Máš v pláne dať turbo na pôvodný motor alebo chceš meniť celý motor?Tom_ píše: Neznate nekoho, kdo se zabyva prave 5tivalci Audi (S2,S4,S6) ?
naše non-jpn auta SEM!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: naše non-jpn auta SEM!
wlko : To nejsem porad rozhodnut, ale vice se mi zamlouva varianta puvodniho motoru kvuli "legalnosti" cele stavby a pripadnych "problemu" na STK nebo pri bouracce. Kdybych pouzil bud AAN,3B, (origo turbo motory) tak nevim v jakem budou stavu a nasledne zvysovani vykonu by si stejne zadalo vymenu pistu a ojnic za silnejsi.Ono i muj motor ma kovane ojnice, takze nejvetsi limitaci jsou NA pisty z duvodu vyssi CP Zastavam nazor, ze to bude porad origo motor, takze by ty problemy nemusely byt az tak velke jako v pripade swapu za jiny motor. A taky zastavam nazor, ze svuj motor trosku znam, tak vim +- v jakem je stavu a kondici a odpada vymena a tahani komplet kabelaze a x dalsich veci...
blesk666: No mel jsem koupit ty HP+, ted uz to tak necham a na jare se uvidi...
blesk666: No mel jsem koupit ty HP+, ted uz to tak necham a na jare se uvidi...
HPS je zakladni streetova deska... za me spatne zvolena smes.
Urcite minimalne HP+, dle jezdeni klidne i DTC30 nebo HT10.
No bohuzel clovek se chybama uci
Jako brzdi to, ale nic extra

Tom_ píše: vice se mi zamlouva varianta puvodniho motoru
To chápem ak chceš auto dalej používať na ceste tak je to najlepšie riešenie. Ale oturbiť to asi nebude lacné či? bud kúpiš nejaký kit alebo budeš vyvíjať sám. Prevodovka je tam aká? Ten istý 6kvalt ako v S2?
Auto chci i dale pouzivat a hlavne, kdyby to s tim motorem nevyslo nebo se neco pokazilo, tak bych mel mit ten druhy
Lacne to urcite nebude, ale zalezi co vsechno clovek chce delat a menit a za jaky veci..Ted jsem nasel jednoho fina, ktery ma na seriovy motor naladeno 473hp/512NM, na seriovy motor !!
Tak jsem se ho ptal na urcite veci. Zatim najel 5000km a sam se divi, ze to drzi, jelikoz tomu dava dost zabrat na 1/4 mile a zamrzlych jezerech

Prevodovka tam je 5kvalt, ktery se bude urcite casem menit na 6q z S2, ktera snese mnohem vice tociveho momentu...
Prevodovka tam je 5kvalt, ktery se bude urcite casem menit na 6q z S2, ktera snese mnohem vice tociveho momentu...
Konecne to zacina vypadat jako auto.

