Rád bych se v nìjakém autì svezl, co ty tlumièe má. Hlavnì chci pocítit ty stupnì tvrdosti, prý jsou 4. Tak díkec.
Tlumièe KYB AGX - zkušenosti
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tlumièe KYB AGX - zkušenosti
Máte je nìkdo na autì? Koukám na nì, líbí se mi, projel jsem dost cizích for, co jsem slyšel jen tak z doslechu, prý fungují parádnì. Takže bych je na pøíští rok rád zkusil (a mùžu koneènì na okruh).
Rád bych se v nìjakém autì svezl, co ty tlumièe má. Hlavnì chci pocítit ty stupnì tvrdosti, prý jsou 4. Tak díkec.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Pepíno: zatím mám vyhledlé od Zitece 9500,- ,ale mrknu i jinde, je èas na to
jagy: vím, vhodné pružiny...to bude oøíšek, líbí se RS*R TI2000 5,9 kg/mm vpøedu a 3,9 kg/mm vzadu (použity na Spoon EF9 demo car )
Jinak H&R, Eibach nebo Tein taky dìlaj parádní, i ve více provedeních snížení èi tvrdosti...jen prostì spárovat to bude pain. Už jsem si øekl, že pùjdu do full coiloveru, a tady ty anabáze (jiné pružiny a jiné tlumièe) hodím za hlavu, jenže jsou to zbyteèné peníze podle mì.
jagy: vím, vhodné pružiny...to bude oøíšek, líbí se RS*R TI2000 5,9 kg/mm vpøedu a 3,9 kg/mm vzadu (použity na Spoon EF9 demo car )
Jinak H&R, Eibach nebo Tein taky dìlaj parádní, i ve více provedeních snížení èi tvrdosti...jen prostì spárovat to bude pain. Už jsem si øekl, že pùjdu do full coiloveru, a tady ty anabáze (jiné pružiny a jiné tlumièe) hodím za hlavu, jenže jsou to zbyteèné peníze podle mì.
To je právì ono, jestli není lepší hned koupit full. U toho asi skonèím já, jen škoda, že tu asi nikdo nejezdí na Skunk2.Libas píše:Pepíno: zatím mám vyhledlé od Zitece 9500,- ,ale mrknu i jinde, je èas na to
Civic B16
nedávno sem mìnil ,pružiny Weitec plus tlumièe Agx a mìl sem strach že nìkdo tvrdil že je weitec bláto(tlumièe možná
) ale pružiny v kombinaci s agx vcelku paráda jezdil sem na dvojku tedka uz jezdím radši za jedna, jako na normální cesty až pøíliš tvrdý, na 4 sem jezdil na zaèátku a uznal sem že na moravsky cesty nic moc spíš pro nìkoho kdo si zajede na okruh