Nechapu,jak ten clovek muze mit cit v rizeni,davat kontra,vyhybat se...no tohle je demence na entou
Den otevřených dveří Autodrom Most 30.10.2010
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Den otevřených dveří Autodrom Most 30.10.2010
Klasika koncernovej posez a rizeni....jakmile vidim podobny styl jizdy,jeste tuhle cepici,tak beru roha a snazim se co nejdrive zmizet..na tohle sem strasne alergicky
Nechapu,jak ten clovek muze mit cit v rizeni,davat kontra,vyhybat se...no tohle je demence na entou
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, LSD torsen type II, C Package - prodáno
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
Tak u toho: cocks CRX mi stačilo si pouštět pouze finálovou rovinku, nezklamal snad ani jednou
kdyby byl naokruhá sám tak by se tomu člověk i zasmál 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ten borec v Seatu dostal mikrospanek asi 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Ten kluk v Seatu dostal asi mlhu před očima - ještě toho předjet
Já to s tím školením myslel vážně. Není přeci porblém, aby dávali v boxech 10 minut školení jak jezdit na okruhu.
Řidič pak dostane pásku přes ruku (jako na festivalech) a kdo nemá pásku nejede. Opravdu to není tak těžké.
Jak mi vedení autodromu zaručí, že ten kdo řídí má řidičák? Při vjezdu podepíšu papír, ale pak to stejně nikdo nekontroluje.
Spíš mi to příjde, že vedení autodromu čeká s na první vážnou nehodu a pak to bude už jen - My to říkali. Veřejnost na okruch nesmí.
Pokud nemáte licenci FAS nebo nejste za vodou aby jste mohli platit za vstup na akce Klubu Sportovních Aut (a ty jsou stejně v týdnu tak je to jedno) tak nemáte na okruhu co dělat.
Bohužel, není tady konkurence a podle toho to nakonec vypadá.
Já to s tím školením myslel vážně. Není přeci porblém, aby dávali v boxech 10 minut školení jak jezdit na okruhu.
Řidič pak dostane pásku přes ruku (jako na festivalech) a kdo nemá pásku nejede. Opravdu to není tak těžké.
Jak mi vedení autodromu zaručí, že ten kdo řídí má řidičák? Při vjezdu podepíšu papír, ale pak to stejně nikdo nekontroluje.
Spíš mi to příjde, že vedení autodromu čeká s na první vážnou nehodu a pak to bude už jen - My to říkali. Veřejnost na okruch nesmí.
Pokud nemáte licenci FAS nebo nejste za vodou aby jste mohli platit za vstup na akce Klubu Sportovních Aut (a ty jsou stejně v týdnu tak je to jedno) tak nemáte na okruhu co dělat.
Bohužel, není tady konkurence a podle toho to nakonec vypadá.
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]
Toto jsem dnes odeslal na autodrom: sport@autodrom-most.cz
Pokud s tímto textem souhlasíte, zašlete jej také a stejně tak vaši kamarádi. Ať je vidět, že nejde jen o blábol jednoho pošuka jako jsem já:
Vážená paní, Vážený pane,
Píši Vám tento mail jako námět pro drobné pozměnění bezpečnostních pravidel při otevřených dnech pro veřejnost.
Jako součást veřejnosti (nelicencovaný jezdec) si velice vážím možnosti několikrát za rok se dostat na okruh.
Ale jistě jste sami zaznamenali na dráze několik událostí nad kterými zůstává hlava stát. Právo na vstup na okruh má v takovémto případě samozřejmě každý dle Vašich regulí ale možná by stálo se zamyslet nad několika následujícími body. Je to především pro ochranu a zdraví všech zúčastněných (jezdců i traťových komisařů).
- formulář, který se odevzdává při vstupu na okruh je hezký, ale kdo zkontroluje zda auto opravdu řídí osoba podepsaná a ne například 17letý bratr nebo kamarád? Navrhuji, aby bylo pořádáno několikrát denně základní školení (10-15minut) kde například pan Patera seznámí všechny střelce jak se má na okruhu pohybovat a co znamenají jednotlivé vlajky. Po instruktáži by každý jezdec dostal na ruku pásku (podobná jako na festivalech) oproti ukázce svého řidičského průkazu.
- Traťový komisaři by mohli používat i modrou vlajku – jede opravdu rychlejší vozidlo zezadu
- Helmy by měly být povinné pro všechny!
Domnívám se, že takové extra úsilí ani náklady takovéto opatření neznamenají, ale budou hmatatelným důkazem Vašeho zájmu o bezpečnost.
S úctou
ps. rád bych také poděkoval jednomu nejmenovanému členovi fóra za hever
Pokud s tímto textem souhlasíte, zašlete jej také a stejně tak vaši kamarádi. Ať je vidět, že nejde jen o blábol jednoho pošuka jako jsem já:
Píši Vám tento mail jako námět pro drobné pozměnění bezpečnostních pravidel při otevřených dnech pro veřejnost.
Jako součást veřejnosti (nelicencovaný jezdec) si velice vážím možnosti několikrát za rok se dostat na okruh.
Ale jistě jste sami zaznamenali na dráze několik událostí nad kterými zůstává hlava stát. Právo na vstup na okruh má v takovémto případě samozřejmě každý dle Vašich regulí ale možná by stálo se zamyslet nad několika následujícími body. Je to především pro ochranu a zdraví všech zúčastněných (jezdců i traťových komisařů).
- formulář, který se odevzdává při vstupu na okruh je hezký, ale kdo zkontroluje zda auto opravdu řídí osoba podepsaná a ne například 17letý bratr nebo kamarád? Navrhuji, aby bylo pořádáno několikrát denně základní školení (10-15minut) kde například pan Patera seznámí všechny střelce jak se má na okruhu pohybovat a co znamenají jednotlivé vlajky. Po instruktáži by každý jezdec dostal na ruku pásku (podobná jako na festivalech) oproti ukázce svého řidičského průkazu.
- Traťový komisaři by mohli používat i modrou vlajku – jede opravdu rychlejší vozidlo zezadu
Domnívám se, že takové extra úsilí ani náklady takovéto opatření neznamenají, ale budou hmatatelným důkazem Vašeho zájmu o bezpečnost.
S úctou
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]
Nevim jak v mostě, ale v Brně maji ve formulari uvedeno, ze maximalni rychlost jakou muzes na okruhu jet je 90km/h. Samozrejme to je spis minimalni rychlost v praxi
. Je to pro ně asi urcita ochrana, na druhou stranu je fakt ze ridicaky nikdo nekontroluje, coz bych docela uvital kdyby se zmenilo. Ale i tak, dementu co maji ridicak je spousta 
Tohle mi přijde docela rozumné..
Mitsubishi Eclipse GSX - prodáno
Mazda RX8
Mazda RX8
Nepise se nahodou v brne i cislo ridicaku?Gregy píše:Nevim jak v mostě, ale v Brně maji ve formulari uvedeno, ze maximalni rychlost jakou muzes na okruhu jet je 90km/h. Samozrejme to je spis minimalni rychlost v praxi. Je to pro ně asi urcita ochrana, na druhou stranu je fakt ze ridicaky nikdo nekontroluje, coz bych docela uvital kdyby se zmenilo. Ale i tak, dementu co maji ridicak je spousta
Jinak to o tech 90km/h je dobra vec...timpadem se to nebere jako zadny zavod s casomirou atd. (tak jak to maji uvedene pojistne smlouvy) jeden strelec co to tam vlastni vinou polozil na strechu si takhle uplatnil havarijko...a platit 300k ze sveho nebo z pojistky je celkem rozdil
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Vik_ píše:Toto jsem dnes odeslal na autodrom: sport@autodrom-most.cz
S úctou
rad pozuju na pumpe 
Nejsem si jistej s tim ridicakem, ja tam byl jednouinfinity píše:Nepise se nahodou v brne i cislo ridicaku?
Jinak to o tech 90km/h je dobra vec...timpadem se to nebere jako zadny zavod s casomirou atd. (tak jak to maji uvedene pojistne smlouvy) jeden strelec co to tam vlastni vinou polozil na strechu si takhle uplatnil havarijko...a platit 300k ze sveho nebo z pojistky je celkem rozdil
http://www.youtube.com/watch?v=jScTU8ZEZLQ
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel, ze na okruhu neplati pojisteni automaticky. Takze kdyz te nekdo sejme, jde se sepsat formular? 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Souhlasím
Na okruhu neplatí pojištění protože to není veřejná silnice.
V pojistných podmínkách je to krásně vyjměnováno. Stejně tak neplatí, pokud je veřejná komunikace uzavřená pro sportovní podnik (rally, kopce...)
V podstatě to je na dohodě mezi účastníky. Ale chci vidět jak by někdo zaplatil tečku do GT-R kdyby ho napálil nějakou feldou za 30t
to by bylo asi na právníka
Na okruhu neplatí pojištění protože to není veřejná silnice.
V pojistných podmínkách je to krásně vyjměnováno. Stejně tak neplatí, pokud je veřejná komunikace uzavřená pro sportovní podnik (rally, kopce...)
V podstatě to je na dohodě mezi účastníky. Ale chci vidět jak by někdo zaplatil tečku do GT-R kdyby ho napálil nějakou feldou za 30t
to by bylo asi na právníka
UFF pekne me zamrazilo, spolujezdec v H mohl prijit o zivot ....Peca píše:...po VW kamikaze.
Na jare na Renocaru, kdyz jsem videl tu koncernovou smecku jsem byl srab a nesel se projet. Mrzi mne ze kvuli takovymto strelcum si clovek jizdy neuzije, pac musi HODNE sledovat okoli a myslet za okolni piloty. Clovek nema strach o sebe ale o lidi ktere vozi s sebou a za ktere je plne odpovedny ....
S malym skolenim pred jizdamy vrele souhlasim. Userilo by to par kapek potu a mozna odfiltovalo nektere bezmozke ucastniky
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

