Toyota Supra MKIV J-Spec

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Oplii

Toyota Supra MKIV J-Spec

Příspěvek od Oplii » 08 lis 2016, 15:31

Zdravím chtěl bych si pořídít jspec supru.
Jak je to s přihlášením na CZ znacký? Dá se to v pohodě?
Případně je tu někdo kdo se zajima o dovoz z Japonska?
Diky :)

spyke

Re: JSPEC Supra mk4

Příspěvek od spyke » 08 lis 2016, 16:26

Dovoz z japonska když v anglii jich je mraky? :-)
všechno jde přihlásit, když jsou prašule.. a znáš ty správný lidi :-)

spyke

Příspěvek od spyke » 08 lis 2016, 16:32

Jinak jedna Jspec je u nás na prodej na sportovnichvozech :-D

kubajz123

Re: Toyota Supra MKIV J-Spec

Příspěvek od kubajz123 » 08 lis 2016, 21:12

Trochu mimo mísu ale jak je to s dovozem auta na náhradní díly ze spojeného království/irska?klasicky kupní smlouva?jak by měla vypadat?co pak s papírama v česku?nějaký návod by mohl někdo sepsat?nějaké stránky s inzercí?Děkuji

Avenger

Příspěvek od Avenger » 10 lis 2016, 17:06

spyke píše:Dovoz z japonska když v anglii jich je mraky? :-)
všechno jde přihlásit, když jsou prašule.. a znáš ty správný lidi :-)
prosimtě kde jich je mraky jestli se můžu zeptat :D koukam na ně už půl roku a žádná sláva, koukám na pistony (kde údajně to jsou spíše ležáky orezlý) a pak na mkiv forum a nic kloudného... stock TT manual...

spyke

Příspěvek od spyke » 10 lis 2016, 19:47

No myslel sem to tak že je docela nesmysl táhnout to z japanu...? A jestli koukáš na ,,mrtvý" pistoheads.. Jinak na MKIV fóru se občas manuál najde.. stejně jako na pistonech.. chce to jen prachy.. :)
nadruhou stranu, tohle není moje téma, takže buď v pohodě 8)

spyke

Příspěvek od spyke » 10 lis 2016, 19:50

Jinak, proč zrovna Jspec...? Já jsem spíš pro UKspec...
http://www.ebay.co.uk/itm/like/16226921 ... rmvSB=true

Oplii

Příspěvek od Oplii » 13 lis 2016, 11:38

Diky za odpovedi :)
nevedel jsem, že je rozdil mezi UKspec a Jspec. prave jsem mysel ze je to stejny, a co jsem koukal tak moc twinturbo manualu neni tak me napadlo ze japonsko na tom bude lip. hodite nejaky odkazy kde se auta pohybuji. v JDM jsem tak trosku amater je to spis muj sen ktery si chci splnit. snad me neukamenujete. na Autotrader.co.uk byla jedna pekna twinturbo manual a nez jsem se rozhoupal tak po vikendu byla pryc. vim ze na sportovnich vozech je :) pekna ale automat.. :/

200sxfabi

Příspěvek od 200sxfabi » 13 lis 2016, 12:29

Nvm co to obnáší na supře ale například u dvoukila není žádný problém prostě koupit manuál převodovku a vymnit ji za automat. Pokud to jde tak lehce i na supře nevím ale pokud ano ulehčí ti to asi dost hledání :)

Oplii

Příspěvek od Oplii » 13 lis 2016, 13:02

jo to mas sakra pravdu, jenze fakt nevim co vsechno to obnasi :/ tech automatu je fakt hnusne moc :D

Oplii

Příspěvek od Oplii » 13 lis 2016, 14:04

https://translate.google.com/translate? ... t=&act=url

co jsem v rychlosti cetl tak levne a jednoduche to nebude..

spyke

Příspěvek od spyke » 13 lis 2016, 18:31

myslím že R154ka s pořízením i prací za přestavbu by mohla být tak kolem 50-60tis... ale je to jen nástřel, záleží, za kolik se sežene převodovka a kdo to dělá a jak... :D
Já jsem chtěl taky dělat přestavbu, páč mi při přihlášení na STK bylo řečeno že to není problém, ale letos mi pro změnu řekl, že musím jedině na toyotu, aby to povolili apod.. no a vzhledem k tomu, že vím moc dobře jak toyota spolupracuje...... :oops: tak sem se na to vykašlal... nechci mít v autě něco nezapsanýho v TP.. nadruhou stranu, s tím automatem se dá žít taky, když si člověk zvykne...
Super v automatu je samozřejmě víc než v manuálu...
většinou, kdo řekne, že nechce automat, v něm(v ní) nikdy nejel... :) mě to neva, jsem s tim spokojenej, ale zas vím, že s manuálem bych byl samozřejmě rychlejší :) ten 4st. automat má dlouhý kvalty.. ale i přes to všechno, supra je supra.... :D

