Mám dvě otázky na které si bohužel nedokážu teď velice spolehlivě odpovědět protože pracuju v zahraničí a v České Republice budu až tak za 7-8 měsíců a na netu není opravdu všechno nebo možná špatně hledám, nevím
Každopádně hlavní předmět tohoto topicu je že až se vrátím zpět do ČR , chtěl bych si z Japonska importovat Hondu Civic Type R FD2 která officiálně nikdy nebyla dovážená za Japonské hranice.
A otázka je , jak si myslite že je to s díly na tohle auto v České Republice , zda-li jsou lechce sehnatelné , řekněme v běžných obchodech s díly nebo se zkrátka musí všechno jenom objednávat ze zahraničí ? Ano , zní to blbě , nikdy se nevyváželo z japonska tak asi žádné díly nebudou, aspon ne všude ale jde o to že tahle honda sdílí motor K20A s např. Honda Accord Euro R , Honda Intergra DC5 , Honda Civic Type R EP3, což už nejsou dle mého tak ojedinělé exempláře a myslím si že po České Republice jich nejezdí málo. Nebavím se tedka o dílech jako svíčky , filtry , kladky atd , o těchto dílech jsem si zcela jist že v ČR jsou ale jde o spojku , vačky , klika , vahadla , ventily a takové závážnější díly. Tak by mě hrozně jak to máte vy s vašima Type R kárama
A Druhá otázka je jestli si vaše Type R necháváte servisovat , opravovat v normálním servisu a bohatě to stačí na všechno nebo to musí byt nějaky spešl mega drahý autorizovaný servis který dokáže věci co běžný servis ne ?
Předem díky za všechny odpovědi