Lukáš 325e píše:jé srdce mi zaplesalo taky sem mìl tøícu krásný auto z duší
Pneu pro street
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Vynikaji pneu a velkej km najezd... jen jsem nevedel ze se jeste delaj...hetzer píše:T1R maji docela spatne reference na vode, mel jsem je puvodne v planu ale pujdu asi do Vredestein Sportrac 3
TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Co se tyce T1-R, tak jsem spokojeny. Najeto zatim okolo 30000km, vzorek ok. Na suchu jsou perfektni, ale s temi vlastnostmi na mokru nevim nevim. Me moc jiste neprisly. Na druhou stranu na mokru nejezdim jak blazen, takze mi to neva.
.: MX-5_NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino :. [url=http://www.spotreby.cz/mazda-mx-5-bp-ze-103-kw-140-hp-a1377/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_2_1377.gif[/img][/url]
-
Mišák
s 30tis km a vzorkem OK jak pises, nejezdis jako blazen ani na suchu...dopr píše:Co se tyce T1-R, tak jsem spokojeny. Najeto zatim okolo 30000km, vzorek ok. Na suchu jsou perfektni, ale s temi vlastnostmi na mokru nevim nevim. Me moc jiste neprisly. Na druhou stranu na mokru nejezdim jak blazen, takze mi to neva.
- RainbowSeven
vredestein má nìkdy od léta novinku. Vredestein Ultrac Sessanta. a lidi jen a jen chválí.
jinak ze street gum podle serveru tyrereviews vyhrála Uniroyal RainSport 2. docela pøekvapení, ale uživatelé jsou z nich doslova poprdìný.
http://tyrereviews.co.uk/Tyre/Uniroyal/Rainsport-2.htm
jinak ze street gum podle serveru tyrereviews vyhrála Uniroyal RainSport 2. docela pøekvapení, ale uživatelé jsou z nich doslova poprdìný.
http://tyrereviews.co.uk/Tyre/Uniroyal/Rainsport-2.htm
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
No, tak pravda. Nedriftuju s tim kazdy den. To opravdu ne. Auto pouzivam denne na jezdeni, ale mimo nejake drifty mi neprijde, ze bych ho nejak setrilMišák píše: s 30tis km a vzorkem OK jak pises, nejezdis jako blazen ani na suchu...
.: MX-5_NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino :. [url=http://www.spotreby.cz/mazda-mx-5-bp-ze-103-kw-140-hp-a1377/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_2_1377.gif[/img][/url]
Na T1R jsem zvedavy... az je nazuju, urcite poreferuju.
Jinak co se tyce vydrze, nevidim 30tis km jako nejak moc. Je to "normalni" guma a ta by mela vyrdzet i vic.... Ja na zimakach s Legacy najezdil temer 50tis a to celorocne! Firestone... ale nevzpomenu si jaky. Samozrejme jsou to zvejkacky a poradne se na nich neda, resp. kdyz to nekde drtite, jedete furt na hrane
Ale vydrzely fakt tolik...
Jinak co se tyce vydrze, nevidim 30tis km jako nejak moc. Je to "normalni" guma a ta by mela vyrdzet i vic.... Ja na zimakach s Legacy najezdil temer 50tis a to celorocne! Firestone... ale nevzpomenu si jaky. Samozrejme jsou to zvejkacky a poradne se na nich neda, resp. kdyz to nekde drtite, jedete furt na hrane
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

Mìl jsem oboje, bohužel ne na stejném autì. Kdybych mìl volit, tak bych asi spíš vzal Toyo. Jsou to s GY F1 naprosto srovnatelný gumy. Když šetøit, tak tøeba na Bridgestone Turanza ER300. Turanza je o nìco málo lepší na suchu i na vodì a vydrží podstatnì déle. Je taky lepší pøi jízdì na okruhu, kde se tak rychle nepøehøeje jako T1R (na okruhu srovnání s GY F1 nemám). Jak nìkdo psal, že Toyo T1R není moc dobrá guma na vodì, tak já mám úplnì opaènou zkušenost. Jel jsem je ve Vysokém Mýtì za poøádného slejváku a gumy fantastický. Byla starší verze T1S a ta prý za deštì byla slabá. Všechno testováno na Mazdì MX-5. Možná to na jiném autì bude jinak.jagy píše:Ted jsme to resili pro kamose na Almeru GTi (195/50 r15). V podstate dve moznosti. Bud setrit a koupit T1R nebo priplatit na F1 GY. Zatim to vypada na ty GY F1. Co jsem mel moznost se svezt, tak se jevily jako hodne slusne street pneu.
