6.4. 2014 Funway Tuning Show Brno
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 6.4. 2014 Funway Tuning Show Brno
pripadne mi zbytecne resit kdo bude na stani kdyz prijede 10 aut nebo bude prset
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Aha, zajímavá novinka. Nebudu si tu vylívat srdce, jen souhlasím s tím co napsal Beaver a shaman. Za dobrotu na žebrotu.
Fér jednání by nebylo na škodu.
Snad se tam i tak s některýma z vás potkám, pokecáme, něco nafotím a tak.
Rezervuju si pěkný počasí, tak né, že dovezete z Čech déšť
Snad se tam i tak s některýma z vás potkám, pokecáme, něco nafotím a tak.
Rezervuju si pěkný počasí, tak né, že dovezete z Čech déšť
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jediný speedy_s zřejmě pochopil můj záměr. Říkal jsem, že budu svině. Ale to raději sportovní frantíky (C2 VTS, Clio Sport a Megane RS) než nějaké otuzené Civic, abych pak zase poslouchal, co že to jsme jako za spolek, že tam jezdí samé pětkové Civicy, jak tomu bylo po Luhačovicích, mnoho lidí se tím odradilo.
O tom, že jsme jeden tým, bych docela pochyboval. Jsou tu lidi, kteří tu mají jen účet a občas sem něco napíšou, vlastně ani nevím proč sem něco píšou, když o nás absolutně nejeví zájem. Ale dost úvah. Zítra si to užijeme. Kdo přijede, přijede, kdo ne, tak ne, řešit to dál nehodlám.
O tom, že jsme jeden tým, bych docela pochyboval. Jsou tu lidi, kteří tu mají jen účet a občas sem něco napíšou, vlastně ani nevím proč sem něco píšou, když o nás absolutně nejeví zájem. Ale dost úvah. Zítra si to užijeme. Kdo přijede, přijede, kdo ne, tak ne, řešit to dál nehodlám.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
na krista, a ja som si xel dojt omrknut aj miestne bobre a vevericky...Beaver píše: Tímto pominuly důvody se účastnit, jak už jsem avízoval.
Strasne me to mrzi a sere zaroven, ale nebudu moc dorazit ze zdravotnich duvodu 
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
Porad nechapu proc se tady lidi urazi ze nebudou stat na VIP, melo by vam to byt ukradene, jede tam pokecat sejit se po zime, projet se na okruhu podivat se na jina auta, lidi budou chodit po celem place nejen po VIP, pokud chcete aby vase auto bylo videno tak bude videt i mimo VIP.
Ja osobne budu stat tam kde zrovna budu potreba. Nejedu tam za ucelem vystavovat.
Ja osobne budu stat tam kde zrovna budu potreba. Nejedu tam za ucelem vystavovat.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Já se bohužel musím omluvit, jelikož čekám na brzdové destičky z USA. Do té doby jsem nepojízdný 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Cahy: Ale copak... na tvoji kárku jsem se těšil nejvíc
Jinak jak tu píše ZXman, proč kvůli tomu tady brečíte proboha jste dospělí lidé! Když jste ještě nevěděli, že nějaký "VIP" (stání jen o kousek vedle než hlavní parkoviště) stání bude, tak jste chtěli dojed a teď děláte herečky? Nevím jak ostatní, ale já tam jedu pokecat a zajezdit si na okruhu a omrknout jiné káry, jestli budu stát v rohu nebo někde na kraji nebo uprostřed je mi fuk.
Jinak jak tu píše ZXman, proč kvůli tomu tady brečíte proboha jste dospělí lidé! Když jste ještě nevěděli, že nějaký "VIP" (stání jen o kousek vedle než hlavní parkoviště) stání bude, tak jste chtěli dojed a teď děláte herečky? Nevím jak ostatní, ale já tam jedu pokecat a zajezdit si na okruhu a omrknout jiné káry, jestli budu stát v rohu nebo někde na kraji nebo uprostřed je mi fuk.
Naposledy upravil(a) Grumble dne 05 dub 2014, 11:23, celkem upraveno 1 x.
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Mel jsem nejaky problemy a myslel jsem, ze se stacim dat do vikendu dohromady. Bohuzel ne, uvidime se na jinym srazu. Sezona teprve zacina;)
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
Pořád zvažuju jestli přijedu, chtěl jsem si konečně zkusit okruh, ale pneu a přední desky jsou na tom už hodně špatně a auta a lidi na které jsem se nejvíc těšil nedorazí (fabi,oliv, cahy)
libas: nemůžeš sem hodit seznam aut co budou na vip? nebo aspoň do sz
RS13
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, proč to nazýváte VIP stáním. Jde o stání jpn sportovních aut pod hlavičkou jdm-meeting. Každý, kdo je trochu soudný, tak snad ví, v čem jezdí.
