Amater Cup II
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Petr Macháček
Amater Cup II
Zdravím všechny, pøed èasem se tady øešil AmaterCup, jestli je to ok nebo jen nìjaká bouda ... Nedalo mi a jel jsem se v sobotu do Sosnové podívat na první závod. Neøíkám dobré nebo špatné, ale vidìl jsem tohle:
Øekl bych cca pìtadvacet lidí startovalo, dopoledne se jezdilo ve skupinách na okruhu, asi po deseti minutách, nikdo moc neèekal, jak jsem si všiml.
Odpoledne poøadatelé zamotali tra a jezdili se prùjezdy na èas. Nevypadalo to špatnì ...
Jak øíkám, já nejezdil, jen jsem oèumoval, ale mezi závodníky jsem poznal pár lidí z Amater Rallye, byl tam kluk, co jezdil vloni Caterham Academy, pár tváøí, co jsem neznal. Nakonec rozdávali pro nejlepší tøi v každé kategorii nìjaké ceny a taky to nevypadalo úplnì zle - šampus, rukavice, diplomy, vìci na auto.
Popravdì jsem tomu zezaèátku moc nedùvìøoval - je to prostì nový, ale nezahlídl jsem tam nic, co by mne mìlo odradit. Asi zkusim ty Sedlèany.
Øekl bych cca pìtadvacet lidí startovalo, dopoledne se jezdilo ve skupinách na okruhu, asi po deseti minutách, nikdo moc neèekal, jak jsem si všiml.
Odpoledne poøadatelé zamotali tra a jezdili se prùjezdy na èas. Nevypadalo to špatnì ...
Jak øíkám, já nejezdil, jen jsem oèumoval, ale mezi závodníky jsem poznal pár lidí z Amater Rallye, byl tam kluk, co jezdil vloni Caterham Academy, pár tváøí, co jsem neznal. Nakonec rozdávali pro nejlepší tøi v každé kategorii nìjaké ceny a taky to nevypadalo úplnì zle - šampus, rukavice, diplomy, vìci na auto.
Popravdì jsem tomu zezaèátku moc nedùvìøoval - je to prostì nový, ale nezahlídl jsem tam nic, co by mne mìlo odradit. Asi zkusim ty Sedlèany.
Sám sem tomu z prvu moc nedùvìøoval. Ale pak sem byl na dvou trackdays poøádaný stejnym "týmem" a mùžu øíct, že sou to lidi se srdcem na správnym místì, zapálený maniaci do aut jako my.
Rozhodnì všem doporuèuju. Prvního závodu sem se bohužel nemohl zùèastnit, ale pøíští snad pojedu, akorát sedlèany ne, ty by moje auto nevydejchalo:D
Rozhodnì všem doporuèuju. Prvního závodu sem se bohužel nemohl zùèastnit, ale pøíští snad pojedu, akorát sedlèany ne, ty by moje auto nevydejchalo:D
piss factory
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
Petr Macháček
Já tam videl vykuchany Golfy, upravený Eva, sériové Octavie, Mazdu 323, Mazdu 3 MPS, Caterham, neupravenou Imprezu, vykuchane BMW 325, Clio, poladenyho Trabanta ... de facto od naprosto seriovych aut az po slusne vyladeny, od tech nejslabsich az po celkem silne kousky ... Tady maj galerii, da se toho tam najit vic, nez jsem tady vyjmenoval. http://www.amater-cup.cz/galerie/ Jo, a prijelo tam i Porsche 911, ale to asi jen jako divaci.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Asi to sem moc nepatri... i kdyz mozna trochu 
Jak tu tak ctu dotaz na to, co tam jezdi za auta, jak moc upravena atp., neda mi nenapsat muj pohled na akci, ktere jsem se zucastnil nedavno. Jak rikam, i tady jsem si rikal, jak moc budou auta upraveny... jednalo se o slalom v Milovicich
Prijeli jsme a koukame, co tam lidi tahaj na vlekach s prominutim za vraky. Nektery auta byly fakt sileny. Bez znacek, auta vylozene jen na slalom. Nektery byly upraveny moc dobre a jen par aut, vcetne myho, byly serie. Kazdy takovy auto bylo nekde jinde podvozkem, motorem... vyfukem... nebo zadnym vyfukem
A to jsem se tam bavil s jednim z poradatelu a podle nej to byly vetsinou vsechno serie
Takze takovy pohled na vec ja mam na podobny zavody. Bez uprav se clovek proste neobejde, i kdyz z pohledu poradatelu se jedna o auto seriovy. I tak jsem se dostal ale na celkem slusny misto, a pojel par borcu, co to evidentne jezdi dyl... na to, ze jsem jel neco podobnyho naprosto porve, ze jsem mel v haji spojku a ze jsem se o auto bal... a bal jsem se celkem opravnene. To auto dostalo takovy kapky, ze jsem nechapal. Neshodil jsem ani jeden kuzel, takze bez kontaktu, ale jak je to furt ve storcu, odchazi snad vsechno na podvozku
Zlatej okruh a zlaty obrubniky
Pri ceste zpet jsem pocitoval jistou zmenu v geometrii... A to jsem na geosce byl asi tyden predtim. Takze zmena byla videt ihned. Hodne tomu jiste napomohl povrch, v zadni casti to neni nic moc tedy
Ale abych tu neplkal.... koukam, ze tenhle amater cup by nemusel bejt spatnej. Urcite se aspon nekdy pojedu podivat a udelat si o tom obrazek
Jak tu tak ctu dotaz na to, co tam jezdi za auta, jak moc upravena atp., neda mi nenapsat muj pohled na akci, ktere jsem se zucastnil nedavno. Jak rikam, i tady jsem si rikal, jak moc budou auta upraveny... jednalo se o slalom v Milovicich
Prijeli jsme a koukame, co tam lidi tahaj na vlekach s prominutim za vraky. Nektery auta byly fakt sileny. Bez znacek, auta vylozene jen na slalom. Nektery byly upraveny moc dobre a jen par aut, vcetne myho, byly serie. Kazdy takovy auto bylo nekde jinde podvozkem, motorem... vyfukem... nebo zadnym vyfukem
Pri ceste zpet jsem pocitoval jistou zmenu v geometrii... A to jsem na geosce byl asi tyden predtim. Takze zmena byla videt ihned. Hodne tomu jiste napomohl povrch, v zadni casti to neni nic moc tedy
Ale abych tu neplkal.... koukam, ze tenhle amater cup by nemusel bejt spatnej. Urcite se aspon nekdy pojedu podivat a udelat si o tom obrazek
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
Petr Macháček