Re: Pneu pro street
Davam tohle tema zpet nahoru. Poridil jsem na street jezdeni Toyo T1R v mojem original rozmeru 195/55 R14. Behem cca tydne bych je mel mit na aute, takze podam nejake zkusenosti.. doufam, ze nebudu zklamany. 
Re: Pneu pro street
Tak ja taky neco pridam. Taktez Toyo T1R, ale 195/50/15
Precetl jsem si o nich par recenzi a tak jsem se jich docela bal. Ale musim rict, ze neopravnene.
Zpocatku jsem s nima mel problemy. Ale nakonec se ukazalo, ze je to pouze tlakama, mel jsem tam o nejaky 3 desetiny vic a ovlivnilo to tak strasne moc, ze se s tim nedalo temer jezdit. Bal jsem se s tim vylozene do zatacek. Ale to uz je pryc, ted uz s tim spravnym tlakem je to pohoda.
Na suchu je dobra, jeste se mi nestalo, ze by mi to nekde v zatacce treba jen piskalo. Kdyz se blizi hrana, jen tak jakoby "susti". Ale grip na suchu maji dobry. Na vode jsem toho uz taky neco odjel a tady se to rozchazi s vetsinou recenzi, kde lidi popisuji, ze na vode jsou spatny. No abych pravdu rekl, me se to vubec nepotvrzuje. I na vode funguji dobre. Celkove to ted utrhnout da docela praci a o to mi jde. Ja nejsem na nejaky drifty a ani auto na to neni, ale tady se docela dobre projevuje ta motokara v MR2.
Nevim, jak presneji to popsat, ale nevidim v nich, ani na suchu ani na vode, zadny problem.
Trosku asi mizi, to je pravda. A to jsem je nazul hned po geosce, takze to nebude spatnym serizenim. Ale myslim, ze to je dan za jejich celkem dobrou prilnavost.
Co se tyce bocnic, nekde se i pise, ze jsou prilis mekke. Tady mi to opet neprijde, ale to bude nejspis rozmerem a take vahou auta.
Dalsi vec, co jsem se o nich docetl, je hlucnost. Tady se mi to opet rozchazi... me prijdou celkem tichy, nepripada mi, ze by nejak extremne hlucely...
Takze celkovy hodnoceni bych na ne dal jako dobre. Rozhodne za tu cenu, 1400/ks, jsou to skvely gumy.
Precetl jsem si o nich par recenzi a tak jsem se jich docela bal. Ale musim rict, ze neopravnene.
Zpocatku jsem s nima mel problemy. Ale nakonec se ukazalo, ze je to pouze tlakama, mel jsem tam o nejaky 3 desetiny vic a ovlivnilo to tak strasne moc, ze se s tim nedalo temer jezdit. Bal jsem se s tim vylozene do zatacek. Ale to uz je pryc, ted uz s tim spravnym tlakem je to pohoda.
Na suchu je dobra, jeste se mi nestalo, ze by mi to nekde v zatacce treba jen piskalo. Kdyz se blizi hrana, jen tak jakoby "susti". Ale grip na suchu maji dobry. Na vode jsem toho uz taky neco odjel a tady se to rozchazi s vetsinou recenzi, kde lidi popisuji, ze na vode jsou spatny. No abych pravdu rekl, me se to vubec nepotvrzuje. I na vode funguji dobre. Celkove to ted utrhnout da docela praci a o to mi jde. Ja nejsem na nejaky drifty a ani auto na to neni, ale tady se docela dobre projevuje ta motokara v MR2.
Nevim, jak presneji to popsat, ale nevidim v nich, ani na suchu ani na vode, zadny problem.
Trosku asi mizi, to je pravda. A to jsem je nazul hned po geosce, takze to nebude spatnym serizenim. Ale myslim, ze to je dan za jejich celkem dobrou prilnavost.
Co se tyce bocnic, nekde se i pise, ze jsou prilis mekke. Tady mi to opet neprijde, ale to bude nejspis rozmerem a take vahou auta.
Dalsi vec, co jsem se o nich docetl, je hlucnost. Tady se mi to opet rozchazi... me prijdou celkem tichy, nepripada mi, ze by nejak extremne hlucely...
Takze celkovy hodnoceni bych na ne dal jako dobre. Rozhodne za tu cenu, 1400/ks, jsou to skvely gumy.
01'Toyota MR2 Roadster