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 13 lis 2016, 20:55

Pokud je MKIV opravdu tvůj sen, tak bych i ten automat snesl být tebou. Jinak jak píše spyke, s tou přestavbou na manuál to asi nebude žádný med, jak už papírově tak i finančně, ostatně je to Supra MKIV, co je na ní levné že?? :lol:

Oplii

Příspěvek od Oplii » 14 lis 2016, 08:29

Líbáš : jo to mas pravdu. Asi snesu ten automat.. a přestavbu na manuál budu brát jako práci na autě do budoucna ze jednou si udělám manuál :D :)

Spyke: jak pises asi je to o zvyku a nějak od nároku na manuál upustím.
Mam toho teď hodně.. jak budu moct odepisuju ve zprávách

Skrblík

Příspěvek od Skrblík » 14 lis 2016, 11:47

Zástavba převodovky z 530d, levnější varianta
Obrázek

spyke

Příspěvek od spyke » 14 lis 2016, 16:33

Skrbíku: nevím kolik stojí z 530d, samotná R154 jde občas sehnat do 15tis.. :-) ale stejně tě pak čeká bellhousing, pedály, myslím posilovač a všechno tak nějak okolo toho...
A je to jak píše Libas, když je to sen, tak automat nebo manuál už je to nejmenší, oproti tomu sehnat pěnej kousek za slušný prachy... :-)

Oliv

Příspěvek od Oliv » 14 lis 2016, 17:08

Na te červené co je na sportovnichvozech.cz jsem se byl podívat, auto docela pěkné ale je vidět že zub času se už na autě podepsal. Lak byl v minulosti opravován (celolak), zadní řidičuv blatník je opravovaný po nehodě, plastové TRd prahy jsou na rozích rozpraskané a předek sedí tak nějak všelijak, přední světla KO (obě), interier už to ma taky docela zasebou. Co se týče motoru tak měl krasně hladký chod, nekouřil, neklepal ale bylo na něm dost netěsností (lehčích ale poteklé to bylo) a skoro všechny hadice už byly ztvrdlé a propraskané.
Moje odhadovaná investice dát to dohromady tak abych se za to já nestyděl s tím někam dojet je cca 200tis + koupě auta 330 tak už jsem dost váhal jestli za tuto investici nevzít už rovnou praváka v manuálu.

Avenger

Příspěvek od Avenger » 14 lis 2016, 17:54

nebo koupit GE v manuálu (200-250tis) a oturbit což vyjde podle toho co jsem vyčetl mnohem levněji... ten getrag je dost drahej a tolik jich neni...

než jsem prodal Zetko byla v nabídce (mobile v německu) za 350tis atlantic blue Supra v manuálu atmo ale co nejlepší tak levostranka, taky se tam moc neohřála....

spyke

Příspěvek od spyke » 14 lis 2016, 20:39

Ono všeobecně supry nejsou v takovým stavu, za kolik co se nabízejí... :) na sportovnichvozech za těch 330tis. v tomhle stavu, kterej je už z fotek docela poznat, tak by musela bejt aspoň už přihlášená na cz dokladech, potom bych tu cenu chápal...
Spousty super bylo bouraných a vždy záleží jak dobře opravených.. 2JZ bude šlapat snad vždycky, bez ohledu na stav auta... :D

Oliv

Příspěvek od Oliv » 14 lis 2016, 21:32

Bylo domluveno, že pokud supru vezmu bude na mě přihlášená na CZ dokladech (jedna z podmínek kterou jsem dal a bez tohohle bych do toho nešel vubec) ;)

spyke

Příspěvek od spyke » 15 lis 2016, 17:58

Oliv: A v čem byl problém? nepřilásil? Nebo za to chtěl pak víc peněz? Píše že po přestavbě dohlásí i jako leváka... :)

Libor12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 » 15 lis 2016, 17:58

spyke píše: Super v automatu je samozřejmě víc než v manuálu...
většinou, kdo řekne, že nechce automat, v něm(v ní) nikdy nejel... :) mě to neva, jsem s tim spokojenej, ale zas vím, že s manuálem bych byl samozřejmě rychlejší :) ten 4st. automat má dlouhý kvalty.. ale i přes to všechno, supra je supra.... :D

Pravdu díš člověče. Kdo nechce manuál,tak v něm nikdy nejel. S manuálem by jsi rychlejší nebyl v žádém případě. Pokud máš správně fungující převodovku A340E tak ta tam sype kvalty kolem 50ms (a pokud ne tak máš problém) a o tom se ti u fofr klacku může nechat zdát. Kdo chce ještě víc tak koupí torque converter od titan motorsport a tu jejich upgrade sadu pro vyšší výkon. A to nemluvím o tom,že ten manuál se dost sypal,zvlášt u přifouknutých motorů.. a cpát tam R154? :lol:
[img]http://s25.postimg.org/brxzn3hy7/WON.png[/img]

Odpovědět