Volné jízdy Masarykùv okruh Brno 2009
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
eso-sannycars
-
eso-sannycars
tys tam byl?Peca píše:Eso nìjak tì ty okruhy chytly co?
Jinak celkem pìkná stopa, best lap z tìch pár kol co jsem mìøil tak 2:45. Nezapomeò se zapsat do tabulky tady na fóru
jj celkem me to bavi, ale tentokrat z toho nemam vubec dobry pocit...v kazdy zatacce mi chtelo jit auto do boku, vubec mi to nesedelo...nevim proc, jestli byly gumy moc prehraty, nebo spinava trat....po dojeti jsem mluvil s klucinou co sedlal ATR a rikal, ze kdyz jsem ho predjel tak koukal, jak mi to v kazdy zatacce tancuje....no priste zkusim jiny gumy, tyhle jsem stejne uz domydlil
jediny co me potesilo, ze me predjela pouze nejaka zavodni m3 a ridic mi slozil v depu poklonu, ze esko moc pekne jede, a ze mam skalpy m3,m5,porsche,z350,3000gt,vw r32,z3m, a to je asi z tech silnejsich vsechno...zitra hodim nejaky onboard
priste snad neudelam ostudu a cas vylepsim
sannycars-motorsport
-
eso-sannycars
tyjo eso nechapu jak jezdis ty rovinky, nedavno ring, ted masaryk

K tvem problemu>tezko rict...dost zalezi na tlaku, stavu...predpokladam ze mas teda na 4 kolech stejne pneu.
Me na itr ted taky dost lita zadek, ale tam to vidim spise na jiste prvky podvozku
edit: 205 na s2k? No taaaaak, pridej
edit: na te fotce je zabka pekne namackla na dverich
K tvem problemu>tezko rict...dost zalezi na tlaku, stavu...predpokladam ze mas teda na 4 kolech stejne pneu.
Me na itr ted taky dost lita zadek, ale tam to vidim spise na jiste prvky podvozku
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
-
eso-sannycars
-
eso-sannycars
o tom jsem taky uvazoval...ale zase vis moc dobre kolik vazi veci v zadni cast itr...20-30kg? ale zase lehci vyfuk, ven rezerva s naradim, to uz by mohlo delat 50...no uvidim, pokusim se trochu snizit rozlozeni vahy a uvidim jak to dopadne...eso-sannycars píše:jo a k tomu "letajicimu" zadku u itr...mame ten samy problem...jakmile se odlehcilo auto (od prednich sedacek dozadu vsechno ven) tak zacal zadek litat....v tom odlehceni vidim ten problem, ne v podvozku
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
-
eso-sannycars
Vcera se muselo predjizdet jedna radost, vseci jezdili jak ponocni. S modrou M3 lita Vonka, je to zavodni auto na slikach takze tim bych se netrapil, me predjel takyeso-sannycars píše:tys tam byl?
jj celkem me to bavi, ale tentokrat z toho nemam vubec dobry pocit...v kazdy zatacce mi chtelo jit auto do boku, vubec mi to nesedelo...nevim proc, jestli byly gumy moc prehraty, nebo spinava trat....po dojeti jsem mluvil s klucinou co sedlal ATR a rikal, ze kdyz jsem ho predjel tak koukal, jak mi to v kazdy zatacce tancuje....no priste zkusim jiny gumy, tyhle jsem stejne uz domydlil![]()
jediny co me potesilo, ze me predjela pouze nejaka zavodni m3 a ridic mi slozil v depu poklonu, ze esko moc pekne jede, a ze mam skalpy m3,m5,porsche,z350,3000gt,vw r32,z3m, a to je asi z tech silnejsich vsechno...zitra hodim nejaky onboard
priste snad neudelam ostudu a cas vylepsim
Nahod ten onboard pak...
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
eso: co jezdíš za gumy? a jestli ti lítá zadek, nepøemejšlel si o zvýšení pøítlaku na zadek? sice se ty gt-wing, mùžou tváøit jako tuòácký, ale na okruhu fungujou pokud objednáš nìjaký kvalitní napø APR http://www.aprperformance.com/index.php ... &Itemid=45
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
-
eso-sannycars
no ja mam ale takovy pocit, ze me predjela CERVENA polepena m3...napadla me ta jak je na fotce v driftu, ale to zase neni m3(aspon bodykit m3 nema), leda swap, ale predjela me do kopce na te rovince pred cilovkou, takze to muselo byt urcite silnejsi jak moje auto...z toho vychazim, ze to byla m3....

sannycars-motorsport
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak itr je pøetáèivá už v serii, kort když jdeš na brzdy a odlehèíš zadekinfinity píše:tyjo eso nechapu jak jezdis ty rovinky, nedavno ring, ted masaryk![]()
jinak vyøešil bych to asi stavitelnym hornim pøíènym ramenem. Twilite jezdí s odklonama 2° pøedek a 1° zadek pokud se nepletu
a hlavnì dát podvozek do rychtiku, pøeci jen je tam deset let
ty ES už si nasadil, nebo máš poøád origo silenty
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
kastle je klasická 3 ale má tam motor z M5! Jinak na tom okruhu je to moc pìkný Skoeso-sannycars píše:no ja mam ale takovy pocit, ze me predjela CERVENA polepena m3...napadla me ta jak je na fotce v driftu, ale to zase neni m3(aspon bodykit m3 nema), leda swap, ale predjela me do kopce na te rovince pred cilovkou, takze to muselo byt urcite silnejsi jak moje auto...z toho vychazim, ze to byla m3....![]()
![]()
Jasnì, první jízdu s tím jel nìjaký lamík. Druhou už bylo vidìt že to vodil nìkdo kdo to znároman001 píše:Nemyslím si že pokaždé za volantem modré M3 sedí Vonka.Docela èasto poøádá výcvikové programy pøímo na volných jízdách.V první jízdì jsem jel pùl kola za Vonkovou M3 a jela ještì horší stopu než já