Renocar Tuning Jaro - 10. dubna 2010

kdy a kde?

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
blesk666

Příspěvek od blesk666 » 10 dub 2010, 18:15

super tesime sa

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 10 dub 2010, 18:39

Tak jsem doma. Bylo fajn, až na studený vítr a obèas déšt. Nakonec pøeci jen nìkdo dorazil. Rád jsem vidìl známé tváøe a poznal zase nìjaké dosud neznámé. A jízdy do vrchu, kapitola sama pro sebe. Jsem zvìdavý na èasy. Pár kolegù s Hondama se prý rozmotalo... jeden tu na foru je, další dva tu nejsou, tak se Vám asi nepochlubí. :D
Naposledy upravil(a) Libas dne 10 dub 2010, 19:03, celkem upraveno 1 x.

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 10 dub 2010, 18:43

Já nemít v Cliu ESP tak se asi taky rozmotám :) Tahle tra moc nesvìdèí FWD imho...

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 10 dub 2010, 18:48

Tentokrat jsem nemel prefouknute gumy, takze uz jsem byl na 100% spokojeny :) Celkove super akce, jen skoda, ze nevyslo pocasi trochu lip, i kdyz jsem jel obe jizdy na suchu... No a taky se precejenom mohlo dostavit vic lidi.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

roman001

Příspěvek od roman001 » 10 dub 2010, 19:07

Pøiznávám se :D ,ve tøetí zatáèce mì pøedjel zadek.
Honda Civic Type-R Supercharger

nosalis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nosalis » 12 dub 2010, 08:11

tak to mne zadek nepredjizdel .. ale totalne sem prokakal 2x brzdeni .. brzdil sem uz na horizontu a ono za nim jeste kus rovinky .. nj.. podle mne jet to v protismeru bylo docela nestastne reseni

jinak cas nevim.. nevydrzel sem tam do vyhlaseni .. ale asi to nebude zadna slava

jinak vsechny zdravim :) jsem tu novy, ale rad vas vsechny casem poznam

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 12 dub 2010, 08:48

nosalis: vitaj, s cim si jazdil a skus v Showroom-e predstavit svoje auto

ondrascz

Příspěvek od ondrascz » 12 dub 2010, 09:07

nosalis píše:podle mne jet to v protismeru bylo docela nestastne reseni
Ono jet závod do vrchu z kopce by bylo asi ještì nešastnìjší :D. Já si naopak užil unikátní možnosti vidìt okruh z nezvyklé perspektivy. Èasy podle videa a GPS okolo 1:33. Nemaje výsledkovou listinu, netuším je-li to dobré nebo ne...

Mé nej kolo z volných je tu: http://www.youtube.com/user/ondrascz?v=1gjH_hwVddI

HT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HT » 12 dub 2010, 11:10

Libas píše:Tak jsem doma. Bylo fajn, až na studený vítr a obèas déšt. Nakonec pøeci jen nìkdo dorazil. Rád jsem vidìl známé tváøe a poznal zase nìjaké dosud neznámé. A jízdy do vrchu, kapitola sama pro sebe. Jsem zvìdavý na èasy. Pár kolegù s Hondama se prý rozmotalo... jeden tu na foru je, další dva tu nejsou, tak se Vám asi nepochlubí. :D
Ahoj, pochlubím se :) Doufám, že se tam netoèili jen céra. Byl to mùj první vrch a na okruhu jsem nikdy nebyl. Docela jsi mì vystrašil pøed první jízdou, nakonec to bylo vklidu. Škoda,že se stíhaly jen dva výjezdy. Celkem spokojenost. Kde jsou k mání výsledky vrchu?

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 12 dub 2010, 14:12

peca onboardy?

