Prosba na majitele 200sx S13
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Prosba na majitele 200sx S13
Zdravím,
chtěl bych požádat někoho s S13 o foto, jak vypadá a kde je umístěné tlačítko zadní mlhovky.
Potřebuji ji dodělat a raději bych tam dal takové, které k tomu zbytku zapadne.. jestli to tedy bude možné.
Děkuji
chtěl bych požádat někoho s S13 o foto, jak vypadá a kde je umístěné tlačítko zadní mlhovky.
Potřebuji ji dodělat a raději bych tam dal takové, které k tomu zbytku zapadne.. jestli to tedy bude možné.
Děkuji
Re: Prosba na majitele 200sx S13
Odpověď z Googlu:

Číslo dílu je 2537044F10, ale už se nevyrábí a když se někde objeví na prodej, tak za něj chtěj často nesmysl.

Číslo dílu je 2537044F10, ale už se nevyrábí a když se někde objeví na prodej, tak za něj chtěj často nesmysl.
Děkuji za odpověď.
Taky jsem pokukoval po netu. Toto ale jsou přední mlhovky, nebo se pletu? Nemá třeba S13 zadní mlhovky na páčce?
Taky jsem pokukoval po netu. Toto ale jsou přední mlhovky, nebo se pletu? Nemá třeba S13 zadní mlhovky na páčce?
Já jsem na s13 neměl přední mlhovky.
Páčky vypadaly klasicky takhle:

Až s14 to měla na páčce.
s13 má zadní mlhovky z výroby a zapínají se tím tlačítkem co poslal awatar, přední měli jen některé verze v česku jsem je viděl zatím jen na 1 autě
RS13
Děkuji za další příspěvek.
Já mam JDM Silvii - tam, kde je na fotce od Awatara zadní mlhovka, já mam přední. Zadní samozřejmě nejsou. Mam na opačné straně záslepku (tam, kde je na fotce ostřikování a stěrač zadního okna). Místo ní jsem myslel, že bych dodělal tlačítko pro zadní mlhovky (a chtěl bych origo). Tak koukám na inzeráty, našel jsem někoho, kdo prodává komplet panel, ale tam, kde má být tlačítko pro mlhovky je vyhřívání zadního okna... mlhovky nikde.
Takže asi prostě koupím nějaké tlačítko a napáchám ho do té záslepky, protože sehnat ten origo čudl, nevim nevim.
Já mam JDM Silvii - tam, kde je na fotce od Awatara zadní mlhovka, já mam přední. Zadní samozřejmě nejsou. Mam na opačné straně záslepku (tam, kde je na fotce ostřikování a stěrač zadního okna). Místo ní jsem myslel, že bych dodělal tlačítko pro zadní mlhovky (a chtěl bych origo). Tak koukám na inzeráty, našel jsem někoho, kdo prodává komplet panel, ale tam, kde má být tlačítko pro mlhovky je vyhřívání zadního okna... mlhovky nikde.
Takže asi prostě koupím nějaké tlačítko a napáchám ho do té záslepky, protože sehnat ten origo čudl, nevim nevim.
ty pačky jsou nějaké pěkné, všechny S13 je mají vybledlé od slunce
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Jsou zrenovované, obnovené plasty a nové piktogramy, které jsou pak zalakované. Není to z mojeho auta, ale na s15 to asi tak udělám (páčky použiju z s14).
Jdou koupit tady (na všechny možné staré Nissany:
https://restomod.ninja/product/turn-sig ... lk-decals/
Celý postup pak tady:
https://restomod.ninja/reviving-faded-switches/
Vypadají jak originál, nevěděl jsem že to jde tak krásně repásnout. Když to vidím a mám zkušenosti, tak kompletní renovace našich 90' pekáčů vyjde na statisíce. Nedivím se že se pak veteráni prodávají tak draho.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Dobrý den vespolek.
Mám další prosbu, tak to hodím opět sem.
Stalo se někomu, ideálně na 200SX nebo 300ZX, že se mu rozpadl plastový díl (jak matice, tak protikus) otevírání víčka nádrže (viz obrázek)?
Pokud ano, jak jste to řešili?
Tu matici si oem u nás seženu, ale ten protikus bude nejspíš jen jako součást mechanismu.
Mám další prosbu, tak to hodím opět sem.
Stalo se někomu, ideálně na 200SX nebo 300ZX, že se mu rozpadl plastový díl (jak matice, tak protikus) otevírání víčka nádrže (viz obrázek)?
Pokud ano, jak jste to řešili?
Tu matici si oem u nás seženu, ale ten protikus bude nejspíš jen jako součást mechanismu.