Jízdy veřejnosti Masarykův okruh Brno (2010)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
eso-sannycars
Re: Jízdy veřejnosti Masarykův okruh Brno (2010)
jj kluci jeli dobre, ale museli se sklonit pred itr
ale souboj s big johnem byl super 
sannycars-motorsport
Jake byly casy?
O časech, se moc mluvit nedalo. Od vězdu na okruh začalo pršet a zatáčka za cílovkou byla hned od začátku mokrá. Ná celý okruh se déšť dostal po cca 15min. Jinak s Esem to byla opravdu pecka, škoda že se tak rozpršelo.
2:46, polosuchá trať, poprvé s FWD na okruhu 
velmi pekna je ta spodna kamera, kde si to mal pripevnene a aku? meranie casu telefonom je tiez mile:-)
Musim rict ze Clio frci opravdu slusne, neznam to auto takze bych to do nej rozhodne nereklPeca píše:Můj onboard:
http://vimeo.com/13148389
Taky mě příjemně překvapilo.Gregy píše: Musim rict ze Clio frci opravdu slusne, neznam to auto takze bych to do nej rozhodne nerekl
A co teprv až na něj nahodím sliky
Prej to bude daily, do toho žádný prachy investovat nebudu a už je to tady.Peca píše: Taky mě příjemně překvapilo.
A co teprv až na něj nahodím sliky
Já říkal, že ti to nedá.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
docela zajímaný počasí...
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Pěkný dogfight kluci.BigJohn píše:Tady můj onboard CTR vs Esova ITR http://www.youtube.com/watch?v=Kv1wxmwTq0k
peca: já vím, ty ruce
BigJohn: To přijde, vím moc dobře že i tak toho má člověk plný ruce a ještě se soustředit na to aby něco dělal jinak než je zvyklý.... Já mám to samý s meziplynama, dávám je i cestou pro rohlíky, ale přijedu na okruh a nic, protože na okruhu zkrátka nejsem zvyklý dávat meziplyn
Eso: To jen pod tlakem, nebo i normálně úplně sereš na stopu?
-
eso-sannycars
a jak jsem mel na tom polomokru/mokru drzet cistou stopu? ja byl rad , ze jsem vubec udrzel auto na draze, natoz jeste myslet na nejakou stopu
az bude sucho, tak uvidime, co to zajede 
sannycars-motorsport
-
eso-sannycars
BigJohn: to te to tak stvalo, ze te predjela itr, ze jsi to z toho videa ustrihl?

sannycars-motorsport
Počkej, to jako znamená že když je mokro tak se na stopu automaticky sere?
Řek bych že právě naopak 
Na "suché" časy jsem zvědav, máš někde rozepsaný seznam úprav?
-
eso-sannycars
tys jel stopu a stejne ti to nepomohlo, predjel jsem tePeca píše:Počkej, to jako znamená že když je mokro tak se na stopu automaticky sere?Řek bych že právě naopak
a na nejakou stopu jsem opet nemyslel, dulezity bylo udrzet se na trati a bejt rychlej...precejen polibeni svodidel za 800euro neni nejlevnejsi
a popis uprav nikde nemam, je to zatim skoro seriovka, neni co popisovat...a suchej cas beru jen pod 2,30, pak budu spokojen
sannycars-motorsport
ty jazdis s ESP na okruhu? raz som to zabudol vypnut a v prvom kole zistil jeho absolutnu nepouzitelnost na okuhu
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 24 črc 2010, 11:10, celkem upraveno 1 x.
Eso: Mě stačí že jsem s prckem zajel za těchto podmínek na s#!* gumách o 1s pomalejší čas jako ty s ATR nebo S2000 
A pod 2:30 se skoroseriovkou rozhodně nezajedeš (a už vůbec ne s tvým přístupem "stopu seru, hlavně se udržet na trati"
A pod 2:30 se skoroseriovkou rozhodně nezajedeš (a už vůbec ne s tvým přístupem "stopu seru, hlavně se udržet na trati"
eso-sannycars píše:BigJohn: to te to tak stvalo, ze te predjela itr, ze jsi to z toho videa ustrihl?![]()
![]()
Vůbec ne, ale musel jsem to ořezat co to šlo. Nechtělo mě to načíst Youtube s tím, že je to dlouhý. Ten konec plnej vody jsem tam chtěl, aby bylo vidět jak moc pršelo.
-
eso-sannycars
ale no tak, prece se nechces pomerovat s rovinkovym zavodnikem...a uz vubec ne s tak rozdilnyma autama, jak vahou, tak pocet lidi v aute, tak pneu, tak podminky na trati....Peca píše:Eso: Mě stačí že jsem s prckem zajel za těchto podmínek na s#!* gumách o 1s pomalejší čas jako ty s ATR nebo S2000
a kam se se skoroseriovkou dostanu nebo ne....to nech na mne a nech se prekvapit, vcetne meho pristupu ke stope....naposled to stacilo na cele startovni pole ...
a to na nekoho, kdo nevi, ze se s volantem i zataci je celkem dobry, ne
sannycars-motorsport
-
eso-sannycars
Vůbec ne, ale musel jsem to ořezat co to šlo. Nechtělo mě to načíst Youtube s tím, že je to dlouhý. Ten konec plnej vody jsem tam chtěl, aby bylo vidět jak moc pršelo.[/quote]
ale ja na to koukal na youtube, na tu "full" verzi
ale ja na to koukal na youtube, na tu "full" verzi
sannycars-motorsport
ale ja na to koukal na youtube, na tu "full" verzieso-sannycars píše:Vůbec ne, ale musel jsem to ořezat co to šlo. Nechtělo mě to načíst Youtube s tím, že je to dlouhý. Ten konec plnej vody jsem tam chtěl, aby bylo vidět jak moc pršelo.
Tak můj onboard to rozhodně nebyl, mě to tam právě nešlo dát.
Já myslel žes s tím porovnáváním začal ty ("tebe jsem předjel, tebe taky, a celé startovní pole taky"eso-sannycars píše: ale no tak, prece se nechces pomerovat s rovinkovym zavodnikem...a uz vubec ne s tak rozdilnyma autama, jak vahou, tak pocet lidi v aute, tak pneu, tak podminky na trati....
a kam se se skoroseriovkou dostanu nebo ne....to nech na mne a nech se prekvapit, vcetne meho pristupu ke stope....naposled to stacilo na cele startovni pole ...
a to na nekoho, kdo nevi, ze se s volantem i zataci je celkem dobry, ne
A jaký rovninkový závodník? Jo aha nějakou takovou debatu jsem tu zahlídl, takových se neúčastním. Pořád ještě ti nedá spát?
Na čas jsem zvědavej, ale skoro mám nutkání se vsadit, že pokud to zas neoturbíš, pod 2:30 nezajedeš
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Koukam, ze na volnych jizdach by jsme mohli videt i souboje narazni na naraznik 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.