučící pračka z důvodu velké db restrikce na tratích v UK, případně něco pořeším... ala Larini či 2Bular
jinak je to asi zbytečný pokud nestavíš něco pro pohyb na bedně v závodní sérii...
mimo výfuku mě nenapadá nic na co bych hrabal, ale vyloučit se to nedá, nicméně není to sotva polotovar jako většina "sportovních" (rozuměj marketingově-sportovních) aut