M I D N I G H T C L U B P R A H A

kdy a kde?

Moderátoři: Amigo, riderhenry

r4ms3s

M I D N I G H T C L U B P R A H A

Příspěvek od r4ms3s » 24 dub 2016, 11:12

Ahoj,
sorry za název, ale nic lepšího mě nenapadlo a nebudu vymýšlet název pro něco, co se vlastně nemusí ani nijak jmenovat.

O tom jak je to s okruhy v ČR a blízkém okolí asi každej kdo, tak nějak chce jezdit ví, ve zkratce:
- Brno nabízí párkrát do roka hodinu ježdění v týdnu a ještě k tomu večer, kam přijedou sice zajímavá auta, ale o jejich schopnostech by se dala vézt diskuze a za to mi ta cesta z Prahy nestojí
- Most po opravení dvou posledních zatáček a rovinky se stal neuvěřitelně zajímavým pro Německé motorkáře a ti v podstatě vyprodali celou sezónu (nedivím se tomu, když na testování nás když moc jezdilo 5 a to ještě tak 3 byli závoďáky), takže testování nějaká asi ještě budou, ale nebude toho bůhví kolik, pak se dá ještě jezdit na The Most Challenge (údajně budou 2x do týdne), jsou to 10minutovky, ale opět složení aut a hlavně řidičů si může podat ruku s Brnem + prostě 10minut je málo

No a tak co s tím dál? Mýto? Písek? Sosnová? Ani jeden okruh, pro mě není zajimavej, v Mýtě už jsem byl tolikrát a prostě mého auta je tam škoda.
Tak ještě můžeme klasicky udělat trip na Nurburgring, ale tam se taky nedá jezdit každej měsíc, natož každých 14dní jako třeba já minulej rok do Mostu.
Jojo už se dostávám k jádru věci...a co teda nějaký okresky, aspoň pro mě ideálně Praha a blízké okolí?

Nemluvím o tom jezdit v obci 120, blankou 150 a někomu pod oknama na okraji prahy 200km/h.
Mluvím o tom se "normálně" někde svézt s NORMÁLNÍMA lidma na normální silnici, klidně o půlnoci v týdnu 50km za Prahou. :twisted:

Bohužel jako všechno i tohle má druhou stranu mince, nedá se to řešit veřejně a určitě né domlouvat někde na fóru jako obyčejný sraz,
protože to nebude žádný obyčejný sraz na parkovišti nebo na benzínce kde se budeme navzájem "masírovat" jak to auto mám postavený.

Jak to organizovat, domlouvat atd. v hlavě mám (jako ideální mi na tohle příjde skrytá skupina na Facebooku, případně by se dala udělat nějaké diskuzní fórum jen pro registrované, ale prostě Facebook vždy ve všem výjde co se plánování a domlouvání lépe... vlastní zkušenost), ale spíše mi jde o to zda by to někoho zajímalo (není potřeba řešit výkon, váhu ani to jak má kdo auto postavený), protože nechci, aby mi auto stálo v garáži a já ho vytáhnul 10x v sezóně na okruh, to bych ho mohl s klidným srdcem prodat,
koupit si místo něj nějakou naftu v automatu a auto si na okruh půjčovat... :evil:

Díky za jakýkoliv nápad, reakci ať už sem nebo do SZ! 8)

vexta

Re: M I D N I G H T C L U B P R A H A

Příspěvek od vexta » 24 dub 2016, 15:28

Cítím silniční pirátství a tv hovna.

r4ms3s

Příspěvek od r4ms3s » 24 dub 2016, 17:18

méně koukání na TV a více koukání do auta a třeba to budeš mít taky jinak s tím co ucítíš ;)

Tina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tina » 24 dub 2016, 18:57

Něco podobnýho dělalo COI, ale "zakladatel" je absolutní kok0t a srazy jsou už přeplněný popelnicema. Jsem zvědavej, jak dopadne tohle.. myšlenka zní dobře.

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 24 dub 2016, 19:07

Tina píše:Něco podobnýho dělalo COI, ale "zakladatel" je absolutní kok0t a srazy jsou už přeplněný popelnicema.
Přesně tak :lol: :lol:

Jinak Petře, myšlenka dobrá, ale zase jen asi málokdo půjde do toho jet kotel v noci, přeci jen, zvěř a další rizika na silnici. Trochu to smrdí průserem, ale tak vše je na vlastní triko, i to kroužení po okruzích.

