To vis, bonzovat se nema, ale hlasit se to musipetan_250 píše: Slepici prdelko![]()
Ja se taky "nahlasil", ze blbe jezdim tu zatacku u matadora - i s telemetrii
Kde je fotka jak se okukujete s tou Miatou vim jen ja a ty... A mozna jeste fotograf
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Tak to drzim palce! Ja mam taky cil pod 2 min, ale zatim bez retarderu.Peca píše:2:05 mam ja, to si pletes)
Ale letos jdu pod 2 min...
Na cílovce jsem mìl max kolem 200 a do první zatáèku jsem projíždìl vždy minimálnì 160 a nìkdy 170Pallas píše: Tak to drzim palce! Ja mam taky cil pod 2 min, ale zatim bez retarderu.
Porad si rikam, kde nabrat nejake ty vterinkyKolik jste kdo jezdil
ten "followthrough" za cilovkou (misto retarderu)? Ja tam mel zatim nejvic asi 133 (podle GPS) a pri prujezdech jsem mel pocit, ze by to uneslo vic kdyz by se vyjelo az k vnejsimu okraji -- 140 urcite, 150 mozna -- kolik jste tam kdo jezdil?
podleme je na to nejlepsi kamera. Nejen ze si podle toho zmeris cas ale hlavne vidis jaky delas chyby a muzes se z nich poucovat a zlepsovat.petan_250 píše:Hmm a ja si ve 140 rikal jaky su borec![]()
Jak si merite casy na kolo? Pallas ma performacebox, coz je super vec ale pro svezeni 2x za rok na okruhu se mi do nej nechce investovat .... i kdyz
Pallas píše: Tak to drzim palce! Ja mam taky cil pod 2 min, ale zatim bez retarderu.
Porad si rikam, kde nabrat nejake ty vterinkyKolik jste kdo jezdil
ten "followthrough" za cilovkou (misto retarderu)? Ja tam mel zatim nejvic asi 133 (podle GPS) a pri prujezdech jsem mel pocit, ze by to uneslo vic kdyz by se vyjelo az k vnejsimu okraji -- 140 urcite, 150 mozna -- kolik jste tam kdo jezdil?

Tak o 200 na cilovce si muzu nechat zdat, ja jsem tak na 185 podle tacho, 179 podle GPS... Tech 160-170 by v mem pripade znamenalo jen trosicku dobrzditHeadsman píše: Na cílovce jsem mìl max kolem 200 a do první zatáèku jsem projíždìl vždy minimálnì 160 a nìkdy 170
Jenze ja mam takovou drobnou pracovni deformaci. Ja proste mam tendenci veci merit a jsem strasne nesvuj, kdyz bych mel neco zlepsovat a neznam baselinepetan_250 píše:Hmm a ja si ve 140 rikal jaky su borec![]()
Jak si merite casy na kolo? Pallas ma performacebox, coz je super vec ale pro svezeni 2x za rok na okruhu se mi do nej nechce investovat .... i kdyz
sakra to abych bouchnul prasatko na par kolpetan_250 píše: Slepici prdelko
Necelych padesat litru benzinu se behem ctyr jizd promenilo v roztazeny usmev a piskani v usich. Vcetne pulhodin to byla super akce kdy jsem se opet presvedcil ze moznosti RX jsou dale nez moje a kdyz si zacnu dovolovat tak koncim v kacirku
![]()
Suma sumarum, na podzim jedu znovu
Maly dodatek k apetitu RX
http://smik.euweb.cz/photo/44_most_jizdy/04.html
Rozumim, take by me zajimaly me casy ale prozatim jezdim zejmena pro radost a s vterinovou se zacnu honit az casemPallas píše: Jenze ja mam takovou drobnou pracovni deformaci. Ja proste mam tendenci veci merit a jsem strasne nesvuj, kdyz bych mel neco zlepsovat a neznam baselineNavic z toho PB pada komplet telemetrie, takze se to da dobre zkoumat offline a porovnavat jednotliva kola. Tak doufam, ze to (a tipy odtud z fora) pomuze