willy2.0 píše:to je zoufalost,nemel tady nesmysly prosím tì.dìkuju.MOC cena je okolo 5500-6000tis.Jestli to chceš nechávat za nákupy,si zoufalej,schovávat se za kamaráda JDM fora,je znovu øíkám,výkøik do tmy od tebe.
Prostì skousni,že jim nìkdo pomohl døív..To je celý milí Idaho"
pokud zde chceš mluvit o zoufalosti tak vez že se neschovávám za "kamára z JDm" jelikož zde žádné kamarády nemám
pokud nekde vidíš MOC 6tis ( u toho Kanaca ) tak ro vnou zabal jelikož ložisko které nabízím ( vè ABS kroužku ) má oficiální prodejní cenu
Nejde mi o to že jim nekdo pomohl døív, mì je jedno u koho si to koupí, mì jendo prodané ložisko nevytrhne, ale desne mne baví jak se èertíš milí Wili
jinak MO cena ( vè DPH ) je pøesne 5012,- czk a každý si to muže ovìøit ( staèí tøeba na stránkách IC (
http://ekatalog.intercars.cz/ ) zadat vyhledat položku H13017.
Jinak když mne tu osoèuješ že se tu podbízím abych specielne tobe zkazil kšeft tak nabízím zboží zanákupku, tak vez že moje nákupka je pøesne 72% z mnou nabízené ceny ( klidne pridám i screen za katalogu pokud neveøíš ). vìø mi že mì 25% zisk napoložce bohate staèí když mi to má pro mne znamenat zvýšení obratu.
Pøíšte si rozmysli koho osoèuješ z "nekalé souteže" a ovìø si zda máš pravdu.
Neèekal jsem od nikoho tak ujetou reakci an uplne normální nabídku. Uvedom si že tonejsme já kdo tu nekoho napadá, typroste nemužeš pøenest pøes srdce že sem te pøipravil o tvuj zisk

pøiznej si to, bohužel tak funguje tržní hospodáøství. ažsi ty dáš inzerátprodám ložisko za 10tis, nepípnu ani slovo, ty si hladáš kuzpce, ale když hledá zákazník, nevidím jediný duvod proè se neozvat. Vìø mi, že sem uplne lehce pøenesl pøes srdce že to vzal od tebe, protože vím že po téhle debate, když ke mì nepujde on pøíšte nakupovat ) nebo mne neosloví s potávkou ) tak to udìlá x dalších..
nevím jak dlouho se typohybuješ v obchodní branži ale podle tvého chování soudím že se máš ješte hodnì co uèit..