brzdove kotouce EBC
Moderátoři: Amigo, riderhenry
+1jagy píše:Co jsem videl nejake ceny EBC desek u nas, tak tam byly o vice jak 100% drahsi, nez je moznost si je dovezt, coz je opravdu moc.Pokud je rozumna marze, tak je lepsi podporovat dovozce, ale v takovem pripadne si kazdy rozmysli, jestli to koupi u nas za takovych podminek...
edit: nejen ze maji marzi 100%, ale jako bonus k tomu mas jeste dodaci lhuty 2-6 tydnu a podobne, takze neni duvod to brat v CR za takovych vyhodnych podminek
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
-
eso-sannycars
tak jsem se prokousal po vikendu tema prispevkama az sem a mam jen par postrehu:
1) asi jediny well je normalni, neb napsal co se opravdu stalo....nikomu nic kazit nechci, jen jsem se zeptal, zda neumi willy desticky levneji nez je kupuju ja, jakozto obycejny zakaznik....nic vic nic min
2) willy: jestlize si nejaky distributor ci co nejakych desticek, tak si to nekam napis , pac ja te neznam a opravdu (byt je to asi nepochopitelne),nevim ze ti budu kazit obchod, kdyz napisu, ze proste neco kupuju nekde za nejakou cenu!!!
3) amigo: tebe taky neznam, ale koukam ze mas na me nejakou averzi, coz je celkem zabavne, nicmene z tvych prispevku te ani poznat nechci....
4)for all:podnikani je tvrda vec, sam podnikam pet let a pokud se nekdo chce udrzet , holt musi nabizet neco extra
5) absolutne nechapu napadani padama, ktery misto toho, aby si zaslouzil obdiv, ze se snazi usetrit par lidem nejakou tu korunu, sklidi tady jeste snad zlobu...co mu je do toho , ze nejaka firma se snazi tady vybudovat nejakou zakladnu? tak at se proste firma snazi lip ne?
chtel bych videt kolik lidi ze sta by ocenilo to, ze tu nejaka zakladna distribuce bude....nikdo! jsme cesky narod a ty zajima pouze vlastni kapsa...to jsou zase jen silacky reci u netu, ale kdyz dojde na lamani chleba, vsichni mysli jen na sebe....
6) jeste jednou k willymu: covece ty se nad sebou zamysli, protoze kamkoliv pises tak pusobis jako bys sezral moudro sveta ,ale zatim jsem o tobe jako o nejake "kapacite" neslysel, tak bys mohl nejake ty svoje prispevky trochu korigovat
je mi jasny, ze se muj prispevek zase dotkne potrefenych hus, ale budte v klidu hosi, ja vas mam v pazi, jen mi obcas hlava nebere co kde ctu
1) asi jediny well je normalni, neb napsal co se opravdu stalo....nikomu nic kazit nechci, jen jsem se zeptal, zda neumi willy desticky levneji nez je kupuju ja, jakozto obycejny zakaznik....nic vic nic min
2) willy: jestlize si nejaky distributor ci co nejakych desticek, tak si to nekam napis , pac ja te neznam a opravdu (byt je to asi nepochopitelne),nevim ze ti budu kazit obchod, kdyz napisu, ze proste neco kupuju nekde za nejakou cenu!!!
3) amigo: tebe taky neznam, ale koukam ze mas na me nejakou averzi, coz je celkem zabavne, nicmene z tvych prispevku te ani poznat nechci....
4)for all:podnikani je tvrda vec, sam podnikam pet let a pokud se nekdo chce udrzet , holt musi nabizet neco extra
5) absolutne nechapu napadani padama, ktery misto toho, aby si zaslouzil obdiv, ze se snazi usetrit par lidem nejakou tu korunu, sklidi tady jeste snad zlobu...co mu je do toho , ze nejaka firma se snazi tady vybudovat nejakou zakladnu? tak at se proste firma snazi lip ne?
chtel bych videt kolik lidi ze sta by ocenilo to, ze tu nejaka zakladna distribuce bude....nikdo! jsme cesky narod a ty zajima pouze vlastni kapsa...to jsou zase jen silacky reci u netu, ale kdyz dojde na lamani chleba, vsichni mysli jen na sebe....
6) jeste jednou k willymu: covece ty se nad sebou zamysli, protoze kamkoliv pises tak pusobis jako bys sezral moudro sveta ,ale zatim jsem o tobe jako o nejake "kapacite" neslysel, tak bys mohl nejake ty svoje prispevky trochu korigovat
je mi jasny, ze se muj prispevek zase dotkne potrefenych hus, ale budte v klidu hosi, ja vas mam v pazi, jen mi obcas hlava nebere co kde ctu
sannycars-motorsport
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
v zasade souhlasim (i s jinymi pasazemi prispevku...), jen mi neni jasne, ktery narod by snad pri nakupu mel myslet na to, kolik vydela prodejci, a ne na to, kolik ho to stoji? Sice vim, ze ceska povaha je slozitaeso-sannycars píše: 5) absolutne nechapu napadani padama, ktery misto toho, aby si zaslouzil obdiv, ze se snazi usetrit par lidem nejakou tu korunu, sklidi tady jeste snad zlobu...co mu je do toho , ze nejaka firma se snazi tady vybudovat nejakou zakladnu? tak at se proste firma snazi lip ne?