@Vik_: Zajel jsi nakonec nejakej cas? Nebo sis to nemeril? Mi to zajima s porovnanim kamosovo STicka...
Jinak ten Civic kteryho malem sestrelil ten hiphoper jsem ja... Nastesti cumim do zrcatek a byl bych fakt nasranej kdyby mi nekdo zmrzacil myho mazlika...
I kdyz je to civic tak takovyho uz asi nikdy nenarazim... Takze jsem trochu zaujatej. 
Jinak ten Civic kteryho malem sestrelil ten hiphoper jsem ja... Nastesti cumim do zrcatek a byl bych fakt nasranej kdyby mi nekdo zmrzacil myho mazlika...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jinak trochu na jine tema -- tady je onboard z toho GTR: Most 30.10.2010 open day GTR
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Borec z toho Seatu... Uživatel toto video odstranil
Gregy to poslední video vůbec nechápu
Gregy to poslední video vůbec nechápu
rad pozuju na pumpe 
ne ne, neměřil
jel jsem pro srandu. Ale docela by mě to zajímalo.
Jsem si skoro jistý, že rezervy tam byly. V takovém rpovozu je docela těžké zajet čisté kolo aby tě nikdo nebrzdil a zároveň aby auto bylo akorát zahřáté.
Pro referenci: na jaře na Edovi s totálně starými gumami jsem zajel 1:54. Startuje se na výjezdu z depa a cíl je tam kde je normálně. Kolik zajelo to STI?
Jinak jet za Čajdou to je na mlhovky
ale jedu mo to opravdu hodně rychle
jel jsem pro srandu. Ale docela by mě to zajímalo.
Jsem si skoro jistý, že rezervy tam byly. V takovém rpovozu je docela těžké zajet čisté kolo aby tě nikdo nebrzdil a zároveň aby auto bylo akorát zahřáté.
Pro referenci: na jaře na Edovi s totálně starými gumami jsem zajel 1:54. Startuje se na výjezdu z depa a cíl je tam kde je normálně. Kolik zajelo to STI?
Jinak jet za Čajdou to je na mlhovky
Subo dalo 1:59 na sjetych RE070. Dle racechrono... Predpokladam ze EVO je taky mirne nedotacivy v zatackach?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Kua ta parni lokomotiva pred tim GTR jede slusne, ale je to hrozny...Pallas píše:Jinak trochu na jine tema -- tady je onboard z toho GTR: Most 30.10.2010 open day GTR
Ajajaj. 

Moje malickost.

A zde odkaz na dalsi krasny fotky...
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... highlight=

Moje malickost.

A zde odkaz na dalsi krasny fotky...
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... highlight=
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
No jo, vypadal jsi znuděně, tak jsem tě vyfotilVik_ píše:Počasí vyšlo tentokrát opravdu super.
Měl jsem sice slicky ale na rally a spíš by to chtělo teploty jako byly loni kolem 5-6 stupňů.
Tak se mi přehřívaly po 6-7 minutách.
Taky koukám že jste mě vyfotili znuděného a čekajícího ve frontě:
Navrhnul bych autodromu pro příští rok helmy jako povinnost.
Možná instruktáž jak se chovat na okruhu (třeba koukat do zrcátek někdo může jet i rychleji než vy) také
Dík za foto
No měl jsem co dělat abych neurychlil jednu Fabii RS (předváděčka nějakého dealera) Ten určitě věděl, že kluci si šli zajezdit na okruch.
Chápu že nová Fabia RS není omc pomalá, ale kouknout do zrcátek občas stojí za to. Prostě mi to najednou zavřel
Jinak myšák super nedotáčivý není, ale jen trochu
No měl jsem co dělat abych neurychlil jednu Fabii RS (předváděčka nějakého dealera) Ten určitě věděl, že kluci si šli zajezdit na okruch.
Chápu že nová Fabia RS není omc pomalá, ale kouknout do zrcátek občas stojí za to. Prostě mi to najednou zavřel
Jinak myšák super nedotáčivý není, ale jen trochu