rozhodl jsem se investovat do svého mazla nemalé peníze, abych mu po odježděných letech trošku dopřál
Vše o čem tady budu psát, co chci vyměnit vypadá, že je v pořádku, ale chci auto posunout dál...
Počítám v první fázi s investicí ideálně + - 50 tis...
Vyjžití: pouze a jen víkendovka nic víc nic míň. Vidím to na občasnou návštěvu nějakého okruhu, ale to tak max 3x do roka...
Očekávám: zlepšení jízdních vlastností, zvýšení kontroly nad autem na limitu/za limitem (občas bych rád nechal uklouznout prdelku, tak ať se mi to dobře řídí)
Napíšu co mě napadá k upgrade: podvozek, differenciál, silentbloky podvozku, silentbloky motoru, nastavitelná ramena, rozpěry podvozku, stabilizátory...
Čím by jste začali, aby to dávalo smysl? Můžu dát 50 do top podvozku, ale pak nezůstane na diff například. Nabízí se řešení 30 podvozek + 20 diff + silentbloky a zbytek řešit postupně... Nebo raději jít cestou opravdu TOP podvozku? Zvažuji Protlum Race - cena 40 ale to bych pak udělal asi už jen silentbloky a nějakou rozpěru...
Nebo mi napište zkušenosti s podvozky za cca 20-25 tis pak bych udělal i diff, silentbloky, ramena...
Taky jaký LSD diff zvolit? jakou svornost? Differenciál bych zařadil asi na první místo začínajícího upgrade
Možná se z toho stane zajímavý projekt, tak pojďme diskutovat a podělit se o pár poznatků, které každý má
ps. pořadí úprav jak to vidím já:
první fáze:
1. differenciál
2. podvozek
3. silentbloky
druhá fáze:
4. ramena
5. stabilizátory
6. rozpěry