Renocar Tuning Jaro - 10. dubna 2010
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem doma. Bylo fajn, až na studený vítr a obèas déšt. Nakonec pøeci jen nìkdo dorazil. Rád jsem vidìl známé tváøe a poznal zase nìjaké dosud neznámé. A jízdy do vrchu, kapitola sama pro sebe. Jsem zvìdavý na èasy. Pár kolegù s Hondama se prý rozmotalo... jeden tu na foru je, další dva tu nejsou, tak se Vám asi nepochlubí. 
Naposledy upravil(a) Libas dne 10 dub 2010, 19:03, celkem upraveno 1 x.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tak to mne zadek nepredjizdel .. ale totalne sem prokakal 2x brzdeni .. brzdil sem uz na horizontu a ono za nim jeste kus rovinky .. nj.. podle mne jet to v protismeru bylo docela nestastne reseni
jinak cas nevim.. nevydrzel sem tam do vyhlaseni .. ale asi to nebude zadna slava
jinak vsechny zdravim
jsem tu novy, ale rad vas vsechny casem poznam
jinak cas nevim.. nevydrzel sem tam do vyhlaseni .. ale asi to nebude zadna slava
jinak vsechny zdravim
Ono jet závod do vrchu z kopce by bylo asi ještì nešastnìjšínosalis píše:podle mne jet to v protismeru bylo docela nestastne reseni
Mé nej kolo z volných je tu: http://www.youtube.com/user/ondrascz?v=1gjH_hwVddI
Ahoj, pochlubím seLibas píše:Tak jsem doma. Bylo fajn, až na studený vítr a obèas déšt. Nakonec pøeci jen nìkdo dorazil. Rád jsem vidìl známé tváøe a poznal zase nìjaké dosud neznámé. A jízdy do vrchu, kapitola sama pro sebe. Jsem zvìdavý na èasy. Pár kolegù s Hondama se prý rozmotalo... jeden tu na foru je, další dva tu nejsou, tak se Vám asi nepochlubí.
Možná se nepochlubí, ale já se s nim klidnì pochlubimLibas píše:Tak jsem doma. Bylo fajn, až na studený vítr a obèas déšt. Nakonec pøeci jen nìkdo dorazil. Rád jsem vidìl známé tváøe a poznal zase nìjaké dosud neznámé. A jízdy do vrchu, kapitola sama pro sebe. Jsem zvìdavý na èasy. Pár kolegù s Hondama se prý rozmotalo... jeden tu na foru je, další dva tu nejsou, tak se Vám asi nepochlubí.
Vzhledem k tomu, že jsem byl na "JDM akci" vùbec poprvé, tak jsem plný skvìlých dojmù i pøes dost nepøíjemnì mrazivý poèasí (zvláš pro nìkoho, kdo vùbec nepoèital s tim, že by mìlo být chladnìji než na nìjaký svetøík
U_R_Loser
2008 Mazda 3 MPS 8)
2008 Mazda 3 MPS 8)
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Výsledky sprintù:
http://www.renocar.com/pneu-a-tuning/ak ... zil-marat/
Na výsledky jízd do vrchu si budeme ještì muset poèkat.
http://www.renocar.com/pneu-a-tuning/ak ... zil-marat/
Na výsledky jízd do vrchu si budeme ještì muset poèkat.
Já musím øíct že dobrá akce co se týèe JDM srazíku, jinak renocar tuning už opravdu o tuningu moc není. Co mì naštvalo, celkem rychle vykoupeny volné jízdy a hodnì narváno na závodech do vrchu. Jinak v první jízdì jsem si taky pìknì zadriftoval ale naštìstí jsem to ustál a žádný pøetoèení se nakonalo 
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ještì pár poznatkù. Loòský byl tedy o dost lepší, co do poèasí tak do úèasti. Ikdyž jsme se ještì moc neznali, tak to bylo super.
Letos poèasí hnus, úèast malá. Ale zase nás dost jelo vrch, takže se tìším na výsledky. Dobøe jsme pokecali, sranda byla.
Akce už fakt není o tuningu, což je na jednu stranu dobøe. Koho baví lamináty, neony pod autem a 200 kg hudby v kufru?? Radìji se budu dívat na milionáøská auta smetánky z Ostravy a Prahy než na nìjaký obludária.
Jestli bude i za rok tato akce, opìt bych jel. Opìt bych se sešel nìkde pøed akcí, páè je to lepší pøijet ve vìtším poètu hromadnì. Ale nìjaký mega svolávání se konat nebude. Týden dva pøed akcí zavolat panu Lacinovi, potøebuju tolik tolik místa kdesi (nejlépe u boxù) a nazdar. Radìji øeknu ménì než více, za takových okolností nás k boxùm pustí. Mlíko, cedulku a basta. Kdo se neozve èi nedorazí, má smùlu.
