Ksport/D2 shock dyno

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

maryo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maryo » 06 srp 2009, 21:52

A ty Tokico teda jsi psal ze na nissanech nefungujou... Na ty se taky nadava, jo ? :?...

OK... Desperadovi nejak zkusim napsat 8)

jagy

Příspěvek od jagy » 06 srp 2009, 23:08

Tokico - Tokico Performance Shocks
Cheap, old-school springs and struts. I have never read a single good review on these springs or struts on the SR20Forum.

Pictured is their entire "performance" package.
B13: 1.25" drop front, 1.25" drop rear
Struts To Use: *CSK's only for a daily driver, no OEM length struts.
Rate: 156 front, 152 rear.
Ballpark price: Less than $500.00 for the entire "performance" package including the (lame) struts as pictured.

8 months after I installed these springs and struts, I had become disappointed with the kit...... In competition however....

Tokico Handing Kit Assessment
* The car had considerable oversteer on corner entry
* The reduced front suspension travel bottomed frequently when traversing bumps during turns - even on the street.
* The front struts were insufficient in dampening the spring motion
* The car felt "floaty" over bumps - very unsettling
Those suspension characteristics are unacceptable compromises in a daily driver or track terror. Most of these handling "ills" could be cured with CSK's.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Vik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vik_ » 07 srp 2009, 05:59

maryo píše:Tak kdyz je nekdo s nima spokojenej na EVU, tak asi zas tak spatny byt nemuzou, ne? Doufam v to, protoze lepsi se asi sehnat na muj vuz nedaj...
Já ne já je dodával. Chlápek s nima jezdí vrhchy ale s autem taky zatím jezdí i dennì
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 07 srp 2009, 08:17

Co jsem se bavil s jednim clovekem, co hondam hodne rozumi, tak mi rikal, ze ty D2 jsou naprosta tragedie...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 07 srp 2009, 08:28

z osobí zkušenosti, K-sport/D2, jsou tak dobrý akorát tak na rovnej povrch což maj v usa, tak si moc nestìžujou, jinak v èr nejsou skoro použitelný nerovnosti nestíhají tlumit a pøíliš odskakujou. A kvalita pružin taky nic moc, jedna se trochu "unavila" asi za mìsíc, tak jsem kupoval novou asi za 60dollarù a ta už je v pohodì, ale jak øíká vik_ když by se na to daly mìkèí pružiny s menším poètem závitù, tak by byly i použitelný. Ale já osobnì bych do nich nešel po zkušenostech.
Jinak potom je tady ještì možnost nechat si udìlat na zakázku podvozek v HPsporting což vyjde min na 30, ale možná kdyby ses dohod s nìkym v èr na "group by" tak by mohly bejt levnìjc
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 07 srp 2009, 08:34

Nevim jak s levnìjšíma Tokico, ale jejich HTS sou na každý druhý AE86 ve státech a lidi si to nemùžou vynachválit. Øiká se ale, že maj dost silnou kompresi a proto sou lepší spíš na klouzání než na závodìní na èas.
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

maryo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maryo » 07 srp 2009, 13:35

No ty tokico co se na to prodavaj jsou asi nejaky nejlevnejsi od nich :?... HPSporting to zni pekne, 30 je na preludku dost no, ale mozna do toho casem precijen pujdu :))... Dik.

Odpovědět