libo nebo stando.. kdyby si nekdo udelal cas a naznacil na mape kde jsme se vsude protahli?
nejak moc jsem se kochal a pomalu nevim kde jsme vsude zajeli.
25.-27.5. JDM sraz jižní Čechy - Albrechtice nad Vltavou
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 25.-27.5. JDM sraz jižní Čechy - Albrechtice nad Vltavou
No to se mi zamlouvá taky by mě to zajímalo kudy jste frčeli 
Až teraz som sa dostal k tomu, aby som ocenil zraz, štandartne velmi kvalitná vyjíždka Standa stylu, Hoštice, a výber cesty, skrátka opäť povedené a oplatilo sa cestovat aj cez 300km. Partia tentokrát početnejšia, na tie zadky RX7 sa neviem vykukat. A v neposlednom rade ma prekvapili pamlsky z Japanu, mal som asi 20ks rybičiek, fakt dobré. A samozrejme cestou naspät sme vykúpili šecko nefiltrované pivo v Alberte. Díky hoši a už sa teším na další zraz.
Zdravim, osobně jsem byl na mém prvním srazu vůbec a i přesto, že jsem se nemohl zdržet déle, jsem byl nadšený. Super auta, super vstřícný lidi. Děkuju za všechny rady.
Příště se doufám zdržím déle.
Zdravím i za kolegu s Mustangem
Podivovali jsme se kam jste zmizeli, skoda ze jste nejeli celou projizdku, byla superavalanche píše:Zdravim, osobně jsem byl na mém prvním srazu vůbec a i přesto, že jsem se nemohl zdržet déle, jsem byl nadšený. Super auta, super vstřícný lidi. Děkuju za všechny rady.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?