15.10. Den otevřené dráhy Masarykův okruh Brno
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
15.10. Den otevřené dráhy Masarykův okruh Brno
https://www.automotodrombrno.cz/cz/#!/s ... y/o-zavodu
Klasické uzavírání sezóny na okruhu v Brně. Tentokrát o pár dní posunuto dopředu, ovšem loterie s počasím stále hrozí.
Klasické uzavírání sezóny na okruhu v Brně. Tentokrát o pár dní posunuto dopředu, ovšem loterie s počasím stále hrozí.
Re: 15.10. Den otevřené dráhy Masarykův okruh Brno
Tak jak to vypada? Jede tady nekdo odsud? Na vikend hlasi pekne pocasi okolo 17-20 stupnu. Ja se tam chystam

Pokud bude fungovat auto i řidič po čtvrtečních jízdách, a nebude hnusně, dorazím..
Já ještě uvidím.... začalo mě chrastit VVT za studena
tak to nechci pokoušet a na servis jsem domluvený až za 14 dní
Já tam z největší pravděpodobností budu taky.
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
Asi prídem aj ja a bude dáka väčšia skupinka? či skôr individuálne? (parkovanie a pod).....
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jestli uvidíš dva červené Nissany, Almeru a 200SX, tak si stoupni vedleRSteam píše:Asi prídem aj ja a bude dáka väčšia skupinka? či skôr individuálne? (parkovanie a pod).....
Dojedu jednou stopou na čumendu
Keď tak dôjdem, tak o 12:00 mosím dom.
Berete do party i jedno Audi a Forda?Libas píše: Jestli uvidíš dva červené Nissany, Almeru a 200SX, tak si stoupni vedleTo platí i pro ostatní, kteří zatouží se družit v zájmu spolku, jinak už se neangažuji, stejně se vždy každý postaví, kde se mu zachce
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, dojedte, dnes jsme skvěle pokecali s maníkem, co má nové Camaro. 
Ok, jak vas uvidim...sjedem k vam 
Tak to ja se teda priseru taky 
Tak nakonec jsem dorazil autem, jízdy byly ale vyprodané :/ naštěstí pro mě se mi ale podařilo jednu jízdu díky Libasovi splašit, tak aspoň tak 
počasí luxus, účast velká, dalo se na co dívat, jelo se mi lépe jak loni, i jsem potkal méně “expertů”, ale jel jsem jen jednu jízdu a to tu poslední..
Jinak po dnešku nejsem s autem úplně spokojenej, ale aspoň vím, na co se zaměřit, ale čas jsem kousek stáhl
počasí luxus, účast velká, dalo se na co dívat, jelo se mi lépe jak loni, i jsem potkal méně “expertů”, ale jel jsem jen jednu jízdu a to tu poslední..
Jinak po dnešku nejsem s autem úplně spokojenej, ale aspoň vím, na co se zaměřit, ale čas jsem kousek stáhl
Naposledy upravil(a) hlada dne 15 říj 2017, 20:44, celkem upraveno 1 x.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tak akce se vydařila, počasí přálo, tudíž jsme v 10:15 neměli kde zaparkovat, takže jsme jeli na tribunu C. Takže se omlouvám všem, co nás hledali. Viděli jsme Audi, asi Toma_, pokecali s Danem Emviquem, lístky pro Hláďu byly od Honzy Švestky. Jinak moc pěkných aut bylo. Alfy 4C, Baworáky M3, rychlé Hondy nejen z Polska, i nové CTR 10G kroužilo. 
No ja vas hledal a nikde nevidel. My tam prijeli cca okolo 10:15 a uz bylo vse vyprodane, ale nastesti se jeste udelaly jizdy v 17:00 tak jsme si koupili. Lidi jako sracek, tolik tam nikdy nebylo, holt komerce je svine...priste pojedem fakt v 7 (mame to 220km) Pak tady hodim nejaky fotky...nejaky JPN auta jsem tam potkal, ale nevim kdo je kdo
pak tam byla cerna corvetta, to mozna byla od zdejsiho clena, nevim...Akce super, pocasi jeste lepsi akorat tech aut a lidi
Polaku tam bylo hafo...
Vydařený den, sluníčko, fajn svezení bez honění desetinek (2:28 se spolujezdcem
a opět údiv, co někteří "řidiči" jsou schopni na trati předvádět. Třeba se po dnešní návštěvnosti pořadatelé chytnou za nos a podobných akcí udělají přes rok víc 
Navstevnost a pocasi super, ale z tech individuii co jsou schopni se motat po trati jsem byl na nervy, tohle je o dusevni zdravi a o auto.
Chtelo by to vice celodennich akci rocne, povinny briefing jak se chovat na trati a klidne zdrazit, at se ten plevel vyselektuje.
No nekteri byli fakt na facku. Nekolik adeptu bych tam nasel. Jeden byl i ten polak v e30...Btw nemate nekdo fotky ze vcerejska? Jestli tam nekde neni vyfocene i moje COupe