Jedu a je mi buřt kde stojím,nejedu se tam ukazovat.
Honda Civic Type-R Supercharger
zrovna na tvoje bych se rad podivat tak se snad potkame....Alex píše:Pořád zvažuju jestli přijedu, chtěl jsem si konečně zkusit okruh, ale pneu a přední desky jsou na tom už hodně špatně a auta a lidi na které jsem se nejvíc těšil nedorazí (fabi,oliv, cahy)
Pulsar NX Turbo Targa AWD (Fizz Edition), Pulsar NX StreetPro Spec...
300zx Z32TT SWB Overhaulin,
300zx Z32TT SWB Overhaulin,
fizz: tu moji kraksnu už si viděl, od té doby se nic nezměnilo, přibylo jen pár kosmetických vad a udělal se motor na kterém není nic zajímavého je to skoro série
chtěl jsem konečně zkusit okruh, ale asi by to byla sebevražda, leda bys někde vyhrabal desky R33 GTS-T, moje mají 3mm :/ to bych klidně přehodil i tam jen abych se svez 
RS13
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak jak píše Roman, kde jsem napsal, že se tam jedeme vystavovat??
Celý měsíc jsem usiloval o to stát pohromadě. Jen člověk udělá dvě vyjímky, tak je hned nepochopen či odsouzen.
Celý měsíc jsem usiloval o to stát pohromadě. Jen člověk udělá dvě vyjímky, tak je hned nepochopen či odsouzen.
Já asi nakonec nedojedu protože jsem zjistil, že mi chybí 6ks matic na kola a nemůžu je nikde sehnat
Kdyby někdo měl, nejlépe Praha 6, s konusem a se stoupáním 1.25 , SZ. Díky
To je klasika Nissan, ne? Dojed na ctyrech, resp. trech maticich opatrne z Prahy a do Brna ti nejake klidne dovezu. 
-
Beaver
Ty vole aspoň si po sobě přečti co píšeš - nejdřív ti jde o to mít aspoň 15 Japonců pro stání pohromadě. Pak najednou nutně musí být všechny sporťáky. Pak když se ukáže, že ti tam Japonských sporťáků asi nějak nedojede dostatek, tak mezi to budeš cpát Evropu a ve finále napíšeš, že to vlastně není ani prezentace ani vystavování, takže jestli to správně chápu, tak je fuk co tam přijede a jen jsi se předem rozhodl tam nepustit mě a JosephaLibas píše:Asi tak jak píše Roman, kde jsem napsal, že se tam jedeme vystavovat??![]()
"Na 6.4. organizuju stání Japonců, které vlastně nebude tak úplně s Japoncema a potřebuju aby mi lidi napsali, že pojedou, abych mohl rezervovat místo a pak s některýma lidma vyjebat a postavit tam do lajny Citroeny. Navíc vám to neřeknu až do poslední chvíle, aby se udrželo nějaké to napětí a je taky docela možný, že vás pošlu do prdele až na místě, jakmile dojedete na parking. Tak mi to hlavně všichni potvrďte !"
Tak já nevím, jestli to je ukázka ignoranství, diletantství a nebo nějaký kardinální vtip, který ovšem v tom případě nechápu. Mě z toho tak nějak vyplynulo, že teda v podstatě celá ta komedie s rezervováním místa nebyla nutná, když všichni by přece nadšeně stáli kdekoliv rozesetí po parkovišti
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..kua dojdes ci ne ..??
bych ti rad pravicou potraaasol...
bych ti rad pravicou potraaasol...
-
Beaver
No myslím, že si radši udělám někdy výlet za tebou na Slovensko, okouknout Dejvů
Třeba až bude složená Supra. A vyfotím si pak malýho v tom Moskviči 
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
tak 1. maja do sprievodu do potône .. jo .. ??
..
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
tak nech si Idaho laskavo svihne ...
No auto mam připraveno ale skolila me střevní chřipka počítám že se to do zítra nezlepší. Kdyby jo dojedu
Nissan 350z VQ35HR
dojedu jako čumil, protože se současným stavem brzd bych někoho sejmul před zatáčkou 
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.