MD Components
Moderátoři: Amigo, riderhenry
MD Components
Zdravím.
Zajímá mě jaký máte názor na MD Components big brake kit.
Konkrétně se jedná o 4-písty na 330mm plovoucích kotoučích pro Subaru.
Předem dík za rady.
Zajímá mě jaký máte názor na MD Components big brake kit.
Konkrétně se jedná o 4-písty na 330mm plovoucích kotoučích pro Subaru.
Předem dík za rady.
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
Re: MD Components
mám za to, že 28mm - ještě zjistím přesněji
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak to bych šel do XYZ od Danyho, který maji 32mm... navíc jsou odskoušený s komplet technickou podporou
typer.cz
typer.cz
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
XYZ vypadají slušně ale oproti MD je tam pro mě momentálně cca 15 tis. rozdíl když počítám i desky.
Máš nějakou zkušenost s MD?
Máš nějakou zkušenost s MD?
- RainbowSeven
dá se pohledat hodně diskuzí, kde na MD podávají trestní oznámení.
co jsem tak vysledoval....pokud všechno sedí jak má, tak není problém. bohužel se sem tam seknou v rozměrech a následná reklamace je velice obtížně vymahatelná.
co jsem tak vysledoval....pokud všechno sedí jak má, tak není problém. bohužel se sem tam seknou v rozměrech a následná reklamace je velice obtížně vymahatelná.
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
rainbow: jednalo by se o brzdy, které už byly ozkoušené na autě, takže by vše mělo sedět. Trestní oznámení kvůli těmto reklamacím, nebo že někomu při 200km/h upadl brzdič? 
butcher: Špatná zkušenost? Rozveď to trošku prosím. Díky
butcher: Špatná zkušenost? Rozveď to trošku prosím. Díky
Znám 4 auta s MD Components brzdama a neni problém. Za ty prachy to rozhodně neni špatný.
Staci se rozhlidnout po forech a clovek behem chvilky najde dost odstrasujiciho materialu.Osobne si myslim, ze Kabrt uz ani momentalne neni schopnej tu nabidku zrealizovat...maximalne tak shrabnout zalohu.O nejakejch nahradnich dilech nebo repasich ani nemluvim 
Charlie killer

http://audiklub.cz/forum/prispevek/7539 ... ts-p-kabrt
http://www.czechsubaruclub.cz/forums.php?m=posts&q=1384
http://www.czechsubaruclub.cz/forums.php?m=posts&q=1384
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Po dlouhym pátrání a řešení ohledně spolehlivosti p.Kábrta jsme narazili na jeho bývalého partnera, se kterým, dle veškerých dosavadních informací, je spolupráce na mnohem lepší úrovni.
Jedná se o firmu JP výfuky http://www.jpvyfuky.cz/index.php a zabývá se zakázkovou výrobou pro motorsport a součástí jsou právě i brzdy ( MD Components, akorát bez nápisu) Myslím, že otázky kolem těchto brzd bych řešil právě s touto firmou. Osobně už mám doma plovoucí brzdové kotouče a budu dokupovat čtyřpístové třmeny.
Jedná se o firmu JP výfuky http://www.jpvyfuky.cz/index.php a zabývá se zakázkovou výrobou pro motorsport a součástí jsou právě i brzdy ( MD Components, akorát bez nápisu) Myslím, že otázky kolem těchto brzd bych řešil právě s touto firmou. Osobně už mám doma plovoucí brzdové kotouče a budu dokupovat čtyřpístové třmeny.
www.rumburaci.eu
Noo tak dle posledních příspěvků, tedy hlavně dle diskuze na subaru clubu jsem se naštěstí rozhodl brzdy nevzít.
Děkuji všem za ohlasy.
Děkuji všem za ohlasy.
Moje zkušenosti po 3 ostřejších kolech v Brně
Shořené těsnění, vychcaná brzdovka, poloviční destička a kotouče na vyhození

Shořené těsnění, vychcaná brzdovka, poloviční destička a kotouče na vyhození

Taky bych se jich docela bál co jsem slyšel, být tebou jdu do Brembo z STI 00+ a nechat si je repásnout u subitomo.cz a budou jak nový, navíc jsou osvědčený, fungujou a na ebay se dají sehnat za 16 tisíc předek+zadek
Subaru Impreza WRX STI Type R Version V
Subaru Impreza GL Wagon 1998
Hlavne to vubec neresi Pecuv problem... na Vette je urcite dostatek brzd a nevidim duvod, proc se tam snazit napasatovat tak drahe brzdy ze Suba, resit mezikusy a kotouce. 
Jsme ve vláknu GeorgePB a řešil jsem jeho STI, takže si jděte trollit jinam vy korveťáci
Ono aftermárket brzdy je dost složitý za slušný prachy sehnat, co se vyplatí je AP, Project nu a to jsme trochu na jinych castkach na homemade vycepist bych se vysral a dal neco osvedcenyho...
Subaru Impreza WRX STI Type R Version V
Endless, Alcon, Akebono...
Jinak co se dívám tak nové Ksport taky nevypadají špatně sice je to taiwan ale 8píst 356 se prý vleze do 17" kol
na skyline foru o nich byla diskuze a lidi si je chválily.
Jinak co se dívám tak nové Ksport taky nevypadají špatně sice je to taiwan ale 8píst 356 se prý vleze do 17" kol
Miluji svou vlast ,ale nenávidím tenhle stát.
Kábrtovy výrobky v podstatě nejsou špatné, používá dobré materiály, třmeny jsou velmi kompaktní (4 píst má 2,1 kg), bohužel si dost kazí reputaci (neexistujícím) zákaznickým servisem a zbytečnýma chybama (které mohou ale nemusí být z části na straně jeho dodavatelů, viz ty moje destičky).
Wilwood by byl fajn, ale obávám se že s jejich šestipístky bych mohl mít max 330 kotouč, takhle budu mít aspoň 345mm - pokud se mnou Kábrt nevy***e
Bohuš: To snad záleží na konstrukci konkrétního kola jestli se vlezou nebo ne
Wilwood by byl fajn, ale obávám se že s jejich šestipístky bych mohl mít max 330 kotouč, takhle budu mít aspoň 345mm - pokud se mnou Kábrt nevy***e
Bohuš: To snad záleží na konstrukci konkrétního kola jestli se vlezou nebo ne
Ahoj všem, do nového roku zdraví a štěstí přeji!
Teď k tématu. Mám nově auto s kitem brzd od MDc 8pot předek a 4pot zadek. Jsou na autě již déle a fungují bez problémů. Rozhodně se u nich chci stavit nejlépe osobně a vidět, co nabídnou za podporu a možnosti. Viděli jste jejich stránky nyní a čím se zabývají?
http://www.mdcomponents.cz/produkty_index.html
Jaksi se ztrácím v tom voze s kvantovým pohonem za 66mld.
Někdo aktualizované zkušenosti po více jak 10ti letech?
Teď k tématu. Mám nově auto s kitem brzd od MDc 8pot předek a 4pot zadek. Jsou na autě již déle a fungují bez problémů. Rozhodně se u nich chci stavit nejlépe osobně a vidět, co nabídnou za podporu a možnosti. Viděli jste jejich stránky nyní a čím se zabývají?
http://www.mdcomponents.cz/produkty_index.html
Jaksi se ztrácím v tom voze s kvantovým pohonem za 66mld.

Někdo aktualizované zkušenosti po více jak 10ti letech?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ahoj,
MDcomponents aka Marian Kábrt, je pěknej vejlupek. Podle jeho nabídky na webu mi přijde, že má něco s hlavou...
Dlouho ( několik let) od nás odebíral brzd. kotouče ( klidně to prásknu - kotouče na truck a vždy vybral nejlevnější variantu výrobce, většinou polské nebo čínské). On je pak nechal dále upravovat ( soustružna, asi nějaká povrchová úprava atd.) a potom z toho dělal tyto "závodní". Je taký možné, že má na všechno lidi, od návrhu ve 3D přes úpravu až po realizaci..
Nicméně naši firmu něco přes rok zpět pěkně podělal a nezaplatil dost peněz za dodané kotouče a všechno popřel... ( prej nás nezná a nikdy s námi nespolupracoval
).
Z jeho vystupování, kdy si hraje na profíka ( asi tématu "slow down particles" opravdu rozumí má i velké zakázky nejen osobní auta) jsem tuto podpásovku netipoval.
No nic - toť moje zkušenost.
Obecně na netu je spousta názorů na něj a s někým vychází dobře a občas někoho podělá.
Hlavně mu to všechno prochází. ( http://www.mdcomponents.wbs.cz/)
Nerozumím tomu proč chvíli tak a chvíli tak...
Já osobně bych se s veškerou spoluprací a obchodem s ním vyvaroval.
MDcomponents aka Marian Kábrt, je pěknej vejlupek. Podle jeho nabídky na webu mi přijde, že má něco s hlavou...
Dlouho ( několik let) od nás odebíral brzd. kotouče ( klidně to prásknu - kotouče na truck a vždy vybral nejlevnější variantu výrobce, většinou polské nebo čínské). On je pak nechal dále upravovat ( soustružna, asi nějaká povrchová úprava atd.) a potom z toho dělal tyto "závodní". Je taký možné, že má na všechno lidi, od návrhu ve 3D přes úpravu až po realizaci..
Nicméně naši firmu něco přes rok zpět pěkně podělal a nezaplatil dost peněz za dodané kotouče a všechno popřel... ( prej nás nezná a nikdy s námi nespolupracoval
Z jeho vystupování, kdy si hraje na profíka ( asi tématu "slow down particles" opravdu rozumí má i velké zakázky nejen osobní auta) jsem tuto podpásovku netipoval.
No nic - toť moje zkušenost.
Obecně na netu je spousta názorů na něj a s někým vychází dobře a občas někoho podělá.
Hlavně mu to všechno prochází. ( http://www.mdcomponents.wbs.cz/)
Nerozumím tomu proč chvíli tak a chvíli tak...
Já osobně bych se s veškerou spoluprací a obchodem s ním vyvaroval.
Civic EG6