1/3 ram
1/3 podvozek
1/3 diff
a nezbude mu ani natu kastli
Moderátoři: Amigo, riderhenry

Vrať se na zem. Udělaná kastle, podvozek, brzdy, motor CA a pár volovin mě vyšlo na 350k i s nákupem auta za 60. Jenom swap RB26 motoru vyjde na 250 - 300 aniž by si ho nějak spravoval. Přijde mi že vidíš jen tu samotnou věc a ne tu hromadu volovin kolem bez kterejch to nejde.Winie píše:psal sem ze nevim jak je na tom s autama. kdyz si toho hodne udela sam a bude kupovat jen dily, tak by se nemel z daleka dostat na takovy castky. realne bych to videl nekde kolem 200tis no. podle me CA nema smysl tam nechavat. ale to jen muj nazor.
PS. stejne tak by se tam dal dat LS1. coz by bylo asi jeste zajimavejsi.

Ty jo...Tak to bych si myslel, že jsem se ocitl v ráji!Koudy píše: Klidně přijeďte chlapi, budu rád. Moh bych napsat klukum z Veselí a kdyby to vyšlo, tak by si viděl rozebranou S13, krásnou seriovou S13 zenki, šílenou S14 zenki a parádní S14 kouki
Tak to jsi na dobre ceste, spousta lidi si to neuvedomuje. Vitej v klubuHonza píše: A ještě co se týká Gregyho příspěvku...Máš samozřejmě pravdu, to bezesporu! Ale já si prostě nemůžu pomoct, i když vim, že tě to bude ždímat.No...bude to asi ještě těžší, než jsem si myslel. Nakonec možná skončim u Hondy CTR (http://www.sportovnivozy.cz/15574-honda ... hodavymena), ale JDM to je a sranda s tim bude taky.
Na takové auto bych byl i sponzorovanej od tatíka...
Pokud se poštěstí, tak vám budu trhat partu Nissanů a pokusil bych se od známého půjčit Supru MKIVKoudy píše:Klidně přijeďte chlapi, budu rád. Moh bych napsat klukum z Veselí a kdyby to vyšlo, tak by si viděl rozebranou S13, krásnou seriovou S13 zenki, šílenou S14 zenki a parádní S14 kouki
Presne tak!!!maca píše:divat se na silnici prez mrkacky je proste bomba
Pokud vim, nismo.gtst od nas (200sx) z fora umi jakekoli RHD nejak zrpovoznit =)maca píše:pravaka prihlasis jen kdyz se delal i jako levak a prihlasis ho na sebe na furt nekde se to tu uz resilo mockrat tak zkus hledat
Jestli ti kamos pujci svoji MkIV supru, ma muj bezmezny respektHonza píše:Pokud se poštěstí, tak vám budu trhat partu Nissanů a pokusil bych se od známého půjčit Supru MKIVAbych tam zapadnul a nepřijel tim svym pekáčem...
Xcriss píše:Jestli ti kamos pujci svoji MkIV supru, ma muj bezmezny respekt

Ty si taky kategorie.Swejky píše:já po svezení v obou autech jsem zvolil FC a rozhodně jsem neprohloupil, je fakt že každý auto má svý porodní bolesti, ale když člověk začne přemýšlet jinak než serie stav tak najednou zjistí že fc je i daleko vhodnější na zástavbu něčeho jinýho, a to díky tomu že to auto je v serii řazeno do kategorie GT kde s13 neni.....