16.4.2017 The Most Autoshow #5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 16.4.2017 The Most Autoshow #5
Počasie nemusia zase trafit a može byt pekne. Slabé malé autá ma obiehali na Nurburgringu lebo to poznali a ja sráč nie. Vedel som len čo stojí meter zvodidla a to, že vím prd o trati

- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče Mostu, tak se na předpovědi počasí absolutně nedá spolehnout.
Okruh jak je umístěněj mezi šachtou a kopcema, tak má takový šílený nevyzpytatelný mikroklima, že může třeba všude okolo pršet a na okruhu nic a nebo naopak všude okolo bude krásně a okruh může bejt celej v mlze.
Okruh jak je umístěněj mezi šachtou a kopcema, tak má takový šílený nevyzpytatelný mikroklima, že může třeba všude okolo pršet a na okruhu nic a nebo naopak všude okolo bude krásně a okruh může bejt celej v mlze.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Ide niekto ráno smer z Brna do Mostu? Ak áno tak by som sa pridal...a pršať by malo iba v noci a počas dňa by malo byt sucho, no veď uvidíme
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
Parádna nedeľná vyjizdka 930 km, parádny okruh, kedy budú zase voľne jazdy? Štrvtok som menil sklo a zase som schytal kameň z voľakej MPSky vychádzajúcej ze štrku, ale je to len mala prasklinka.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Sorry za ten kamínek, to sem ani nevěděl, že ode mě na tebe něco odlítlojančo píše:Parádna nedeľná vyjizdka 930 km, parádny okruh, kedy budú zase voľne jazdy? Štrvtok som menil sklo a zase som schytal kameň z voľakej MPSky vychádzajúcej ze štrku, ale je to len mala prasklinka.
Ale musim říct, že ti ta S2000 letí jak prase
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tu pár fotek od borce z H-C:
https://www.flickr.com/photos/99751302@ ... 2579100186
https://www.flickr.com/photos/99751302@ ... 2579100186
Ono výhoda toho autá je,že sa ľahko ovláda, je stabilné a na limitu čitateľné, neustrelí len tak, keď sa s tým niekto pretočí ako ja neska, je to len jeho chyba, pri výjazdoch len stačí pri náznaku pretocenia dať kontru a podržať pod plynom a pak to teprv letí. Mám už niečo nabehane, ale tento rok scem konečne jazdiť okruhy a nie furt len slalom. Takze kedy je zas Most?
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni do kalendáře:
http://www.autodrom-most.cz/cz/zavody-a ... ndar-akci/
Bohužel většinu sezony maj zabookovanou Němci s motorkama, ale nějaký termíny pro auta se tam určitě najdou.
http://www.autodrom-most.cz/cz/zavody-a ... ndar-akci/
Bohužel většinu sezony maj zabookovanou Němci s motorkama, ale nějaký termíny pro auta se tam určitě najdou.
Nie len letí jak prase ale aj kvičí jak prase
kratke spy video červenej s2000 https://vimeo.com/213440708
Musím říct, že když sem tam dneska viděl jezdit ty MPS, tak se mi jí taky celkem zachtěloDeri píše: Sorry za ten kamínek, to sem ani nevěděl, že ode mě na tebe něco odlítlosem ten dolík vzal trošku ze široka.
Hlavně, že sme se chvíli předtím o tom okně bavili.
Ale musim říct, že ti ta S2000 letí jak prasena to, že si se tam teprve rozjížděl a nebylo úplně sucho, tak si to tam posílal ostře.

- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Eidy už nahodil na YT videa a při jedný jízdě povedlo se mu zaznamenat i moji první jízdu (a nakonec i nejrychlejší)
Kde je krásně vidět, jak to vypadá, když na MPS hořej brzdy
Kde je krásně vidět, jak to vypadá, když na MPS hořej brzdy
Pekne ti to ide Deri, dobre to vystreli zo zákrut. A akčné video ako z filmu, jak ta prenasleduje bokom v zákrutách.
A ešte jedna vec - čo máš za kombináciu bŕzd, že to zvládajú aj keď "horia"
- BMarcellus
Pěkný Deri,brzdy jsi využíval opravdu maximálně. MPSo jezdí srdnatě se srdnatým řidičem a červená S2000 byla taky rychlou ozdobou
Mě prý brzdy při pozorování za autem prášily od kol a byly vidět i jisky. Co to ten Textar dává za směs do oem obložení nevím,ale překvapivě se desky vůbec nepálili tak,aby z nich šel při,nebo po jízdě kouř jako obvykle. Počasí nebylo nejvlídnější s ohledem na chladno,vítr a sem tam krápání se sprškou střídalo slunce.Ale pro mě o to lepší svezení na vlhku,mokru i suchu dalo vyniknout a zaniknout spoustě vozům a jejich vodičům. Na jeden den hoodně kvalitní zábavy a Almera gti mě znovu utvrdila,že má moje místo v srdci i garáži a děkuju všem známím i cizím,co jí ocenili ať už ze sedadadla spolujezdce,tak i spoluůčastníci jízd. Dohromady přibylo 60 okruhových km a stály za každou korunu a čas,stejně jako v předchozích čtyřech letech. 
K samotný autoshow není co obdivnýho dodat,jako vždy. Snad jen to,že nás konečně nechali celou dobu opravdu jezdit a trať neblokovaly nesmyslný akce a každý se do 20min. dostal na dráhu. V tomhle nám počasí naopak přálo
K samotný autoshow není co obdivnýho dodat,jako vždy. Snad jen to,že nás konečně nechali celou dobu opravdu jezdit a trať neblokovaly nesmyslný akce a každý se do 20min. dostal na dráhu. V tomhle nám počasí naopak přálo
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně

- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Jo to Eidyho video je hodně akčníRSteam píše:Pekne ti to ide Deri, dobre to vystreli zo zákrut. A akčné video ako z filmu, jak ta prenasleduje bokom v zákrutách.
Brzdy mám na celym autě:
Kotouče DBA 4000 T3 a destičky EBC YellowStuff nebo alespoň to co z nich zbylo
Každopádně počítám s tím, že budu must vyměnit brzdovku, protože ta to má po včerejšku asi taky za sebou a desky příště vyzkoušim asi Hawk HP+ (s DBAčkama si prej rozumí) ty EBCčka většinou na okruhu s 1,7tunovym MPS okamžitě zabiju.
Postupně se prokousávám datama ze včerejška a zatím mám hotový onboard z té první nejrychlejší jízdy (stejná jízda jako video od Eidyho)
Nejrychlejší čas mám 2:04,72 ale nebejt chyby v nájezdu do esíček a vracáku mohlo to bejt ještě o dost lepší.
Pekne ti to drží Deri v zákrutách
a podľa rýchlosti to vyzerá, že tam máš minimálne 280k a viac....
A škoda tej chyby a myslím, že to ťa rozhodilo "z rytmu" a preto mala aj v tom vracáku. Ešte o tu sekundu by to išlo dole.....
A škoda tej chyby a myslím, že to ťa rozhodilo "z rytmu" a preto mala aj v tom vracáku. Ešte o tu sekundu by to išlo dole.....
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Videa všech 4 mejch včerejších jízd už mám konečně na YT, takže tady je odkaz na playlist:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Wl8h2MAM8N
V poslední jízdě, kde vedle mě seděl jako spolujezdec Fiši, jsem měl malou rallye vložku a následně o chvíli pozdějš Jančovo hodiny. Oboje poctivě zaznamenáno

https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Wl8h2MAM8N
V poslední jízdě, kde vedle mě seděl jako spolujezdec Fiši, jsem měl malou rallye vložku a následně o chvíli pozdějš Jančovo hodiny. Oboje poctivě zaznamenáno
No škoda, že som nebral kameru, nebol čas ked som sa 8:30 rozhodol, že pôjdem, Deri škoda, že si nebol bližšie za mnou keď som sa išél otočit, pozrel by som si to, neni videt celé hodiny, už som si začínal príliš veriť, myslel som, že tú zákrutu už poznám, ale to po 30min ťažko.
Najbližšie celý den je 18.5. To prídeme viacerí, cca o 10:00.
Najbližšie celý den je 18.5. To prídeme viacerí, cca o 10:00.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Pokud klapne dovolená a podaří se mi pořešit brzdy, také bych jel.jančo píše:Najbližšie celý den je 18.5. To prídeme viacerí, cca o 10:00.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Pro zajímavost detail na ty moje přední brzdy .... asi jim bylo fakt hodně teplo 
EBC desky nebrat, pokud mas na vyber neco lepsiho... 
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Jo už uvažuju, že na celý auto koupim Hawk HP+, ale musim na ně našetřit. Zrovna levný nejsou.jagy píše:EBC desky nebrat, pokud mas na vyber neco lepsiho...
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec jsme zjistili, že sme měli s Pallasem skoro stejnej best lap time, tak jsem udělal splitscreen našich nedělních top kol.
Tady extra vynikne ta moje chyba v nájezdu do esíček.
Tady extra vynikne ta moje chyba v nájezdu do esíček.
Split screen super, diky za nej 
Prikladam playlist ze vseho co jsem natocil, treba se tam nekdo najde at uz tady nebo z jinych for.
Osobne jsem se dost bavil pri nahanecce s Imprezou na zaver 3. jizdy. Ta jizda byla celkove takova akcni, BMW na zacatku nezklamalo, asi mam na ne spatny vliv. V 7. jizde mi dosla baterka do kamery, takze nemam natocenou nahanecku s cervenym Mustangem (asi nejaka slabsi verze
. V 9 jizde mi dosel benzin, resp. zacinal jsem jizdu se ctvrtkou nadrze, ale po dvou kolech hladina klesla a "miska" u pumpy uz se nestacila plnit, takze jsem musel zbytek jizdy vypustit...
Jinak cas jsem zlepsil cca o 0.5 sekundy, oproti minulemu nejlepsimu jsem na nekterych mistech trochu ztratil a naopak zlepsil prujezd za matadorem a jeste na par mistech, takze to vyslo lepe. Idealni cas poskladany z nejlepsich casu v sektorech trati rozdelene podle zrychlovani/brzdeni je nejakych 2:02.91, takze rezervy jsou. Ale cista kola bych spocital na prstech jedne ruky, tak me docela prekvapilo, ze jsem cas zlepsil uz ve 2. jizde.
Velky palec nahoru Jancovi, koukal jsem na nej jako na zjeveni, kdyz dorazil v cervene S2K a hned to tam zacal drtit
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... P0-VFoW04Y
Prikladam playlist ze vseho co jsem natocil, treba se tam nekdo najde at uz tady nebo z jinych for.
Osobne jsem se dost bavil pri nahanecce s Imprezou na zaver 3. jizdy. Ta jizda byla celkove takova akcni, BMW na zacatku nezklamalo, asi mam na ne spatny vliv. V 7. jizde mi dosla baterka do kamery, takze nemam natocenou nahanecku s cervenym Mustangem (asi nejaka slabsi verze
Jinak cas jsem zlepsil cca o 0.5 sekundy, oproti minulemu nejlepsimu jsem na nekterych mistech trochu ztratil a naopak zlepsil prujezd za matadorem a jeste na par mistech, takze to vyslo lepe. Idealni cas poskladany z nejlepsich casu v sektorech trati rozdelene podle zrychlovani/brzdeni je nejakych 2:02.91, takze rezervy jsou. Ale cista kola bych spocital na prstech jedne ruky, tak me docela prekvapilo, ze jsem cas zlepsil uz ve 2. jizde.
Velky palec nahoru Jancovi, koukal jsem na nej jako na zjeveni, kdyz dorazil v cervene S2K a hned to tam zacal drtit
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... P0-VFoW04Y
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Deri to ty? či spolujazdec dáva tie hlášky
mu to jede jak psovi....oktavie a 40 kilovy kola na tom

Cau, tohle je odkaz na mou nedelni jizdu:
https://www.youtube.com/watch?v=2uKfGOKcvF0&t=624s
S RX8 jsem zajel ve tretim kole cas 2:19, coz je o 15 vterin pomalejsi nez nejrychlejsi Pallasovo kolo. Udelal jsem si pak jeste pro sebe ze zvedavosti split-screen, kde jde dobre videt, ze v kazdy zatacce ztracim pres vterinu. Do priste je hodne co zlepsovat
.
Poprve jsem videl take dalsi majitele RX8 a velmi rad se s nimi chvili bavil, takze timto zdravim Pallase, Martina s cervenou RX8 a majitele cerne RX8!
https://www.youtube.com/watch?v=2uKfGOKcvF0&t=624s
S RX8 jsem zajel ve tretim kole cas 2:19, coz je o 15 vterin pomalejsi nez nejrychlejsi Pallasovo kolo. Udelal jsem si pak jeste pro sebe ze zvedavosti split-screen, kde jde dobre videt, ze v kazdy zatacce ztracim pres vterinu. Do priste je hodne co zlepsovat
Poprve jsem videl take dalsi majitele RX8 a velmi rad se s nimi chvili bavil, takze timto zdravim Pallase, Martina s cervenou RX8 a majitele cerne RX8!