Zahájení sezony - Renocar - 4.4.09
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje úèast na Renocaru je vážnì ohrožena
doufám, že to je jenom zavzdušnìná spojka nebo to mùže být špatnej vypínací spojkovej válec, protože mi spojka zabírá skoro u podlahy
když by to byl válec tak nejedu paè to nestihnu vymìnít 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Ale bohužel skoro nejdou zaøadit rychlosti, tak nejsem skoro pojízdnej, ještì že mám školu na øazení z liazky z meziplynama a dvojtou spojkouPeca píše: A to vadí?Mì taky a vyhovuje mi to. Ale i tak, to bude nìjaká kravina, držím palce a to poøešíš do soboty.
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
pokud vim, tak s timhle myvaji mazdy problemy casto, ja to takhle "dopracoval" az na rezim automat, kdy jsem pekne na dvojku jel asi 30km...
Spojka by neodesla ani tak rychle, nebo jo?
Jinak dnes jsem byl na 12h Le Brno a pocasi naprosto dokonale, zase jsem se opalil, kdyby tak bylo i 4.4., tak tam vydrzim cely den!
Jinak dnes jsem byl na 12h Le Brno a pocasi naprosto dokonale, zase jsem se opalil, kdyby tak bylo i 4.4., tak tam vydrzim cely den!
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Pøed bránou ne, ale na parkingu pøed okruhem, jedeš od Brna a po levé stranì je parkovištì trochu nad úrovní silnicejardaGTi píše:Takže já a kámoš mr2T jedeme. Plus mattyno. Doufám že nebude pršet. Jinak jak je ten sraz pøed branou? Sem slepej.

Doufám, že je to dostateènì vysvìtlené, takže tedy v sobotu 4.4. od 8:00 - 8:25 na vyznaèeném místì je sraz pøed akcí, odkud se pojede v 8:30 hromadnì k boxùm. Dìkuji
Tak naše honda bandièka také dorazí
Pojedeme postupnì od Prostìjova a ve Vy a Brne se budou další pøidávat. Kdyby se chtìl nìkdo tøeba pøidat že mìl v plánu jet v tenhle èas a stejnou trasu tak je vítán 
Budou zastávky a èasy takhle +-
7:10 Prostìjov Shellka
7:25 Vyškov benzínka na prvním sjezdu z Prostìjova
7:45 Brno parkovištì u centrálního høbitova
8:10 parkovištì u okruhu kde se scuknem s JDM a pak spoleènì na okruh
èas se pokusíme tlaèit at na parkovištì k okruhu dojedeme co nejdøíve
..takže kdo se chce pøidat tak mùže, nikoho samozøejmì ale nenutíme
tady je odkaz na H-C kde jsou i mapky... http://new.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 098#243098
Budou zastávky a èasy takhle +-
7:10 Prostìjov Shellka
7:25 Vyškov benzínka na prvním sjezdu z Prostìjova
7:45 Brno parkovištì u centrálního høbitova
8:10 parkovištì u okruhu kde se scuknem s JDM a pak spoleènì na okruh
èas se pokusíme tlaèit at na parkovištì k okruhu dojedeme co nejdøíve
..takže kdo se chce pøidat tak mùže, nikoho samozøejmì ale nenutíme
tady je odkaz na H-C kde jsou i mapky... http://new.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 098#243098
Mazda Mx5 NB White carbonfail
Honda civic 1.6 VTi. Black samurai - sold
Honda civic 1.6 VTi. Black samurai - sold
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
10 aut?? Jsi si jistý?? Já jich jistých vidím zatím skoro 20....samozøejmì prùbìžnì mažu èi doplòuji, zítra veèer je to tu na první podstránce tématu ofiko natvrdo tuènì napsáno, kdo s námi stojí a kdo ne.Peca píše:Tak jestli dobøe poèítám, tak zatím je úèast cca 10 aut + nespecifikovaný poèet z honda clubu?
Vy ostatní co ještì váháte, má být pìknì, tak už to neøešte a vymáèknìte se
Oki staèí ve støedu - ètvrtek, nahlásím pak poèet aut co budou v tom prvním pøíspìvku. DíkLibas píše: 10 aut?? Jsi si jistý?? Já jich jistých vidím zatím skoro 20....samozøejmì prùbìžnì mažu èi doplòuji, zítra veèer je to tu na první podstránce tématu ofiko natvrdo tuènì napsáno, kdo s námi stojí a kdo ne.