Víkendové pravidelné srazy na Strahově!!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Víkendové pravidelné srazy na Strahově!!
Zdravim panove, ja sem tu taky novy a taky bych se ukazal ... nekdy vecer nejlepe o vikendu pokecat mrknou na kary a pripadne i sednout nekam nemam s tim problem ...
mimochodm nechcete udelat nove tema pro prazaky ... ja jen ze uz je tu 90 stranek a zacinam se v tom stracet ..
mimochodm nechcete udelat nove tema pro prazaky ... ja jen ze uz je tu 90 stranek a zacinam se v tom stracet ..
Mazda RX-8 05' Rotary Bitch !!!
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Sleduj vzdycky konec, tak to funguje 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
souhlas s rx8driver aka got-rotary aka i-shift-at-9-grand
davali ste neco tenhle vikend? a co pristi JDM maniaci z prahy, noooo? uz me to vecny koukani na miaty prestava bavit, chci videt taky neco s poradnym motorem
davali ste neco tenhle vikend? a co pristi JDM maniaci z prahy, noooo? uz me to vecny koukani na miaty prestava bavit, chci videt taky neco s poradnym motorem
tak to abych nejezdil kdyz chces videt poradnej motorDomidyk píše:souhlas s rx8driver aka got-rotary aka i-shift-at-9-grand![]()
GXE10
aaalleeeee prosimte, ja myslim ze se nikdo za svoji karku nemusi stydet
a at je mx5 jakkoli uzasny auto a miluju ji nadevsechno tak stejne ma malokdo z vas horsi vec pod kapotou nez, jak kolega Ondra Hejduk vystizne nazval, osla zenouciho se za mrkvy na prutu
proste je to litinovej tezkej srac kerymu se nechce do otacek
kazdopadne abych nebyl OT, jen si sednout - to muzem s pritelkynema (kdyby naka byla ze
), ja bych proste dal nejakej scuk - klidne nakoupime limosky/kafe/mekac a dame sraz na parkovisti nebo i tom strahove kde si muzem navzajem prohlidnout nadobicko (ale zadny honeni
to je proti predpisum...) a pokecat v prostredi zakourenym maximalne tak spalenou pneu nebo vyfukovejma spalinama jdouci primo z motoru a ne pres nakej fuj-kat 
kazdopadne abych nebyl OT, jen si sednout - to muzem s pritelkynema (kdyby naka byla ze
to je videt ze jsi neznalej, zde kdyz se napise rovnou sednout, tak se vybere mekac nebo nejaka benzinka s velkym parkovistem abysme tam mohli prijet plechovkama a sednout dovnitr. Ja mam v sobotu a v nedeli semifinalove utkani a rad bych byl cerstvej a ne ze zase budu do 1 nekde postavat 
A ver ze je lepsi mit oslika nez plnokrevnika k utraceni aby se netrapil
A ver ze je lepsi mit oslika nez plnokrevnika k utraceni aby se netrapil
GXE10
maca píše:A ver ze je lepsi mit oslika nez plnokrevnika k utraceni aby se netrapil
'95 Mazda 323C
'93 Renault Clio 1.4 RN
'93 Renault Clio 1.4 RN
cermi: v klidu nám už se ani nepostaví 
tak jsem tady, Rosenberg jmeno me 
delam si prdel... do mekace se rad posadim ale pokud uz sedime nekde vevnitr, spis bych bral nejakou hospodu. tim myslim zebychom nekdy zasli i bez aut? na to vase prazske pifko
delam si prdel... do mekace se rad posadim ale pokud uz sedime nekde vevnitr, spis bych bral nejakou hospodu. tim myslim zebychom nekdy zasli i bez aut? na to vase prazske pifko
93´Rx-7 FD
tak to uz bych nesel vubec, pred zapasem nechlastam a z koure v hospode me palej ociMeTaN píše:tak jsem tady, Rosenberg jmeno me
GXE10
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Serem na Vas, domluvime hospodu s MeTaNem nekdy sami kluci z kraje kde se lidi neboji alkoholu
A kdo bude chtit se pripoji 
Ted v patek bych dal nejaky poradny autovy session, coz? Nejspis kvuli toho budu zustavat v Praze, tak at to pripadne stoji za to!
Ted v patek bych dal nejaky poradny autovy session, coz? Nejspis kvuli toho budu zustavat v Praze, tak at to pripadne stoji za to!
nejak jsem nerekl, ze tento patek sem out.
cili nekdy priste...
cili nekdy priste...
93´Rx-7 FD
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Co ostatni?
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
já jsem marnej tenhle pátek 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Pánové mám pro Vás takový návrh. V Praze se otevřel jeden klup v Nuslích. Možná jste to zaslechli. Je to Pit Stop bar. Jsou tam automobilove stolky, pár útržků ze závodáků a pár zajímavejch věcí jako je simulátor GT5 s voalntem a sedačkou. Co třeba si dát někde sraz a zajet se podívat? Co vy na to?
Horší je to se zaparkováním, ale to se dá řešit. Kousek odtud je Benzinová pumpa a u toho parkoviště. Ale pokud by se popíjelo (což se může klidně stát) je možnost jezdit sockou a držet se tyče jak netopýři. Myslím že můžeme povídat o čemkoli a jezdit u toho pěkne i GT5 a dělat různé sázky. Přikládám pár fotografií, ať si uděláte představu, jak to tam vypadá.
Takže kdy to hromadně prubneme? PS: mám pro Vás překvapení až se uvidíme
Jó a mají tam i televize s pořádnou tématikou

