Rozvodove remeny GATES-zkusenosti?

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Mickael

Rozvodove remeny GATES-zkusenosti?

Příspěvek od Mickael » 15 bře 2015, 11:04

Ne ze bych byl takovej Zid,a chtel bych setrit zrovna na takovyhle veci.Ale ty remeny stoji cca 1/2-1/3 ceny renomovanych znacek HKS/Greddy/Tomei,a cetl jsem na ne vetsinou samy pozitiva.Mate nekdo zkusenost?
97' R33 GTST Mspec2
Obrázek

Emvique
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozvodove remeny GATES-zkusenosti?

Příspěvek od Emvique » 15 bře 2015, 15:44

Pouzivam je na RX-8 ted a zatim zadny problem.. zpracovani na vybornou.

Gates obecne patri k tomu lepsimu co se tyce vyroby remenu...
Tusim ,ze treba takove HKS, Greddy si nechavaj remeny vyrabet a lepi na to jen svuj labeling s vyssi cenovkou :)
2004 Mazda RX-8 Velocity Red Mica (170kW 6-port MT)
youtube.com/user/emviquedroid

Bubaak

Příspěvek od Bubaak » 15 bře 2015, 16:35

Za sebe taky mohu doporučit, viděl jsem hodně starý řemeny Gates (15let +) a pořád drželi, měl jsem ho na Accordu, teď ho dám na Toyotu :smt006
Toyota MR2 SW20

Aku

Příspěvek od Aku » 15 bře 2015, 17:40

mam ho na dvoukilu a zatim zadnej problem.... :smt001
Obrázek

Woyta

Příspěvek od Woyta » 15 bře 2015, 18:36

V mistni mototechne kam si chodim pro dily kdyz by to postovne akorat prodrazilo je taky doporucuje. Jako kvalitu za primerenou cenu.
Mam ho tu na motor Mitsu 4G92. Jeste jsem ho nepouzil. Akorat mi na nem chybi znacky pro rozvody.

HKS a spol pouzivaji lepsi vlakna. Proto jsou drahe.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 15 bře 2015, 18:40

Woyta píše:V mistni mototechne kam si chodim pro dily kdyz by to postovne akorat prodrazilo je taky doporucuje. Jako kvalitu za primerenou cenu.
Mam ho tu na motor Mitsu 4G92. Jeste jsem ho nepouzil. Akorat mi na nem chybi znacky pro rozvody.

HKS a spol pouzivaji lepsi vlakna. Proto jsou drahe.

Melů jsme celou dobu dojen že se bavíme o Gates racing nebo jak to značej, s kevlarem. Pokud ne tak je toto téma asi o stejné věci jako proč si kupovat ferrari když fabie HTP mne do práce také doveze.

Pokud mluvíme o seriových rozvodových řemenech používáme JPN Mitsuboshi, a pokud nejsou po ruce nebo je Gates výrazne levnejší tak i ten a nejsou problémy. Pokud nekdo má zajem o perf rozvody doporučuji HKS/Greddy a jako variantu uvádím prave Gtaes perf, ktrý je v mnoha případech cca o / levnější a bez nutnosti nakupovat v zahraničí - v čr jsou normálne dostupné - odpadá riziko s falzifikáty..

svobda

Příspěvek od svobda » 15 bře 2015, 19:58

Rozvody dáváme INA a nebyl jedinej problém .

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 15 bře 2015, 20:01

svobda píše:Rozvody dáváme INA a nebyl jedinej problém .
Pokud s ebavíme čiste o řemenech tak ty INA nevyrábí, to je duvod proč nekupuji celé rozvodové sady ale jednotlivé komponenty - chci vědět co montuji. Většina výrobcu ( abaliču ) sad vyrábí pro určité vozy ale ne na vš, ale sortiment musí mít komplexni, takže do nekterých sad balí výrobky jiných výrobců..

svobda

Příspěvek od svobda » 15 bře 2015, 20:32

Jo to mas pravdu . Oni si to všichni prebaluji mezi sebou. Ale ještě jsem neměl problém se sadou od nich . Kdežto sada od jiných už jsem se setkal s blbym loziskem

LANiN

Příspěvek od LANiN » 22 bře 2015, 17:33

U nás se hodně prodávají Contitech jak sady tak části a zase jako alternativu doporučujem Gates, osobně jsem dával Gates na mnou doposud ježděných autech a 00prd problémů a hlavně žádný přebal že by uvnitř byl řemen takový kladka onaká což u INY je snad běžná realita že tam bude cokoliv :wink:

Cody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cody » 04 kvě 2015, 16:04

Měl jsem Gates rozvodový řemen na Hondě CRX a vydržel více než řemen Bosch.Je to jen o značkách +/-

pokud se teda nebavíme o Starlinu a spol...:-)

Beaver

Příspěvek od Beaver » 04 kvě 2015, 16:09

No Starline reálně ovšem nic nevyrábí, je to přebalované zboží. V tom se skrývá ta zrada, protože jeden měsíc jim to může sypat jedna fabrika a druhej měsíc jiná, přičemž jedna to dělá poctivě a druhá šidí materiál. Vím o případech, kdy lidi vytáhli ze Starline krabičky SKF ložisko a jindy nějakou noname hrůzu, co začala hučet po půl roce.

Odpovědět