DRAG CUP 2009

kdy a kde?

Moderátoři: Amigo, riderhenry

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 20 lis 2008, 00:06

Nejlepe nepretrzita! :lol:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 20 lis 2008, 09:27

Idaho, proè ne. Jen mám obavy, že pøíští rok bude opìt fest nabitý. Bude tøeba preferovat akce, kde budeme moci získat další lidi mezi nás.
Nicménì nápad je to dobrý, už letos jsem si øíkal, kdyby se nás víc sešlo na nìjaké akci, tak tam vyplnit do té pøihlášky na sprint do kolonky k nicku nìco jako JDM Meeting team nebo tak nìco, abychom byli vidìt trochu. Takže já jsem pro.

Headsman

Příspěvek od Headsman » 05 dub 2009, 11:48

http://www.dragcup.com/ Zítra budou spuštìny stránky, kde se dozvíte vše :D

Headsman

Příspěvek od Headsman » 06 dub 2009, 22:03

Tak se mùžete registrovat sprinteøi :D
http://www.dragcup.com/

Headsman

Drag Cup 2009

Příspěvek od Headsman » 15 dub 2009, 00:20

Pro všechny z Vás, které baví závodìní na 1/4 míle, jsme jako Svaz Automobilového Sprintu pøipravili seriál závodù bìhem roku 2009 pod názvem “DRAG CUP 2009“. Bìhem tìchto podnikù budete mít jedineènou možnost vìtšího množství mìøených jízd, které budou sloužit jako kvalifikace a ètyøi nejlepší z každé skupiny pojedou následnì finále vyøazovacím zpùsobem již jako klasický závod vèetnì reakèní doby. Nejhorší výsledek za celou sezonu se nebude poèítat a na konci sezóny bude vyhlášeno mimo celoroèních kategorií i celkové poøadí.

Všechny závody se pojedou v okolí Mnichova Hradištì, a to na letišti v Hoškovicích a Mimoòi (jako souèást Mimoòských válek). Idea tohoto snažení je stará - sjednotit a rozvinout naši scénu, pøiblížit pravidla a zázemí zbytku Evropy. Co se týèe pravidel, kladli jsme dùraz na tøi aspekty:
1) bezpeènost - každý motoristický sport utrží tvrdou ránu po tragédii, které je tøeba pøedcházet. Jedná se o bezpeènost diváka i jezdce.
2) pøiblížení se pravidlùm zbytku Evropy - zejména zaèlenìní rozdìlení do tøíd podle pohánìné nápravy.
3) zachování zábavy, soutìživosti a radosti ze závodìní - kategorií bude tolik,kolik budete chtít, pokud se do kategorie pøihlásí dostatek úèastníkù. Chcete vypsat kategorii rodiný kombík do dvou litrù ve støíbrné metalíze? Najdìte 5 dalších lidí, kteøí s Vámi celý roèník odjezdí, a pøihlašte se. O vše ostatní s uspoøádáním Vašeho závodu vèetnì pohárù se postaráme my, Svaz Automobilového Sprintu.

Pokud nemáte zvláštní požadavky, soutìžte jen podle hnané nápravy a objemu, kategorií je opravdu hodnì, ale pouze ty, které se naplní minimálním poètem 6 úèastníkù, budou vypsány. Tím opatøením chceme pøedejít stížnostem typu: „Já mám ale osmnáctistovku, a ve dvoulitrech nemám šanci.“ Pokud bude ale osmnáctistovek málo, myslím, že uznáte, že soutìžit ve tøech o tøi místa opravdu není moc napínavé a prostì si zasoutìžíte s dvoulitry.

Zároveò to povede k pøirozené selekci kategorií podle opravdového zájmu o nì. Závìrem bych chtìl napsat, že celá akce DRAG CUP 2009 je nezisková (rozumìj dotovaná Svazem Automobilového Sprintu) a cena startovného bude stanovena na 200 Kè/den, pøièemž vstupné i cenu obèerstvení se budeme snažit držet co nejníže to pùjde tak, aby se zaplatila èasomíra (ano, koneènì bude stromeèek-semafory) a pronájem letištì.

Všechny detaily pravidel, závodù i zaštiujícího sdružení SAS (které je zde již 4. rokem) najdete na www.dragcup.com Pokud máte vážný zájem se alespoò nìkolika podnikù zúèastnit, zaregistrujte se. Èlenský poplatek 800 Kè Vám poslouží jako startovné na pìti závodech v Hoškovicích (èili ušetøíte 200 Kè). Registrace Vám souèasnì umožní ovlivnit kategorie a vybrat si celoroèní startovní èíslo. Snad pøijdou i další výhody, ale slíbit je v tuto chvíli nemùžeme. Tak šup, první závod je již 25. 4. v Hoškovicích u Mnichova Hradištì!
MarAt

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 15 dub 2009, 07:05

držím palce, bohužel sem si stránek všiml až po Pøíbrami ( asi by to stejen nic nezmenilo s technickým stavem vozu :( ) ale jak nám to èas dovolí tak se pøipojíme a pøihlásíme naše vozy :) Myslím že Krosmen nebude proti a pøipojí se se vým coupe k mému Bobanovi :)

Odpovědět