Na závìr díky všem zúèastnìným, že dorazily i pøes nepøízeò poèasí, mnozí i velkou dálku.
PS: Èlánek dìlat nebudu, není o èem psát ani.
Letos poèasí hnus, úèast malá. Ale zase nás dost jelo vrch, takže se tìším na výsledky. Dobøe jsme pokecali, sranda byla.
Akce už fakt není o tuningu, což je na jednu stranu dobøe. Koho baví lamináty, neony pod autem a 200 kg hudby v kufru?? Radìji se budu dívat na milionáøská auta smetánky z Ostravy a Prahy než na nìjaký obludária.
Jestli bude i za rok tato akce, opìt bych jel. Opìt bych se sešel nìkde pøed akcí, páè je to lepší pøijet ve vìtším poètu hromadnì. Ale nìjaký mega svolávání se konat nebude. Týden dva pøed akcí zavolat panu Lacinovi, potøebuju tolik tolik místa kdesi (nejlépe u boxù) a nazdar. Radìji øeknu ménì než více, za takových okolností nás k boxùm pustí. Mlíko, cedulku a basta. Kdo se neozve èi nedorazí, má smùlu.
Na závìr díky všem zúèastnìným, že dorazily i pøes nepøízeò poèasí, mnozí i velkou dálku.
PS: Èlánek dìlat nebudu, není o èem psát ani.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Muj pohled na vec je uplne stejny, radeji se budu divat na Ferrari a Porsche nez na laminatove Felicie. Jen skoda, ze ty Felicie stoji u tech boxu, kde by nam to sluselo urcite vic, minimalne nekterym...
Taky bych se chtel omluvit, ze jsem prijel o neco pozdeji - den pred tim jsem mel sraz s byvalou tridou a navic jeste pres tyden nocni, tak jsem vstaval trochu pozdeji. Jinak jsem urcite pro hromadny prijezd priste, at jsme vsichni u sebe! 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Vyprodané nebyly
spíš nasralo, že když sis koupil box, tak jsi mìl všechny jízdy a pak se najednou 2 jízdy blokly pro AR cars... Takže ojebali všechny, kdo mìli boxy o 2 jízdy...
Já to naopak hodnotím docela pozitivnì
až na to, že jsem nemohl zkusit nìjaký best time, tak to bylo super...
Ze všeho první jsem se teda svezl vrch. První jízda nic moc, ale druhá už byla lepší. A pak jsem se svezl na suchu, na mokru a i takovém polosuchu-polomokru... Ani mi to poèasí nevadilo
vyzkoušel jsem si opravdu všechno možné... vèetnì jízdy bokem s CTR 
Mì se akce líbila
spíš nasralo, že když sis koupil box, tak jsi mìl všechny jízdy a pak se najednou 2 jízdy blokly pro AR cars... Takže ojebali všechny, kdo mìli boxy o 2 jízdy...
Já to naopak hodnotím docela pozitivnì
Ze všeho první jsem se teda svezl vrch. První jízda nic moc, ale druhá už byla lepší. A pak jsem se svezl na suchu, na mokru a i takovém polosuchu-polomokru... Ani mi to poèasí nevadilo
Mì se akce líbila
Honda Civic Type-R Gr.N
lol!
lol! .. ja myslel jet ze stejneho mista.. ale koncit na cilovceondrascz píše: Ono jet závod do vrchu z kopce by bylo asi ještì nešastnìjší. Já si naopak užil unikátní možnosti vidìt okruh z nezvyklé perspektivy. Èasy podle videa a GPS okolo 1:33. Nemaje výsledkovou listinu, netuším je-li to dobré nebo ne...
Mé nej kolo z volných je tu: http://www.youtube.com/user/ondrascz?v=1gjH_hwVddI
takhle bylo blby, ze clovek neznal trat a nevedel kde brzdit .. a patniky u vyjezdu zatacky a ne na konci rovinky taky moc nepomahaly
Re: lol!
Ja bych to až do cílovky nechtìl. To CTR vùbec nemají rády - rychlé táhlé levé zatáèkynosalis píše:lol! .. ja myslel jet ze stejneho mista.. ale koncit na cilovce.. byt je mne jasne, ze to neslo, protoze tam jezdily sprinty.
takhle bylo blby, ze clovek neznal trat a nevedel kde brzdit .. a patniky u vyjezdu zatacky a ne na konci rovinky taky moc nepomahaly
Pro mì to mìlo kouzlo, že tam nebyly cedule s metrama apod. Prostì musíš jet na oko jako na silnici. Problém jsem nemìl.
Zajimava stopaondrascz píše: Mé nej kolo z volných je tu: http://www.youtube.com/user/ondrascz?v=1gjH_hwVddI