Pozn k Jardovu prispevku:
Trasa bez bloudeni ma celkem 55km. Snazili jsme se vybirat silnice s pekny povrchem coz ne vzdy se povedlo ale valna cast trasy vede po "slusnych" a novych silnicich

Kdyz jsem to projizdel, dalo mi to hodku a 40 minut ale cestu znam a moc jsem se nikde nezdrzoval.
Cekaji na vas nejake ukoly, jednak otazky tykajici se mist kudy pojedete, pak nejaka ta poznavacka a dve zastavky

Kazdy ukol, otazka atd je bodovan.
Samozrejme hlavni ukolem je dojet bez nehod a v poradku, tj plati dodrzovani silnicnich predpisu, pokud nekdo prijede za hodku, bud si cestu zkratil. Jeho chyba, vynechal otazky ktere jsou bodovane, nebo jel jako prase a za cas se body neudeluji. Drivejsi cas prijezdu pouzijem v pripade kdy posadky budou mit stejny pocet bodu.
Kazda posadka obdrzi sipkovy itinerar:
Šipkový itinerář: V itineráři jsou nakresleny křižovatky tak, jak je budete projíždět. Jsou psané pod sebou a seřazené odzhora dolů. Pro usnadnění je zde také uvedena vzdálenost od předchozí popsané křižovatky (dobré je tedy v každé křižovatce nulovat počítadlo). V tomto itineráři nejsou uvedeny všechny křižovatky, kterými budete projíždět. Na nepopsaných křižovatkách se budete řídit pravidlem "po hlavní nebo rovně". Pokud by se vám stalo, že přijedete na křižovatku, kde toto pravidlo nebudete moci uplatnit, pravděpodobně jedete špatně. U šipek může být také uvedena nějaká poznámka nebo úkol či otázka, která se týká okolí dané křižovatky. Křižovatky jsou kresleny přibližně tak, jak je uvidíte - tzn. přijíždíte po silnici vedoucí kolmo odspodu (tak, jak je to na dopravních značkách) Náhled šipkového je níže.
Detailni instrukce samozrejme obdrzite na miste

Samo otazky hrnte na mne budu se snazit odpovedet.
Dekuji clenum HCV hifilovi a mega1 za inspiraci