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Woyta: To je to poskládané ze 2? To je nějaká 316, nebo něco jiného? Někde jsi to psal.
Nissan Primera 96 kW - sešrotováno
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
316i compact. Cumak a dvere z 1999, zbytek z 1996. Kola Jaguar XJ s Nankang NS-2R
Podvozek je tam vyskove stavitelnej JOM. Eibach pruziny asi -80mm co tam byli jsou moc mekke pro okruh. Ted to na silnici s clovekem lomcuje ale uz se to nehoupe jak parnik.
Jeste jsem vpredu zvetsil odklony a ted to funguje na okruhu celkem prijemne.
Pres zimu chci vymenit predni brzdy za chlazene a udelat hydro rucku.
Proste levnej fun car na kterem je vic prace nez jsem cekal.
Podvozek je tam vyskove stavitelnej JOM. Eibach pruziny asi -80mm co tam byli jsou moc mekke pro okruh. Ted to na silnici s clovekem lomcuje ale uz se to nehoupe jak parnik.
Jeste jsem vpredu zvetsil odklony a ted to funguje na okruhu celkem prijemne.
Pres zimu chci vymenit predni brzdy za chlazene a udelat hydro rucku.
Proste levnej fun car na kterem je vic prace nez jsem cekal.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Díky, kola z Jaguara vypadají přísně. 
Nissan Primera 96 kW - sešrotováno
Někteří mi psali, co bude po Nissanu...tak jen pro info jsem plánoval STREET RWD, se kterou bude zábava a zároveň již nebude klesat na ceně...naskytla se dobrá koupě BMW E34 540i V8 v manuálu (s převodovkou z 530i - kratší stálej převod), na R888, špéra, štělovák D2 a decat.
Nissan Sunny SR20VE inside
no parada. Nejazdilo to kopce?
-
DarthBlazer
Manual v tom je normalne legalne zapsany?
to nekdy nekdo resil automat zameneny s manualem?(myslim zapsání v tp)
Kamarad tam zasel s fotkou radici paky a odchazel se zapisem v TP.
Dneska to asi budou chtit prohnat, pres technickou aby meli papir, ze tam manual opravdu je.
Dneska to asi budou chtit prohnat, pres technickou aby meli papir, ze tam manual opravdu je.
Jedno z mych non japan hraček...a právě na prodej...nechcete se ji nekdo ujmout? BMW 320i e30, rok 89, 147tkm...
Provize za pripadny prodej jista
Provize za pripadny prodej jista
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion
S těmy kadeřníky všech druhů a typů je nějak všude plno
Já se během dubna 2017 konečně také hlásím do klubu kadeřníků! (čistý spec - žádné serepetičky... žádná klima, žádné rádio a repro, žádné dodatečné odhlučení... Nebude to jinač popelářská oranžáda, ale klasická rudá
)
hosting images
Já se během dubna 2017 konečně také hlásím do klubu kadeřníků! (čistý spec - žádné serepetičky... žádná klima, žádné rádio a repro, žádné dodatečné odhlučení... Nebude to jinač popelářská oranžáda, ale klasická rudá
hosting imagesWWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Tak to těžká závist tedaImolaRed píše:S těmy kadeřníky všech druhů a typů je nějak všude plno![]()
Já se během dubna 2017 konečně také hlásím do klubu kadeřníků! (čistý spec - žádné serepetičky... žádná klima, žádné rádio a repro, žádné dodatečné odhlučení... Nebude to jinač popelářská oranžáda, ale klasická rudá)
hosting images
Verzi?
to co je na obrázku - nový Elise 250 Cup
http://www.lotuscars.com/elise-cup-250
...fastest production elise... ...ever
Původně jsem chtěl 220 Sport, ale mému účelu a koníčku je tento model bližší a žijeme jen jednou ne?
to co je na obrázku - nový Elise 250 Cup
http://www.lotuscars.com/elise-cup-250
...fastest production elise... ...ever
Původně jsem chtěl 220 Sport, ale mému účelu a koníčku je tento model bližší a žijeme jen jednou ne?
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Imola red: tak to Ti zavidim!!! To bude asi tezky kanon tohle auto. Resp fakt rychla strela lehka
To se Ti budu muset na ringu uz uhybat
Ja si delal zalusk na cata, ale ta m3 je moje proste srdcovka...
Lotus by se mi taky libil,ale exige a ten stoji furt nesmysl,tak mam smulu.
To se Ti budu muset na ringu uz uhybat
NS pacient...under 8
Díky, já chtěl hlavně super emotivní auto... Kdybych chtěl být třeba jen co nejvíce rychlý, volba by dopadla jinak, ale tohle je prostě super emotivní a to jsem jezdil jen v atmo 1,6 co má poloviční výkon než totoeso píše:Imola red: tak to Ti zavidim!!! To bude asi tezky kanon tohle auto. Resp fakt rychla strela lehka![]()
To se Ti budu muset na ringu uz uhybat![]()
Paráda..ten motor to je ještě stále nějaký derivát 2ZZ-GE s kompresorem od Toyoty jako měl starší exige nebo 111R? 
je to 2ZR-FE s kompresorem - oproti bývalým Lotusáckým 2ZZ-GE netočí 8500ot, ale jen něco přes 7000ot, ale má mnohem větší krouťák, který minulý vysokootáčkový neměl. Dle dosavadní investigace se změna charakteru "nižší točky / vyšší krouťák" projevila pozitivně na vyšší spolehlivosti v případě těchto novějších Lotusů.DjRaspby píše:Paráda..ten motor to je ještě stále nějaký derivát 2ZZ-GE s kompresorem od Toyoty jako měl starší exige nebo 111R?
edit: nepletu-li se, tlačí to tlak 0,8b.
Prej další kadeřník a koupí si takovou okruhovou zbraň
. Hustý.
Hairdresser car