vmille jezdil o něco rychleji než tohle, ale nebudu mu tady dělat mluvčíhoinfinity píše:Mate i nejake casy z okruhu? Treba to pekelne zx?? S fn2 a dc2 tam kluci jezdili 2.36-2.38 a spise to vypadalo ze vsichni krome butchera chladi
6.4. 2014 Funway Tuning Show Brno
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 6.4. 2014 Funway Tuning Show Brno
Za mě lidi fajn, hodně japan, ale organizace okruhu (ne Libasova) a tak nějak celkově mě to prostě nebavilo.
Auta hezký ale... asi sem si zvykl na jinou úroveň ze zahraničí
(teď myslím akce celkově)
Něco málo sem natáčel, tak až se k tomu dostanu tak uvidim jestli vubec něco použiju
Auta hezký ale... asi sem si zvykl na jinou úroveň ze zahraničí
Něco málo sem natáčel, tak až se k tomu dostanu tak uvidim jestli vubec něco použiju
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
...
Ajtakrajta... mnoo, tak asi mas co delat...
tezko rict, co se tam udalo... zkus pohledat komprese...
bohuzial by som to videl v prvom kroku skor na posunuty rozvod, (tie zvuky mohol vydavat nejaky ohnuty ventil) a neskor havariu motora.
Ajtakrajta... mnoo, tak asi mas co delat...
bohuzial by som to videl v prvom kroku skor na posunuty rozvod, (tie zvuky mohol vydavat nejaky ohnuty ventil) a neskor havariu motora.
Soutik: krásný fotky
Podle fotek to byla dobrá akce, škoda že jsem nemohl dorazit
Podle fotek to byla dobrá akce, škoda že jsem nemohl dorazit
- svobyrider
Soutík: Parádní fotky!

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Mě se akce líbila, sice jsem očekával daleko více JPN aut, když okolo toho byl takový problém, že jsme s Beaverem nemohli postavit auta k ostatním a i přesto se tam objevila otuzená Octávka a podobný nesmysly, ale co už 
Byl fajn, že sprchlo jen dvakrát, předpověď mi ráno hlásila přeháňky a podle mapy srážek to vypadalo hodně zle. Nakonec se počasí vydařilo.
Z původního plánu fotit sešlo, přenechal jsem foťák mladé, ať má taky nějaký fotky do svého portfolia. Dodám sem pak i její fotky.
Na příští akci na okruhu musím vyřešit delší objektiv.
Něco ode mě:

Celé album: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 0f23e1b5dd
Jinak Lukáši parádní fotky, pevnou padesátku mám taky někdy v plánu kupovat. Jde vidět, že je radost s ní fotit.
Nejvíce se všeho se mi ale líbily motokáry na mokru, jsem strašně rád, že jsem překecal Trinoma s Alešem, že do toho se mnou šli. Ještě sem neměl možnost jezdit bokem a tohle bylo naprosto ultimátní. Do zatáček nebrzdit, jen rozhoupat motokáru do boku a udržet ji v kontrolovaném smyku. Opravdu super!

Byl fajn, že sprchlo jen dvakrát, předpověď mi ráno hlásila přeháňky a podle mapy srážek to vypadalo hodně zle. Nakonec se počasí vydařilo.
Z původního plánu fotit sešlo, přenechal jsem foťák mladé, ať má taky nějaký fotky do svého portfolia. Dodám sem pak i její fotky.
Na příští akci na okruhu musím vyřešit delší objektiv.
Něco ode mě:

Celé album: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 0f23e1b5dd
Jinak Lukáši parádní fotky, pevnou padesátku mám taky někdy v plánu kupovat. Jde vidět, že je radost s ní fotit.
Nejvíce se všeho se mi ale líbily motokáry na mokru, jsem strašně rád, že jsem překecal Trinoma s Alešem, že do toho se mnou šli. Ještě sem neměl možnost jezdit bokem a tohle bylo naprosto ultimátní. Do zatáček nebrzdit, jen rozhoupat motokáru do boku a udržet ji v kontrolovaném smyku. Opravdu super!

Naposledy upravil(a) Joseph dne 07 dub 2014, 16:12, celkem upraveno 1 x.
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
A teď si vem že ty motokáry dělají to same na suchu jen jede rychleji
rad se na okruhu jednou, dvakrat za rok na těch motokarach svezu jen ta jejich geo je katastrofa u nekterych mě bolí po pra kolech ruce a zase u některých kroužíš deset minut a neviš o tom 
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
No, to máš pravdu. Mě doteď bolí bicepsy
Ale nejspíš jsem něco měl s motokárou, protože při přejíždění hrbolů mi škubalo pravé přední kolo, a to samé u najíždění na obrubníky. Pak jsem to, jako správnej Takumi, bral za něma tak to bylo Ok
Příště nás rozhodně musí jít víc ! 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Děkuju moc, potěší to...
Za mě to byl super den od rána až do večera, spousta nových aut, parádní zážitek...
Jenom mě mrzí, že jsem propásl Maxxiho CTRko a nestihl ho vyfotit... 
Joseph: Díky...
Pevná padesátka byla včera naprosto ideální, skoro jsem já ani nesundaval...
Je to super sklo, doporučuju! 
Pár dalších fotek: https://www.flickr.com/photos/soutor/se ... 3540686374