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
-
eso-sannycars
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
nesedi mi tvuj pristup k nekterym vecem, ale toho sis vsiml, takze netreba rozpitvavat. nicmene averzi bych to uplne nenazyval, osobne te neznam, tak nechci delat definitivni zavery, ale obrazek jsem si o tobe udelal... V par vecech s tebou dokonce souhlasimeso-sannycars píše:tak jsem se prokousal po vikendu tema prispevkama az sem a mam jen par postrehu:
proti padamovi nic nemam, sam jsem mu prodal kola a absolutne bez problemu, jak jsem psal drive, tak ani group buy mi v zadnem pripade nevadi
Naposledy upravil(a) Amigo dne 21 dub 2009, 09:04, celkem upraveno 1 x.
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
-
mcspeedyde
Tak a cely to hlavne bylo o tom, ze sem tady od Vas chtel radu ohledne kotoucu a desticek EBC...
¨
Az mi prijdou a namontuju je, tak dam vedet zkusenosti a zkusim hodit i foto!
A poznamecka zaverem - ja sem taky jeden z tech, kdo se snazi koupit co nejlevnejc... Prijde mi to teda absolutne normalni! A kazdej ma moznost koupit, kde chce a je to holt kazdyho volba... vcetne rizik s tim spojenych...
¨
Az mi prijdou a namontuju je, tak dam vedet zkusenosti a zkusim hodit i foto!
A poznamecka zaverem - ja sem taky jeden z tech, kdo se snazi koupit co nejlevnejc... Prijde mi to teda absolutne normalni! A kazdej ma moznost koupit, kde chce a je to holt kazdyho volba... vcetne rizik s tim spojenych...
-
willy2.0
2)reagoval sem z principu,obchodu jako takového,,nejsem,žádnej distributor a neživí mì to,mohl sem pochopit,že ti to nedojde,nebo nechceš,aby ti to došlo...eso-sannycars píše:tak jsem se prokousal po vikendu tema prispevkama az sem a mam jen par postrehu:
6)nebudu se k tobe vyjadøovat,si pro mì absolutnì nezajímavej èlovìk...
-
eso-sannycars
willy: nebudu se s tebou hadat, z toho jsem vyrost nicmene znova opakuju dvakrat mysli nez neco napises...pro tebe to znamena trikrat
pro priklad jen napisu neco k tem ITR: treba marfi byl osobne se mnou pro ni v de, dalsi "obouchana mrcha vylitana" je treba ta co vyhrala lonsky vrchy honzy semlbauera
(ano, ta je taky mnou dovezena) a nejdrazsi ITR co jsem kdy prodal stala 225tis kterou koupil targaman a to je sakra fajnsmekr na auta....a tak muzu pokracovat....a pokud to tak sledujes, uvedl by jsi aspon jeden jediny pripad ?....za mnou stoji doslova stovky spokojenych zakazniku, takze ty rallyfahrere co jsi jeste nic nedokazal se zase uklidni a pis si tady ty svoje slohy, ale do moji osoby se nenavazej a uz vubec ne, pokud se te primo netykaji, viz desticky jejich distributor nejsi ale hrozne te rozcili ze jsem uverejnil cenu za kterou se daji proste a jednoduse koupit v INTERCARSU...PA LASKO
PS: mel by sis rozsirit obzory, na scoutu a mobile se daaaavno neda uz neco poradneho sehnat
pro priklad jen napisu neco k tem ITR: treba marfi byl osobne se mnou pro ni v de, dalsi "obouchana mrcha vylitana" je treba ta co vyhrala lonsky vrchy honzy semlbauera
PS: mel by sis rozsirit obzory, na scoutu a mobile se daaaavno neda uz neco poradneho sehnat
sannycars-motorsport
-
eso-sannycars
-
willy2.0
JJ radši smazal,protože,tì nebudu shazovat tady,za to mi nestojíš.A bud rád,že sem to smazal,že nevidìj lidi jak vydìláváš na kamarádech.Nepiš mi lásko,to je ještì horší,než to,když tady zaèneš plkat ty nesmysly o sprintech a vìènì se vytahuješ,že ste nejlepší v jízdì rovnì,to mì baví moc,proto,se nesnažím psát na fora,lidi jako ty,to je do nebe volající.Co se týèe Honzova auta,co jako,že vyhrálo??Já chodím s Honzou na kafe,moc dobøe to auto znám a urèitì v super stavu nebylo,na prvním závodì mu odešla spojka a mìl po závodech! a Honza mi radši ani neøekne za kolik to koupil,spíš mì pøekvapuje,že si to nedoveze sám,ale to je vìc jiná,tím se tady chceš chlubit?on to vyhrál ne ty,ITR je jen auto,to nevyhrává samo,musí ho nìkdo øíditeso-sannycars píše:willy: koukam ze jsi rychle smazal cast sveho prispevkuasi jsi zacal tedy premyslet, ale priste to udelej nez to odesles
![]()
tim povazuji nasi "debatu" za uzavrenou
-
eso-sannycars
ja bych nic nezamykal, willy me narkl ze vydelavam na kamaradech, ze vozim sunky, ze prodavam itr za ceny 230.260tis a kupuju je za 140tis a pod tak bych moc rad pockal , az sem hodi nejaky dukaz , misto tech svych planych reci.....
zatim tu jen mele pantem a skutek utek...
anebo to zamknete, vzdyt mu za to urcite nestojim aby mi svoje pomluvy podlozil, jak psal nekde vyse
kazdopadne willy, ver ze nejsem zdaleka sam, kdo ma na tebe stejny nazor jako ja, ja se jen neostycham neco nekam napsat, co si myslim....ale hlavne nemelu blbosti, ktere nemam podlozene faktama....
on i nezaujaty ctenar si asi udela obrazek o tom, kdo z nas to ma v hlave v poradku
PA LASKO
zatim tu jen mele pantem a skutek utek...
anebo to zamknete, vzdyt mu za to urcite nestojim aby mi svoje pomluvy podlozil, jak psal nekde vyse
kazdopadne willy, ver ze nejsem zdaleka sam, kdo ma na tebe stejny nazor jako ja, ja se jen neostycham neco nekam napsat, co si myslim....ale hlavne nemelu blbosti, ktere nemam podlozene faktama....
on i nezaujaty ctenar si asi udela obrazek o tom, kdo z nas to ma v hlave v poradku
PA LASKO
sannycars-motorsport
-
willy2.0
To vìøím,že,už si dávno udìlali o tobì obrázek...eso-sannycars píše:ja bych nic nezamykal, willy me narkl ze vydelavam na kamaradech, ze vozim sunky, ze prodavam itr za ceny 230.260tis a kupuju je za 140tis a pod tak bych moc rad pockal , az sem hodi nejaky dukaz , misto tech svych planych reci.....
zatim tu jen mele pantem a skutek utek...![]()
anebo to zamknete, vzdyt mu za to urcite nestojim aby mi svoje pomluvy podlozil, jak psal nekde vyse![]()
on i nezaujaty ctenar si asi udela obrazek o tom, kdo z nas to ma v hlave v poradku![]()
PA LASKO
Taky sem si všim,že,už si dlouho nic nedovezl,já sem totiž,Colombo a sleduju tì,nemám rád vobložáky
Ne já bych to neøešil,jen mì drtí,jak seš si jistej jakej sem...Miluju lidi,který èlovìka,øešej a vlastnì hoa,ale ani neznaj,ale to je typicky èeský.Nebudu se tady obhajovat,je mi to fuk,jen ti povím,pro kamarády udìlám vše,jen vodrbat je nedokážu,nemám na to vlohy a charakter.Zamet si pøed svým prahem laskavì.
A bìda kdyby tady nìkdo napsal,že sprinty sou na píèu,jako,že sou,zaèneš mu hned vykládat,že to øíkaj lidi,který to ve sprintech nikam nedotáhli...kam to mìli dotáhnout jako?bavíš mì,pokraèuj...
Tohle forum,by nemìlo být o tuningu,nebo o nìèem podobném,mìli by tady bejt asijský klasiky a performance"....škoda,že pár jedincù,vèetnì tebe tomu dává jinou tváø...Dát si na ITR nápis VZTEKLÝ KOTÌ",to asi vystihuje vše,takovej kýè,proto,sem ani nepsal k tvým duchaplným komentáøùm...nezajímaj mì lidi tvýho typu,seš jinde,máš pravdu,tak mì neøeš...urážel si tady i Pavla(Twilita),divím se mu,že tì nevyhlásil za to poøádnì...Cos dokázal ty prosím tì,krom toho,že jezdíš rovnì?
Radši to zamknìtì,protože s Esem a minimálnì v rukávu, se normálnì bavit nedokážu a tyhle lidi mì iritujou...Pøesnì tak Amigo"!Èus
PS:toèím se jak VTEC"
-
willy2.0
...
Rád si pøeètu tady sem tam nìco new,èi juknu na fotky...Sou tu i výjimky sem tam.Ale budu to zas pozorovat,z pozdálí radši,to bude nejlepší...nemíním se s nìkým hádat jen proto,že si potøebuje nìco furt dokazovat,má malý ego,pøijde mi to fakt zbyteèný..
páèek-soutìžáèek" 
Too ESO" pac a pusu vole
Too ESO" pac a pusu vole