Horší je to se zaparkováním, ale to se dá řešit. Kousek odtud je Benzinová pumpa a u toho parkoviště. Ale pokud by se popíjelo (což se může klidně stát) je možnost jezdit sockou a držet se tyče jak netopýři. Myslím že můžeme povídat o čemkoli a jezdit u toho pěkne i GT5 a dělat různé sázky. Přikládám pár fotografií, ať si uděláte představu, jak to tam vypadá.
Takže kdy to hromadně prubneme? PS: mám pro Vás překvapení až se uvidíme
Jó a mají tam i televize s pořádnou tématikou

Naposledy upravil(a) Lady_z dne 23 dub 2012, 16:25, celkem upraveno 1 x.
Steering Media

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti
to je supr tam bych urcite nekdy vyrazil i neco popit ale jak rikam ted dodrzuju neco jako zivotozpravu takze az mi skonci sezona tak se tam klidne scakam jak motika
GXE10
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Hele ja slysel ze prodavaj i nealko 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Já jsem taky out. Jedeme s Wotanem navštívit Dádu do Budějic. Odjezd už v pátek, takže...Ale ten klub se mi líbí!
'95 Mazda 323C
'93 Renault Clio 1.4 RN
'93 Renault Clio 1.4 RN
Klubík pohoda
jsem kuřák ale zase nemám rád začouzený putiky 
Tak to jestli si tam pujdete sednout tak to dorazim asi taky 
Nissan Sunny N13 CA18DE
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja na to v patek taky seru
Ale ten bar vypada naprosto luxusne! Jen se bojim tam jit, abych tam pak nebyl porad
Ale ten bar vypada naprosto luxusne! Jen se bojim tam jit, abych tam pak nebyl porad
pratele dnes jsme tam s klukama byli, takova spontanni pokec akce a reknu jedno - NECHODTE TAM!!! uz totiz nevylezete...
je tam vse co potrebujem - skvely prostredi s atmosferou, chlast i nealko za rozumny ceny, GT5 a Sport5 a mooc pekna a prinemna servirka
je tam vse co potrebujem - skvely prostredi s atmosferou, chlast i nealko za rozumny ceny, GT5 a Sport5 a mooc pekna a prinemna servirka
To vypadá hodně dobře.
Do Nuslí to mám co by kamenem přes kopec dohodil, takže se tam někdy určitě ukážu.
Jen škoda, že jsem teď na víkend out.
Do Nuslí to mám co by kamenem přes kopec dohodil, takže se tam někdy určitě ukážu.
Jen škoda, že jsem teď na víkend out.
Souhlas s Domem, byli jsme tam a je to tam naprosto dobrý. Otevřeli to v pátek, takže tam zatím nechodí moc lidí, ale myslím, že bychom tam někdy mohli dát menší JDM srázek 
Honda Civic Type-R Gr.N