okruh Most - JDM sraz 2009
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Já zkoušel grip na sosnì. Fakt to nešlo. Sem pøidal plyn a zavaøenec mi poslal zadek do bokumaca píše:tady si zkusim grip, drift jezdim dene po praze![]()
[quote="willy2.0"]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
øeknu to takhle, když finance dovolej tak mì jedno odpoledne neuèení neuškodí
stejnak máme jenom 90otázek z odbornejch 25 z èeštiny a 25 angliètiny takže pohoda 
PS: to riderhenry jo já bych se na to taky vy**** akorát èeštináøka se už mì snaží potopit od prváku a už se ji to málem 2x povedlo když jsem to nìjak vytáhl na repecu takže nic moc, prostì èeština je nejdùležitìjší pøedmìt na Dopravce
PS: to riderhenry jo já bych se na to taky vy**** akorát èeštináøka se už mì snaží potopit od prváku a už se ji to málem 2x povedlo když jsem to nìjak vytáhl na repecu takže nic moc, prostì èeština je nejdùležitìjší pøedmìt na Dopravce
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
-
Vale.capantimoresa
"v úvahu by pøipadala akorát tak ta 6ka... jinak ty tréningy by vyšli kolem 15 až 20 tis na osobu což je nátìr... ale jinak se též hlásím ale chtìlo by tak èerven nebo tak..."
No já si myslím, že to s tím termínem kvìtìn/èerven bude problém! Jelikož jezdím na okruh nìkolikrát do roka s Klubem sportovních aut, tak vím, že termíny se musí uzavírat na celý (ale i 1/2 dne) více jak rok dopøedu. Možná by tu mohla být ještì jedna možnost, a to právì pøipojit se ke Klubu sportovních aut a popø. se nìjaká skupinka mohla i svézt mezi nimi?! Nebylo by to samozøejmì za 15t na osobu, bylo by to podstatnì ménì, ale jelikož autodrom zvyšuje cenu za pronájem okruhu i za poèet vozù, parkovištì, komisaøi atd. tak to rozhodnì nebude za cenu 600Kè na pùl hoïky! Mùžu se ale zeptat pokud budete mít zájem, a pak bych Vám dal vìdìt! Jo a jinak jsem urèitì pro, jak pro Most, tak klidnì i Brno! Ale jak øíkám, myslím, že už to bude trošku problém s tìma termínama.
No já si myslím, že to s tím termínem kvìtìn/èerven bude problém! Jelikož jezdím na okruh nìkolikrát do roka s Klubem sportovních aut, tak vím, že termíny se musí uzavírat na celý (ale i 1/2 dne) více jak rok dopøedu. Možná by tu mohla být ještì jedna možnost, a to právì pøipojit se ke Klubu sportovních aut a popø. se nìjaká skupinka mohla i svézt mezi nimi?! Nebylo by to samozøejmì za 15t na osobu, bylo by to podstatnì ménì, ale jelikož autodrom zvyšuje cenu za pronájem okruhu i za poèet vozù, parkovištì, komisaøi atd. tak to rozhodnì nebude za cenu 600Kè na pùl hoïky! Mùžu se ale zeptat pokud budete mít zájem, a pak bych Vám dal vìdìt! Jo a jinak jsem urèitì pro, jak pro Most, tak klidnì i Brno! Ale jak øíkám, myslím, že už to bude trošku problém s tìma termínama.
- desmosedici
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže.....urèitì to bude možný až v záøí. Potøeboval bych potvrdit zájemce. A taky se dohodnot na jak dlohou dobu si to zarezervujem!!!!! Tohle bych potøeboval zhruba vìdìt do 6. bøezna. 7. bøezna Vám sem dám možné termíny a cenu ( ta hrubým odhadem : 600 - 850 za 1/2 hod. na auto, s tim, že musí každou jízdu být na trati 10 aut).
Taky se pokusim zjistit všechny akce na tuto sezónu s možností zajezdit si tam.
Tak pište své pøipomínky, prosím.
Zájemci - 26 aut
Libas
Ryba
speedy_s
Sensei Jirka
Omnitec
zyx
Elviiis
Idaho?
Gregy
Nio
padam
Vrtas
jagy
fejfik-r
mekitch
Zdenda
maca
dvoricp
Vale.capantimoresa
mike
Davidoff
desmosedici
Lukáš 325e
BigJohn
Raduna MX5
Pupik.ml
Taky se pokusim zjistit všechny akce na tuto sezónu s možností zajezdit si tam.
Tak pište své pøipomínky, prosím.
Zájemci - 26 aut
Libas
Ryba
speedy_s
Sensei Jirka
Omnitec
zyx
Elviiis
Idaho?
Gregy
Nio
padam
Vrtas
jagy
fejfik-r
mekitch
Zdenda
maca
dvoricp
Vale.capantimoresa
mike
Davidoff
desmosedici
Lukáš 325e
BigJohn
Raduna MX5
Pupik.ml
Naposledy upravil(a) Raimok dne 10 dub 2009, 12:11, celkem upraveno 5 x.
CELICA ST202, SS, ´94 :-)
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tak me si radeji skrtnete, mam jiz par dlouhodobejsich zavazku a financni situace (predevsim do budoucna) zacina byt docela nejista, tak se nechci k nicemu zavazovat, at uz by to byl naklad treba "jen" 3 000. Jestli by ale nebyl problem se k vam pripadne dodatecne pridat (umoznoval by to pocet lidi atd.), tak bych moc rad jel!
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.