Joseph: Díky...
Pár dalších fotek: https://www.flickr.com/photos/soutor/se ... 3540686374

krasny fotky !!
blesk666 píše:...
Ajtakrajta... mnoo, tak asi mas co delat...tezko rict, co se tam udalo... zkus pohledat komprese...
A prave proto mluvim o kompresich...
Jinak souhlas s jagym - cekacka na vsechno, odjel jsem 2 vrchy, pak se chvili poklouzal vzadu na tej kluznej plose a jel pryc. Skoda, ze vic neprselo, mohlo to byt zajimavejsi.
GTiR
Bohužel jsem odjel dříve než jsem čekal...Ale bylo to fajn
. Škoda že majitelé nebyli u svých aut, s některými bych si rád pokecal (dle vzhledu Vás nepoznám
). Ale jsem rád že jsem prohodil pár slov s Libasem, Theodorikem (gratulace k MX5
)a poznal Skrblíka (mimochodem budeš někam dávat ty videa co si točil?
). Jinak co jsem koukal tak účast v JDM spolku velmi slušná...Petanova RX7 skvělá...Jayyova CRZ náádherná...300ZX taky hezký ale těch CTR tam teda byla kupa
s Ossim jsme se minuly na trati (jednou předjel on mě, pak zase já jeho když chladil
)...dělám video z pár záběrů co jsem natočil...nebude to asi nic extra ale tak pro zajímavost jenom no...
Konečne prvýkrát na výbornej akcií, ja som sa tešil hlavne na ten vrch, to by mohli robiť aj viackrát do roka, jazdili sme doublerov a hneď v prvej jazde pilotujúci bývalý majitel auta zistil, že 225 vzadu nie sú zrovna dobrá volba a pri výjazde sme išli lait do štrku, ale vyšli sme a auto bolo nepoškodené, potom už nasledujúce jazdy boli zmiernené. Najlepšie bolo keď nám skvelý usporiadatelia o 14:45 oznámili, že hotovo, vraj čosi s časomierou, ale pritom ešte dve autá pred nami pustili.
Inak SOUTIKU, zase si vyfotil to správne auto, chvála chlape
Inak SOUTIKU, zase si vyfotil to správne auto, chvála chlape
tak pak nahod videoDjRaspby píše:Bohužel jsem odjel dříve než jsem čekal...Ale bylo to fajn. Škoda že majitelé nebyli u svých aut, s některými bych si rád pokecal (dle vzhledu Vás nepoznám
). Ale jsem rád že jsem prohodil pár slov s Libasem, Theodorikem (gratulace k MX5
)a poznal Skrblíka (mimochodem budeš někam dávat ty videa co si točil?
). Jinak co jsem koukal tak účast v JDM spolku velmi slušná...Petanova RX7 skvělá...Jayyova CRZ náádherná...300ZX taky hezký ale těch CTR tam teda byla kupa
![]()
s Ossim jsme se minuly na trati (jednou předjel on mě, pak zase já jeho když chladil
)...dělám video z pár záběrů co jsem natočil...nebude to asi nic extra ale tak pro zajímavost jenom no...
na yt z nasi jizdy myslim nic neni co jsem koukal ..
Ossi: No můj onboard jsem asi dávat ani nebudu...letos jsem tam nic kloudného nepředvedl...teda ne že bych jindy byl nějaká extratřída, ale doteď jsem alespoň při každé jízdě zaznamenal zlepšení...ale teď ne...ve tvém videu mě předjíždíš v čase 3:33 (,,chladil" jsem) pak jsem tě někde zase dojel já (byl jsi na blinkrech
) a myslím že z trati si sjížděl kousek za mnou (mám za to že jsem Tě viděl v zrcátku
)
DjRaspby píše:Ossi: No můj onboard jsem asi dávat ani nebudu...letos jsem tam nic kloudného nepředvedl...teda ne že bych jindy byl nějaká extratřída, ale doteď jsem alespoň při každé jízdě zaznamenal zlepšení...ale teď ne...ve tvém videu mě předjíždíš v čase 3:33 (,,chladil" jsem) pak jsem tě někde zase dojel já (byl jsi na blinkrech) a myslím že z trati si sjížděl kousek za mnou (mám za to že jsem Tě viděl v zrcátku
)
nevadi nekam to hod, rad se uvidim na nejakym cizim videu taky
Sutik: prekrasne fotky, ta kevlarova sedacka a oldschool interier je bozi - ta sa mi asi najviac paci. 50ka svetelna je vzdy vyborna volba. staci vhodna vzdialenost a nemusis maturovat ani z focusovanim.
A jak se v ní sedí 
Pls fotky mého Ztka do SZ, jestli máte i někdo nějaká videa, prosím o upozornění. Děkuji
Bylo to príma, někdy zase na viděnou
Pls fotky mého Ztka do SZ, jestli máte i někdo nějaká videa, prosím o upozornění. Děkuji
Bylo to príma, někdy zase na viděnou
Nějaké další fotky z okruhu od mladé 

Celé album: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 5ffbbaeb6c

Celé album: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 5ffbbaeb6c
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Video od kámoše
A zbytek fotek od mladé: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 177&type=1
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Pekne jeste si to uzili, jen co je pravda. DaveMax s RX-8 paradni cas, a Janco pekne zlepseni.
Skoda ze mi to nevyslo -- vzpominam, jak jsme souperili pred 2 lety, tak bych se urcite snazil konkurovat
Doufam, ze Janco zas na okruhu nenamazal cele brzdove desky na kotouce jako tehdy...
Butcherovo cas do vrchu nekomentuju, to je z jine planety
Skoda ze mi to nevyslo -- vzpominam, jak jsme souperili pred 2 lety, tak bych se urcite snazil konkurovat
Doufam, ze Janco zas na okruhu nenamazal cele brzdove desky na kotouce jako tehdy...
Butcherovo cas do vrchu nekomentuju, to je z jine planety
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE