Urèitì se hodí znát názor ostatních.
Pokud máte nìjaké poznatky na tohle téma, nebo jste nìkde našli testy...sem s tím.
díky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
to je fuk, stejne to nepoznam, jen se pripravuju na to az budu ladit motor na brzde abych ty zakladni mapy z kerejch budu vychazet, ladil na stejnym palivu.coalman_x píše: myslis Cerrera 100? to je snad klasicka 98
ja beru Verva 100 nebo Carrera 100, ale je to jako prast a uhod

je to zvláštní, ale zetko si o tu pìtku pøímo øíká. schválnì jsem do auta posadil nìkolik lidí a vìtšina z nich prostì pøi dodržování padesátky dala v obci pìtku. to autu má prostì spoustu toèáku, na úkor výkonu ve vysokých otáèkách.Georgee píše:tankuju obyèejnej natural u OMW, chvíli jsem bral carreru, ale nepoznal jsem rozdíl kolik pøi takovýhle jízdì toèíš proboha?
ubezpeèuju tì že to není trápení. jasnì je to cítit na akceleraci. staèí i v tìhle otáèkách šlápnout na plyn a auto vyrazí. mùžu tì o tom klidnì nìkdy osobnì pøesvìdèit, že mu to fakt svìdèí. pìtka na shell zaène detonovat tak ve 40-42 km/h.jagy píše:Zverstvo takhle trapit motor.
RainbowSeven píše: ubezpeèuju tì že to není trápení. jasnì je to cítit na akceleraci. staèí i v tìhle otáèkách šlápnout na plyn a auto vyrazí. mùžu tì o tom klidnì nìkdy osobnì pøesvìdèit, že mu to fakt svìdèí. pìtka na shell zaène detonovat tak ve 40-42 km/h.
když se èlovìk plazí obcí, je to ideální kvalt, vìø mi
pro majitele hond to mùže opravdu vypadat jako trápení. ale zas takový kopyto nejsem, abych ten motor neslyšel v jakým režimu se pohybuje a poznal jestli mu to dìlá a nebo nedìlá dobøe. fakt to prostì pøi loudání obcí samo k zaøazení pìtky svádí. vyzkoušeno na nìkolika exempláøíchinfinity píše:![]()
A nemyslis si, ze tim trochu dusis motor? Nemyslim si, ze 1100-1200 rpm budou idealni provozni otacky pro VQ35...