Marbo

Příspěvek od Marbo » 24 dub 2016, 19:42

zajimavy napad. unas, 40km jizne od prahy, je par hezkych cest. pripadne naplanavat neco dal, do hor (nejbliz z prahy jsou jizerky, liberecko nebo dal sumava, alpy ....). noc se mi kvuli zveri moc nezamlouva, ale jinak v tom nevidim problem, kdyz se to pojme rozumne. zatim mam dobrou zkusenost, lepsi nez jezdit sam, vzdycky kdyz jsme jeli s par autama na projizdku, nebyl problem, jelo se rychle, ale rozumne.

videl bych to na mensi klub lidi, nekdo by dal tip na dobrou silnici, kterou zna a jen se domluvit a vyjet :) nejlepe brzo rano, kvuli provozu. chapu, ze to bude problem :)

myslim, ze pro zadokolkare jsou zajimave i ty male okruhy,pripadne pronajem letistni plochy, na blbnuti ok. ale zarizovat pronajem okruhu/letiste by se mi moc nechtelo :)
Subaru Brz Supercharged
SOLD '08 Nissan 350Z

https://www.instagram.com/marbo_cars/

RSteam

Příspěvek od RSteam » 24 dub 2016, 20:59

Mne by sa páčilo oficiálne uzavretie dákeho zaujímavého kopca čo sa využíva na závody do vrchov (vždy iný), napríklad na pol dňa cez víkend keď je najmenšia premávka. Žiadne meranie časov len proste pojazdiť hore-dole zo desať krát, pokeckať atď. Ale asi to stojí kopec prachov a kopec vybavovačiek a čo ja viem aké povolenia, organizácia a nedá sa to každý mesiac.
Ale pekný sen mám :lol:

r4ms3s zaujímavý nápad máš..........
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 24 dub 2016, 21:20

Marbo píše:zajimavy napad. unas, 40km jizne od prahy, je par hezkych cest. pripadne naplanavat neco dal, do hor (nejbliz z prahy jsou jizerky, liberecko nebo dal sumava, alpy ....). noc se mi kvuli zveri moc nezamlouva, ale jinak v tom nevidim problem, kdyz se to pojme rozumne. zatim mam dobrou zkusenost, lepsi nez jezdit sam, vzdycky kdyz jsme jeli s par autama na projizdku, nebyl problem, jelo se rychle, ale rozumne.

videl bych to na mensi klub lidi, nekdo by dal tip na dobrou silnici, kterou zna a jen se domluvit a vyjet :) nejlepe brzo rano, kvuli provozu. chapu, ze to bude problem :)

myslim, ze pro zadokolkare jsou zajimave i ty male okruhy,pripadne pronajem letistni plochy, na blbnuti ok. ale zarizovat pronajem okruhu/letiste by se mi moc nechtelo :)
Skoda, ze ne treba Krusny hory.

Deri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deri » 25 dub 2016, 06:44

WotanMitUns píše: Skoda, ze ne treba Krusny hory.
Přesně tak. Když si vemu Krušný hory a okolí od Sokolova po Děčín, tak tam neni snad jedinej špatnej kopec.

Jenom při běžnym pohledu do mapy bych super stoupáků napočítal minimálně 20 a na většině z nich se jezděj i vrchařský závody, takže na svižný projížďky ideální terén :)
001.JPG
A samozřejmě k zahození neni ani hřebenovka po krušnohorský magistrále. Celkem to jsou stovky kilometrů okresek s poměrně nízkym provozem i přes den.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 25 dub 2016, 06:57

A hlavne, na horach nejsou aktivni duchodci oznamujici hlucna auta pohybujici se nad ranec stanovene rychlosti. Tim padem je riziko potkani dojemne dulezitych uniformovanych bezmozku minimalni.

r4ms3s

Příspěvek od r4ms3s » 25 dub 2016, 09:47

no podle toho co jsem se zatím všechno dozvěděl a kolik lidí mi napsalo si myslím, že to půjde :)

sr20detn14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sr20detn14 » 25 dub 2016, 10:31

Tina píše:Něco podobnýho dělalo COI, ale "zakladatel" je absolutní kok0t a srazy jsou už přeplněný popelnicema. Jsem zvědavej, jak dopadne tohle.. myšlenka zní dobře.
Zdeňka znám od prvního srazu,o tom kdo je jaký k***t by se dalo polemizovat.Stejně tak je složité uhlídat složení a kvalitu zúčastněných jak aut tak lidí.
Já osobně tyhle aktivity v rozumném rozsahu vítám)
2xtrabant 601 limo/combi
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 25 dub 2016, 11:11

Jezdim v SO ev v NE brzo rano, v noci to je naprd pac vidim kulovy a nemam rad zviratka co na mne svitej z pangejtu :)
urcite bych udelal pozvanku jako neverejnou akci a jen na pozvani, at se clovek vyhne strelcum atp ..
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