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 12 dub 2010, 14:15

blesk666 píše:peca onboardy?
Budou HD, az je dostanu z kamose. Ale idealni stopu necekej :D

Lukas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas » 12 dub 2010, 16:29

Libas píše:Tak jsem doma. Bylo fajn, až na studený vítr a obèas déšt. Nakonec pøeci jen nìkdo dorazil. Rád jsem vidìl známé tváøe a poznal zase nìjaké dosud neznámé. A jízdy do vrchu, kapitola sama pro sebe. Jsem zvìdavý na èasy. Pár kolegù s Hondama se prý rozmotalo... jeden tu na foru je, další dva tu nejsou, tak se Vám asi nepochlubí. :D
Možná se nepochlubí, ale já se s nim klidnì pochlubim 8) ........jednu CRX mám natoèenou, jak se malièko roztoèila :D ............ jinak taky mám pár zábìrù z jízdy do vrchu z auta, aaale jsou spíš slyšet nadávky spolujezdce :lol: ............ mìl jsem tuhle kameru poprvé v akci, tak vùbec uvidim, co z ní vyleze a jestli se na to bude dát koukat :)........... kdyžtak to sem hodím :P .............

Vzhledem k tomu, že jsem byl na "JDM akci" vùbec poprvé, tak jsem plný skvìlých dojmù i pøes dost nepøíjemnì mrazivý poèasí (zvl᚝ pro nìkoho, kdo vùbec nepoèital s tim, že by mìlo být chladnìji než na nìjaký svetøík :twisted: ) ........ co se týká samotné jízdy do vrchu, koneènì mì nikdo nepøekvapil v protismìru :P , a naopak upøímnì mì pøekvapilo kam až jsem mohl zajít, než zaèalo auto dìlat neplechu :D ............ jinak až budete mít nìkdo k dispozici výsledky vrchù, tak sem s nimi 8) ..........
U_R_Loser

2008 Mazda 3 MPS 8)

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 12 dub 2010, 16:45

Výsledky sprintù:
http://www.renocar.com/pneu-a-tuning/ak ... zil-marat/

Na výsledky jízd do vrchu si budeme ještì muset poèkat.

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 12 dub 2010, 17:44

Já musím øíct že dobrá akce co se týèe JDM srazíku, jinak renocar tuning už opravdu o tuningu moc není. Co mì naštvalo, celkem rychle vykoupeny volné jízdy a hodnì narváno na závodech do vrchu. Jinak v první jízdì jsem si taky pìknì zadriftoval ale naštìstí jsem to ustál a žádný pøetoèení se nakonalo :lol:

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 12 dub 2010, 18:05

Jinak ještì pár poznatkù. Loòský byl tedy o dost lepší, co do poèasí tak do úèasti. Ikdyž jsme se ještì moc neznali, tak to bylo super.
Letos poèasí hnus, úèast malá. Ale zase nás dost jelo vrch, takže se tìším na výsledky. Dobøe jsme pokecali, sranda byla.
Akce už fakt není o tuningu, což je na jednu stranu dobøe. Koho baví lamináty, neony pod autem a 200 kg hudby v kufru?? Radìji se budu dívat na milionáøská auta smetánky z Ostravy a Prahy než na nìjaký obludária.
Jestli bude i za rok tato akce, opìt bych jel. Opìt bych se sešel nìkde pøed akcí, páè je to lepší pøijet ve vìtším poètu hromadnì. Ale nìjaký mega svolávání se konat nebude. Týden dva pøed akcí zavolat panu Lacinovi, potøebuju tolik tolik místa kdesi (nejlépe u boxù) a nazdar. Radìji øeknu ménì než více, za takových okolností nás k boxùm pustí. Mlíko, cedulku a basta. Kdo se neozve èi nedorazí, má smùlu.

Na závìr díky všem zúèastnìným, že dorazily i pøes nepøízeò poèasí, mnozí i velkou dálku.

