Assetto Corsa
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Assetto Corsa
Tak v pondeli by mel dorazit volant a AC uz mam koupeny...jezdite nekdo online?
Přidám to sem, neb nechci zakládat nové téma. Mám na vás dotaz. Přemýšlím, že si koupím playseat a jelikož mám dost možnosti, mohl bych v práci vyrobit několik kopií za zlomek ceny playseat. Byl by o to zájem? Chci to koupit, protože se mi to jednak nechce vymýšlet a ani nikde hledat schémata.
Za me urcite. Co by byl zlomek ceny? 
Playseat nebrat. Jsou lepsi konstrukce. Play seat nepocita se tremi pedaly a trubka prekazi.
Driver ultimate je lepsi-
http://pctuning.tyden.cz/hardware/klave ... et?start=2
Driver ultimate je lepsi-
http://pctuning.tyden.cz/hardware/klave ... et?start=2
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Mám Playseat a je to jak psal Woyta, určitě jsou lepší. Ale i ten Playseat se dá modifikovat, v zásadě by problém vyřešila jiná konstrukce držáku volantu, přičemž dost jednoduše - rozšíření kotvy středního dílu tak, aby držák volantu měl dvě tyče a ne jednu, čili by odpadla tyč mezi nohama, jelikož by byly po stranách.
Klidne vyrobim i to co jste ukazovali, pripadne staci nejaky nakres a jdu do toho.
Zájem by byl, uvidíme s čím přijdes 
Jsem rád, že by zájem byl. Pokusím se něco vymyslet a dát v co nejbližší době vědět. Mám volant a hrát s ním u stolu je šílený 
btw, co si myslite o teto konstrukci? http://www.gtomegaracing.com/gt-omega-r ... ockpit-rs6
btw, co si myslite o teto konstrukci? http://www.gtomegaracing.com/gt-omega-r ... ockpit-rs6
Ahoj, koukám, že nějak bez reakce... Každopádně za mě je ta konstrukce cos poslal v odkazu ideální a pokud by jsi opravdu tento typ vyráběl, měl bych o 1kus zájem. Nemám problém poslat předem peníze na účet,-) Díky
Par nedostatku by se naslo jako treba pozicovani volantu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Chlapi, nedame nejaky pravidelny spolecny jezdeni? A par korun by se pripadne i nechal pronajmout server 
Nema nekdo stazenej mosteckej okruh? Znamy shani a rika, ze stranky kde byl jsou nefunkcni.
Diky.
hele, chtěli by jsme začít jezdit pravidelně každou neděli, asi v 6-7 hodin, přidal by se někdo? zatím jsme tři, dneska to budeme zkoušet, kdyžtak PM 

Kdyby někdo přemyšlel o Dirt Rally a věří recenzím, jaka je to super simulace a od dob Burns Rally nic lepšího nevzniklo... pičo\/ina, arcada to je
Je fakt že se do zatačky musí šlapnout brzda, ale to je tak první a poslední co to ma se simulací podobný, je uplně jedno jak a kdy a když pozdě, tak stačí ručka... dvakrat jsem koukal zda nemám zapnutý ESP a podobný hovadiny. Ano zajet rychlý čas chce koule a odvahu, bohužel jsem vyrostl na simulacích
A furt se mi to kaká na WIN 10, ale to nebude chyba hry
Je fakt že se do zatačky musí šlapnout brzda, ale to je tak první a poslední co to ma se simulací podobný, je uplně jedno jak a kdy a když pozdě, tak stačí ručka... dvakrat jsem koukal zda nemám zapnutý ESP a podobný hovadiny. Ano zajet rychlý čas chce koule a odvahu, bohužel jsem vyrostl na simulacích
Toyota MR2 SW20
Caute, ak si chcete zajazdit so mnou, tak si ma pridajte - hurikanus. Jazdim s kamaratmi a kamarat vie aj spravit na zelanie hocijaky server. Pridajte si ma na steame a napiste. 
Bubaak píše:Kdyby někdo přemyšlel o Dirt Rally a věří recenzím, jaka je to super simulace a od dob Burns Rally nic lepšího nevzniklo... pičo\/ina, arcada to je
Je fakt že se do zatačky musí šlapnout brzda, ale to je tak první a poslední co to ma se simulací podobný, je uplně jedno jak a kdy a když pozdě, tak stačí ručka... dvakrat jsem koukal zda nemám zapnutý ESP a podobný hovadiny. Ano zajet rychlý čas chce koule a odvahu, bohužel jsem vyrostl na simulacích![]()
Tak rozhodně lepsí než projekt studia Milestone, novinka S.Loeb Rally Evo
Dirt na RBR nemá protože v RBR je fyzika 100% hardcore realita, ale nechci tady slyšet že je Dirt arcada tvl, arcada je serie WRC a novej Loeb to je totální průser
Nejlepší rally simulace by vznikla zakomponováním RBR fyzikálního modelu do DiRT !
Jinak Assetto Corsa doporučuju, a nebo zkuste raceroom racing experience!
M.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, jak moc jsem zaspal dobu, ale dneska sem si po dlouhý době pustil Assetto a hned na úvodní obrazovce mě zarazil obrázek MX-5 ND tak jsem kouk na steam a na co jsem to nenarazil 
http://store.steampowered.com/app/467980
Japanese Cars Pack obsahující:
- Mazda MX-5 2015
- Mazda MX-5 CUP
- Mazda RX-7 Spirit R + tuned version
- Toyota Supra MK IV + time attack and Drift version
- Toyota AE86 Trueno + tuned and Drift version
- Nissan 370Z NISMO
- Nissan GT-R R34 Skyline V-Spec

Takže absolutně top pack
http://store.steampowered.com/app/467980
Japanese Cars Pack obsahující:
- Mazda MX-5 2015
- Mazda MX-5 CUP
- Mazda RX-7 Spirit R + tuned version
- Toyota Supra MK IV + time attack and Drift version
- Toyota AE86 Trueno + tuned and Drift version
- Nissan 370Z NISMO
- Nissan GT-R R34 Skyline V-Spec

Takže absolutně top pack
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
tak nějak jsem zablbnul a přistál mi doma na stole volant a první zkouška byla s touhle hrou.. musím říct, PECKA! Pomalu nedělám nic jinýho, až se za to stydím
jediný problém je v zastaralé technice, 8 let starý komp a dvacítka monitor trošku kazí požitek, ale i tak.... doporučuju všemi deseti!
PS: trošku jsem instaloval
U Gridu mi semtam zamrzne FFB, takze nehraju, DiRT nejedou
LFS dobrý, NFS z nostalgie ale nefunguje volant a F1 2016 jdu právě prubnout 
PS: trošku jsem instaloval
jezdíte někdo?
Lítám denně Assetto Corsa nebo Raceroom online
mám prosbu, potřebuju Autodrom Most poslední verze, kde najdu , díky
M.
mám prosbu, potřebuju Autodrom Most poslední verze, kde najdu , díky
M.