86R

Příspěvek od 86R » 25 dub 2016, 11:12

sr20detn14 píše: Zdeňka znám od prvního srazu,o tom kdo je jaký k***t by se dalo polemizovat.Stejně tak je složité uhlídat složení a kvalitu zúčastněných jak aut tak lidí.
Ja teda nevim, ale me vcera bloknul za jeden jedinej prispevek pod akci na 30.4.
Nejdriv jsem mohl reagovat na prispevky ostatnich, pak jen lajkovat, pak zmizela cela akce a ted tam sice je, ale diskuzi nevidim, pokud tam vubec nejaka je. Takze cenzura jako swine, coz je dost smutny.
Pravda, napsal jsem tam, ze jestli to je takovej tuzing vetes sraz (viz fota nekolika vytunenych Oktavek), tak ze mych mohl asi prijet i se svoji Dacii. Evidentne ho to nenadchlo :-D

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 25 dub 2016, 11:19

86R píše:Ja teda nevim, ale me vcera bloknul za jeden jedinej prispevek pod akci na 30.4.
Nejdriv jsem mohl reagovat na prispevky ostatnich, pak jen lajkovat, pak zmizela cela akce a ted tam sice je, ale diskuzi nevidim, pokud tam vubec nejaka je. Takze cenzura jako swine, coz je dost smutny.
Nechci tu Petrovi spamovat příspěvek, ale když už je řeč o COI, tak pro změnu mají tvrdou cenzuru tady oni, protože se neumí chovat.

Tina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tina » 25 dub 2016, 11:31

sr20detn14 píše: Zdeňka znám od prvního srazu,o tom kdo je jaký k***t by se dalo polemizovat.Stejně tak je složité uhlídat složení a kvalitu zúčastněných jak aut tak lidí.
To klidně polemizuj, mně stačí znát jeho chování nejen vůči mně, ale i ostatním lidem (třeba těm, co mu na auto něco dělali zadarmo). S klidným srdcem ho pak můžu prohlašovat za výše uvedený. Že tam jezdí popelnice je vedlejší efekt rozsahu, do kterýho to přerostlo a samo o sobě by to nebyl problém. Vůči arogantním sebestřednejm blbečkům mám ale velmi těžkou averzi. Jiný názor nikomu neberu, já mám ale ke svýmu pádný důvody.

r4ms3s

Příspěvek od r4ms3s » 25 dub 2016, 12:15

ano události nebo něco se dělat budou přesně jak říkáš... to ještě nějak domyslíme ;)
co se COI týče, tak to asi nemá cenu řešit, obrázek si každej může udělat co píšou na FB jak u sebe tak u události atd. příjde mi to škoda, ale co se dá dělat no

WICH3R

Příspěvek od WICH3R » 25 dub 2016, 17:17

Napad super , fandim :smt007

OT: Pokud by se našel někdo z jižní moravy - rád se přidám.

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 25 dub 2016, 17:30

WICH3R píše:OT: Pokud by se našel někdo z jižní moravy - rád se přidám.
No toto bude asi taky jeden z problémů pro lidi z Moravy a dalších odlehlých částí ČR.... :lol:

petan_250: ty ranní jízdy mají taky něco do sebe, jen kdo vždy rád a čile vstane v sobotu ve 4:00 ráno :lol:

r4ms3s

Příspěvek od r4ms3s » 25 dub 2016, 18:41

vstávání ve 4 ráno? není problém!
Jinak z jižní moravy odkud? Až budu nějaký víkend na moravě, můžeme se domluvit ;)

Trinom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom » 25 dub 2016, 19:54

Řekl bych, že v Moravským krasu máme dostatek pěkných silniček na to, aby se někdo odsud crcal kamsi do podhůří Krušných hor...
ObrázekObrázekObrázek
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax. Člověka žene vpřed kritika, ne pochlebování.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 25 dub 2016, 20:36

Trinom píše:Řekl bych, že v Moravským krasu máme dostatek pěkných silniček na to, aby se někdo odsud crcal kamsi do podhůří Krušných hor...
to po tobě nikdo nechce.

osiris

Příspěvek od osiris » 01 kvě 2016, 08:50

Coi už je masovka jen o parkingu, když se sjíždělo ještě jen pár aut a jezdilo se tak to bylo o dost lepší... Budu rád za jakýkoliv info a rád si po nocích zajezdim :-)

Phasor

Příspěvek od Phasor » 02 kvě 2016, 13:27

Taky mívám občas chuť se v noci projet, takže pokud něco bude, rád se připojím :) Praha přes týden, víkendy občas Teplice.

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 13 kvě 2016, 16:22

Na FB jsem našel jakousi akci: MIDNIGHTRUN 30.4.2016
Nevím, kdo to pořádal ani jaký byl smysl akce, jen vidím, že se to konalo za silné účasti PČR :lol:
Bylo asi i pár lidí odtud, jen mlčí :smt001

Odpovědět