PS: Èlánek dìlat nebudu, není o èem psát ani.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 12 dub 2010, 18:25

Muj pohled na vec je uplne stejny, radeji se budu divat na Ferrari a Porsche nez na laminatove Felicie. Jen skoda, ze ty Felicie stoji u tech boxu, kde by nam to sluselo urcite vic, minimalne nekterym... :) Taky bych se chtel omluvit, ze jsem prijel o neco pozdeji - den pred tim jsem mel sraz s byvalou tridou a navic jeste pres tyden nocni, tak jsem vstaval trochu pozdeji. Jinak jsem urcite pro hromadny prijezd priste, at jsme vsichni u sebe! :wink:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 12 dub 2010, 19:39

asi ani moc nelituju...kdybych tam prijel v 8:30 a zjistil ze vsechny jizdy jsou vyprodany, tak bych byl pekne nas... :)
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 12 dub 2010, 19:48

infinity píše:asi ani moc nelituju...kdybych tam prijel v 8:30 a zjistil ze vsechny jizdy jsou vyprodany, tak bych byl pekne nas... :)
Nebyly vyprodany, ja kupoval jizdu kolem jedne odpoledne...

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 12 dub 2010, 20:02

Peca píše: Nebyly vyprodany, ja kupoval jizdu kolem jedne odpoledne...
Na volne jizdy? zyx rikal ze o pul devate uz byly vyprodane vsechne volne jizdy...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

Mates

Příspěvek od Mates » 12 dub 2010, 20:37

Vyprodané nebyly :wink:

spíš nasralo, že když sis koupil box, tak jsi mìl všechny jízdy a pak se najednou 2 jízdy blokly pro AR cars... Takže ojebali všechny, kdo mìli boxy o 2 jízdy... :x

Já to naopak hodnotím docela pozitivnì :D až na to, že jsem nemohl zkusit nìjaký best time, tak to bylo super...
Ze všeho první jsem se teda svezl vrch. První jízda nic moc, ale druhá už byla lepší. A pak jsem se svezl na suchu, na mokru a i takovém polosuchu-polomokru... Ani mi to poèasí nevadilo :D vyzkoušel jsem si opravdu všechno možné... vèetnì jízdy bokem s CTR :twisted:
Mì se akce líbila :)
Honda Civic Type-R Gr.N

nosalis
Kontaktovat uživatele:

lol!

Příspěvek od nosalis » 13 dub 2010, 11:18

ondrascz píše: Ono jet závod do vrchu z kopce by bylo asi ještì nešastnìjší :D. Já si naopak užil unikátní možnosti vidìt okruh z nezvyklé perspektivy. Èasy podle videa a GPS okolo 1:33. Nemaje výsledkovou listinu, netuším je-li to dobré nebo ne...

Mé nej kolo z volných je tu: http://www.youtube.com/user/ondrascz?v=1gjH_hwVddI
lol! .. ja myslel jet ze stejneho mista.. ale koncit na cilovce :D .. byt je mne jasne, ze to neslo, protoze tam jezdily sprinty.

takhle bylo blby, ze clovek neznal trat a nevedel kde brzdit .. a patniky u vyjezdu zatacky a ne na konci rovinky taky moc nepomahaly

ondrascz

Re: lol!

Příspěvek od ondrascz » 13 dub 2010, 12:11

nosalis píše:lol! .. ja myslel jet ze stejneho mista.. ale koncit na cilovce :D .. byt je mne jasne, ze to neslo, protoze tam jezdily sprinty.

takhle bylo blby, ze clovek neznal trat a nevedel kde brzdit .. a patniky u vyjezdu zatacky a ne na konci rovinky taky moc nepomahaly
Ja bych to až do cílovky nechtìl. To CTR vùbec nemají rády - rychlé táhlé levé zatáèky ;).

Pro mì to mìlo kouzlo, že tam nebyly cedule s metrama apod. Prostì musíš jet na oko jako na silnici. Problém jsem nemìl.

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 13 dub 2010, 12:26

podle toho co pises mi to taky prijde takhle atraktivnejsi.. ty metry konkretne...
93´Rx-7 FD

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 13 dub 2010, 12:27

ondrascz píše: Mé nej kolo z volných je tu: http://www.youtube.com/user/ondrascz?v=1gjH_hwVddI
Zajimava stopa :)

ondrascz

Příspěvek od ondrascz » 13 dub 2010, 13:03

Peca píše:Zajimava stopa :)
Já vím, není moc lidí, kteøí by øídili hùø než já... :D

Odpovědět