20.3. - Den otevøených dveøí na okruhu v Mostì
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Tak odpoledne jsme dali spis symbolicky jednu rundu, jakoze "odemceni sezony"
a pak cesta zpet krasnymi okreskami, opet pred Rakovnik- Zbiroh. Snad lepsi, nez celej okruh
T1R jsem mel na okruhu a najetyma necelyma 200km a tak nejak mi prislo, ze proste nefunguji. Auto mi prislo desne vlacny a zadek se mi furt nekam stosoval. Ale po ceste zpet se to krapet zlepsilo, jako by si uz "sedaly"
T1R jsem mel na okruhu a najetyma necelyma 200km a tak nejak mi prislo, ze proste nefunguji. Auto mi prislo desne vlacny a zadek se mi furt nekam stosoval. Ale po ceste zpet se to krapet zlepsilo, jako by si uz "sedaly"
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

tak konecne sem se dostal k uploadu nakej foto. ja tam byl uz od 9ti a jezdili sme nastesti mezi prvnima. takze zadny fronty. kazdopadne sem se asi zamiloval do EVO IX. naprosto luxusni kary. pri kazdym prujezdu okruhem sem si malem vykroutil krk jak sem vas sledoval.
jinak jel sem s kamosem kterej mel vtecovy crx na R888 a na mokru to byl docela kotel. nejlepsi cas sme meli 2:10,8
tak a poznavejte se na fotkach: http://winie.rajce.idnes.cz/autodrom_most_20.3.2010/
jinak jel sem s kamosem kterej mel vtecovy crx na R888 a na mokru to byl docela kotel. nejlepsi cas sme meli 2:10,8
tak a poznavejte se na fotkach: http://winie.rajce.idnes.cz/autodrom_most_20.3.2010/

Vydarena akce. Rano to bylo slizke, ale jezdilo se bez sikany za cilovkou, takze se dalo prezit i kdyz vracecky byly napul driftem (i kdyz to je moc nobl slovo pro uklouznutej zadek 
Cekaci doby rozumne -- bud hodne lidi odradil ten ranni dest, nebo meli zimaky nechtelo se jim prezouvat -- kazdopadne jsem nejdele cekal asi 3 jizdy, nez jsem se dostal na okruh, coz uslo.
Nejlepsi cas 2:06.00 s pasazerem (manzelky babicka, 80 let, moc se ji to libilo) a min nez pul nadrzi. I kdyz to pak uschlo, tak uz jsem lepsi cas nezajel
Vysvetluju si to tim, ze jsem se snazil jet maximalne plynule a zas tak moc netlacil na pilu
Kdyz jsem pak jel sam (uz s plnou bandou -- musel jsem dotankovat), tak to bylo kolem 2:07-2:08, nejlepe 2:06.6 a lip nic -- asi jsem se moc snazil (a je pravda, ze uz mi to trosku plavalo -- gumy asi dostaly zahul 
Vyhlizel jsem, jestli nedorazi Georgee (jeho auto poznam), ale nedorazil. Dorazilo take modre zeto, nejspis RainbowSeven, ale kdyz jsem cekal az se vrati k autu, tak porad nejak nesel a pak uz jsem jel zase na trat -- takze seznamovacka se nekonala...
Cekaci doby rozumne -- bud hodne lidi odradil ten ranni dest, nebo meli zimaky nechtelo se jim prezouvat -- kazdopadne jsem nejdele cekal asi 3 jizdy, nez jsem se dostal na okruh, coz uslo.
Nejlepsi cas 2:06.00 s pasazerem (manzelky babicka, 80 let, moc se ji to libilo) a min nez pul nadrzi. I kdyz to pak uschlo, tak uz jsem lepsi cas nezajel
Vyhlizel jsem, jestli nedorazi Georgee (jeho auto poznam), ale nedorazil. Dorazilo take modre zeto, nejspis RainbowSeven, ale kdyz jsem cekal az se vrati k autu, tak porad nejak nesel a pak uz jsem jel zase na trat -- takze seznamovacka se nekonala...
