Autodrom Sosnová - Podzim 2009
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Nechci se vam do toho s..t ale jaky smysl ma davat 30 tisic za den, kdyz stejne vetsina lidi prijede nejdriv v 10 a v 7 uz bude tma (pokud to teda nebude nekdy v kvetnu), => podle me staci pronajmout to tak na 5-6 hodin, bude to za pakatel a 20 lidi se tam vyblbne vic nez dost. Aspon ja teda mam po pul hodine time attacku na okruhu dost...o aute nemluve 
právì že bude kvìten/èervenPeca píše:Nechci se vam do toho s..t ale jaky smysl ma davat 30 tisic za den, kdyz stejne vetsina lidi prijede nejdriv v 10 a v 7 uz bude tma (pokud to teda nebude nekdy v kvetnu), => podle me staci pronajmout to tak na 5-6 hodin, bude to za pakatel a 20 lidi se tam vyblbne vic nez dost. Aspon ja teda mam po pul hodine time attacku na okruhu dost...o aute nemluve
6hodin vyjde na 21 420,- (omnitec sem házel cenu bez danì, jestli se správnì dívám do ceníku)
den na 28 560,-
to je rozdíl 7140,- tudíž na osobu pøi poètu 20lidí èiní rozdíl 357,-
Já osobnì bych si klidnì ty necelý ètyry kila pøiplatil...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
kdyz to tak posloucham, tak snad budu i investovat do te cesty, ikdyz nevim, jak na tom budu financne - ale musite mi slibit, ze se nebudete koukat, az pojedu....
Mozna jenom Georgee, at mame srovnani...
Koukam, ze jsem asi ani nikdy nejel na krev, protoze jsem zatim nikdy nemel z rizeni dost... To jsem poznal zatim jenom na motorce.
Koukam, ze jsem asi ani nikdy nejel na krev, protoze jsem zatim nikdy nemel z rizeni dost... To jsem poznal zatim jenom na motorce.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Takže po rùzných rozmluvách v Sosnovej a s Rybou po icq, jsme se dohodli asi takto:
Jelikož teï pøed sezonou nestihneme žádný termín,tak máme tyto možnosti:
1. zamluvit si celý den v sezonì(kvìten - záøí) za 35070,-Kè. V sezonì totiž nepronajímají okruh po hodinách
2. poèkat na øíjen a zamluvit si nìkolik hodin za 3570,-/hod. nebo celý den za 28560,-Kè
3. vykašlat se na to (zadarmo)
v prvním pøíspìvku dávám hlasování,tak se rozhodnìte...je potøeba se rozhodnout co nejdøív dokud jsou volný termíny...
EDIT: Zapomnìl jsem,že pokud cena pronájmu pøesáhne 10000,- Kè, tak bude potøeba vybrat zálohu 10000,- Kè. To doøešíme až se rozhodneme, kdy pojedeme.
Jelikož teï pøed sezonou nestihneme žádný termín,tak máme tyto možnosti:
1. zamluvit si celý den v sezonì(kvìten - záøí) za 35070,-Kè. V sezonì totiž nepronajímají okruh po hodinách
2. poèkat na øíjen a zamluvit si nìkolik hodin za 3570,-/hod. nebo celý den za 28560,-Kè
3. vykašlat se na to (zadarmo)
v prvním pøíspìvku dávám hlasování,tak se rozhodnìte...je potøeba se rozhodnout co nejdøív dokud jsou volný termíny...
EDIT: Zapomnìl jsem,že pokud cena pronájmu pøesáhne 10000,- Kè, tak bude potøeba vybrat zálohu 10000,- Kè. To doøešíme až se rozhodneme, kdy pojedeme.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
jo pojedem na plný pecky já myslím že když na drift day mohlo pøijet víc jak 40 aut proè by se to nepovedlo tady mùže se dát echo na drift forum a pozvat nìjaký JDM bokovací káry,mì si pøipište pojedu urèitì a Maxthor by jel taky když bude mít volno
Toyota MR-2, 2.0 3s-ge -SOLD
http://vimeo.com/5487294
Drift a Grip: http://www.tyvi.cz/index.php?stranka=driftagrip
www.rumburaci.eu
http://vimeo.com/5487294
Drift a Grip: http://www.tyvi.cz/index.php?stranka=driftagrip
www.rumburaci.eu
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
20000 tacu ne, ale tak 3 - 4000 pocitam minimalne, nemluvim samozrejme o nakladech na gumy, brzdy apod. Kdyz nemam stesti, tak mesicne vydelavam podobne penize, takze je pochopitelne, ze bych si to nemohl dovolit. Druha vec je, ze nevim, kdy se pojede na dovolenou... Treti vec je to, ze vubec nevim, jestli budu mit auto. Zatim jsem nikomu ucast neprislibil, nikde nehlasoval a v zadnem seznamu nefiguruju, coz je delam naprosto schvalne, protoze toho dost nevim. 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.