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
- Lukáš 325e
Pierre píše:Tak odpoledne jsme dali spis symbolicky jednu rundu, jakoze "odemceni sezony"a pak cesta zpet krasnymi okreskami, opet pred Rakovnik- Zbiroh. Snad lepsi, nez celej okruh
![]()
Mì taky klouzaly až se trochu sjedou tak to bude dobrý
Ja dojel kolem pùl desáte, první dvì kola si dal na zimákách (dost vody na trati) tøetí jízda už to zašalo schnout a zimáky se moc pøehøívaly. Jinak nejlepší èas na vodì 2:18 (dnes poprvé v Mostì na okruhu). Po obìdì až to oschlo tak jsem dal slick a to už byla pecka, no a jezdil jsem až skoro do 17hod. Nej èas 1:55. Jinak po obìdì už byly celkem dost èekací doby, tak jsem stihl už jen 4 jízdy. Jinak super akce!!!
-
eso-sannycars
dobra akce, dorazil jsem po obede kdyz uz byla oschla trat a s manzelkou a plnou nadrzi nej cas 1,53,126 - bohuzel jsem stale nekoho musel predjizdet, tak to zadny time attack nebyl, ale zajezdil jsem si pekne
paradoxne jsem se zpotil az kdyz jsem si vzal moje daily vti a s tim krouzil po okruhu, takova trochu kolebka oproti turbu
paradoxne jsem se zpotil az kdyz jsem si vzal moje daily vti a s tim krouzil po okruhu, takova trochu kolebka oproti turbu
sannycars-motorsport
Skvìlá akce dorazily jsme chvilku po desátý a hned jsme šli jezdit, Tra super ale grip žádný v prvním kole pøed cílovou rovinkou hodiny. Po obìdì už tra sjízdná a nejlepší èas 2:04,5s. Potkal jsem tam Vika a pár aut jen lidi pak ne. Až budou videa tak dodám.
Mitsubishi Eclipse GSX - prodáno
Mazda RX8
Mazda RX8
Parádní akce, osobnì jsme se potkali akorát s Winiem, ale vaše auta jsem vidìl na okruhu - Piera, Rybu a taky RX-8 jak se zatoèila v tom klesajícím esíèku. Esovo žlutýho civica jsem vidìl na parkovišti v areálu tuším že byl ještì na podvalu, tak snad pøíštì to klapne abych ho vidìl v akci. Mìl jsem hrùzu z mýho zimního obutí ale krom smradu a øádnýho pískání drželi docela dobøe a hrany pøekvapivì ubyli málo. Na podzim bych si to chtìl zopáknout.
Honda Civic Type R EP3
Tady jsou nìjaké moje fotky.
http://michaels.rajce.idnes.cz/Autodrom_Most_20.3.2010/
http://michaels.rajce.idnes.cz/Autodrom_Most_20.3.2010/
Mitsubishi Eclipse GSX - prodáno
Mazda RX8
Mazda RX8
ryba nebyl, byl to nìkdo neznámej, kdo neni ani tady, ani na mx klubu, winnie se s nim snad bavilarea07 píše:Parádní akce, osobnì jsme se potkali akorát s Winiem, ale vaše auta jsem vidìl na okruhu - Piera, Rybu a taky RX-8 jak se zatoèila v tom klesajícím esíèku. Esovo žlutýho civica jsem vidìl na parkovišti v areálu tuším že byl ještì na podvalu, tak snad pøíštì to klapne abych ho vidìl v akci. Mìl jsem hrùzu z mýho zimního obutí ale krom smradu a øádnýho pískání drželi docela dobøe a hrany pøekvapivì ubyli málo. Na podzim bych si to chtìl zopáknout.
Pallas: byl jsem tam tentokrát èervenou miatou, stál jsem vedle toho modrého Z:)
fotky dodám, až pøestanu být línej
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
Ty pulhodiny v klesajicim esicku byla petanovo RX-7 FD, ja jsem hodiny nedalarea07 píše:Parádní akce, osobnì jsme se potkali akorát s Winiem, ale vaše auta jsem vidìl na okruhu - Piera, Rybu a taky RX-8 jak se zatoèila v tom klesajícím esíèku. Esovo žlutýho civica jsem vidìl na parkovišti v areálu tuším že byl ještì na podvalu, tak snad pøíštì to klapne abych ho vidìl v akci. Mìl jsem hrùzu z mýho zimního obutí ale krom smradu a øádnýho pískání drželi docela dobøe a hrany pøekvapivì ubyli málo. Na podzim bych si to chtìl zopáknout.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE