22.-24.5.2015 JDM sraz Albrechtice nad Vltavou - jižní Čechy
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 22.-24.5.2015 JDM sraz Albrechtice nad Vltavou - jižní Č
to: fredie jo tak to je moje. Jak se ma holka? dobre se oni starej. Kdyby jsi ji nahodou chtel nekdy prodat tak se ozvi 
Design píše:to: fredie jo tak to je moje. Jak se ma holka? dobre se oni starej. Kdyby jsi ji nahodou chtel nekdy prodat tak se ozvi
Myslim to vazne dekuji 
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
K tomu odjezdu z benzínky v Prachaticích:
Ono ani nebylo moc technicky možný tam dýl stát, protože nás tam bylo už tolik, že sme totálně zacpali výjezd, tak se se rozhodlo, že to tam uvolníme a vyjede se nahoru na sedlo.
Vlastně cesta na sedlo a zpět dolu byly za celej den jediný úseky, kde se jela docela kudla, jinak to bylo opravdu celkově takový ze zkušenosti z minulých srazů klidný tempo.
Každopádně mi stejně zase nebylo moc jasný, když nahoře na sedle bylo řeknu minimálně 18 aut možná víc, tak dolu nás nesjelo ani 10 a to jsme ještě hodně dlouho čekali na další nejbližší benzínce až proběhne losovačka příslušníků PČR.
Podle mě byla chyba, že se hned ze začátku nezastavilo např v Temelíně nebo na tý panelce u Temelínský elektrárny jako loni, kde sme taky čekali na ostatní co si spletli na prvních křižovatkách směr.
Ono ani nebylo moc technicky možný tam dýl stát, protože nás tam bylo už tolik, že sme totálně zacpali výjezd, tak se se rozhodlo, že to tam uvolníme a vyjede se nahoru na sedlo.
Vlastně cesta na sedlo a zpět dolu byly za celej den jediný úseky, kde se jela docela kudla, jinak to bylo opravdu celkově takový ze zkušenosti z minulých srazů klidný tempo.
Každopádně mi stejně zase nebylo moc jasný, když nahoře na sedle bylo řeknu minimálně 18 aut možná víc, tak dolu nás nesjelo ani 10 a to jsme ještě hodně dlouho čekali na další nejbližší benzínce až proběhne losovačka příslušníků PČR.
Podle mě byla chyba, že se hned ze začátku nezastavilo např v Temelíně nebo na tý panelce u Temelínský elektrárny jako loni, kde sme taky čekali na ostatní co si spletli na prvních křižovatkách směr.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Pánové, přiznejte se, kdo pospíchal se zbytkáčem v neděli domů? http://budejovice.idnes.cz/ridic-uhanel ... zpravy_khr
daily: Civic 1,5T Sport Plus 2019
víkendovka: DelSol VTi Transtop 1992
ex: Ufo 1,8i-VTEC Sport 2011
ex: Mazda 323 (BA) 1,5i sedan 1998
víkendovka: DelSol VTi Transtop 1992
ex: Ufo 1,8i-VTEC Sport 2011
ex: Mazda 323 (BA) 1,5i sedan 1998
TOYOTA CELICA ZZT230VVT-i
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Taky díky všem za super sraz...
Ostatní to už tu víceméně rozepsali.. ubytování super, lokalita super... parta lidí super!
Jediné škody bylo to neustále trhání grupy při projížďce
a pro mě překvápko, že i v úplném předku se jelo pohodové tempo... jak nezvyklé
Trocha škoda toho počasí, ale aspoň se za to dalo v zatáčce trošku potahat bokem 
Až přetáhnu a vyrenderuju videa z dashcam tak pak něco málo nahraju na YouTube
Ostatní to už tu víceméně rozepsali.. ubytování super, lokalita super... parta lidí super!
Až přetáhnu a vyrenderuju videa z dashcam tak pak něco málo nahraju na YouTube
2004 Mazda RX-8 Velocity Red Mica (170kW 6-port MT)
youtube.com/user/emviquedroid
Sraz super a dojel sem i domů
Jinak po pár dních těžké frustrace, že mi při projížďce odchází motor a diskuze o tom, že se Čeldy zbavim, jsem problém vyřešil bez toho, aniž bych sáhnul po nářadí
I při tom klepání motor táhnul pořád stejně a nepocítil jsem změnu, jenom ten zvuk nebyl vůbec hezký...Nakonec banalita, ta část zapalovacího kabelu, kde je gumový těsnění, vypadl cca o 1,5 čísla, ale pořád držel na svým místě a očividně se svíčkou ještě reagoval. Jak byl uvolněný, tak klepal o stěny motoru a to způsobilo ten zvuk, vůbec se mu nechtělo zpátky, tak zatim provizorne nasazeny a musim jeste poridit to gumovy tesneni...za me uplna uleva
uff
'94 Toyota Celica ST202 3S-GE
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
No tyvole tohle zaramovat takovou zavadu
To je fajn, ze je to takova prkotina
Mi se zdal ten zvuk takovy nemotorovy...
Ale nejde mi do hlavy, ze to mlatilo podle otacek?
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Mě právě taky ne, ale nejspíš teda záleželo na vibracích motoru, ono stačilo málo a klepalo to. Ale tohle musim zaklepat já...
když už něco, ať je to prkotina 
'94 Toyota Celica ST202 3S-GE
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
PearlLex: dobrá haluz.. buď rád 
Slibované vystřihané dashcam video z víkendu
V popisku videa jsou pak vypsaný časy co kdy kde jak za kým atp. 
Jinak můj volant šejdrem způsobila odfláknutá práce při seřízení geometrie v servise BestDrive Bílý a Syn Brno - Kamenice 5.. kdy málo dotáhli šroub na rameni a ten mě při i ne nějak extra tvrdém přibrždění po cestě dom (2km od servisu) urazil zarážku na nápravnici a začal pochodovat doleva doprava.. no mohl jsem si i za těch ujetých 800km přes celý víkend pěkně nabít hubu... Včera jsem vše dal dokupy.. navařil novou záražku a dneska doladil geometrii u pana Kyrycha v Brně v CARENA.cz- můžu doporučit, po dlouhé době člověk na správném místě.
Když si představím jak jsme s Jančem(s s2000) jeli trošku svižněji různými cestičky, kde hned okolo byly stromy atp... tak to nemuselo dopadnout vůbec dobře zase opět skurvenou práci servisu.
Slibované vystřihané dashcam video z víkendu
Jinak můj volant šejdrem způsobila odfláknutá práce při seřízení geometrie v servise BestDrive Bílý a Syn Brno - Kamenice 5.. kdy málo dotáhli šroub na rameni a ten mě při i ne nějak extra tvrdém přibrždění po cestě dom (2km od servisu) urazil zarážku na nápravnici a začal pochodovat doleva doprava.. no mohl jsem si i za těch ujetých 800km přes celý víkend pěkně nabít hubu... Včera jsem vše dal dokupy.. navařil novou záražku a dneska doladil geometrii u pana Kyrycha v Brně v CARENA.cz- můžu doporučit, po dlouhé době člověk na správném místě.
Když si představím jak jsme s Jančem(s s2000) jeli trošku svižněji různými cestičky, kde hned okolo byly stromy atp... tak to nemuselo dopadnout vůbec dobře zase opět skurvenou práci servisu.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Tyvole kdyz dneska koukam, kolik servis toho umi kolik posrat, tak bych skoro zacal chodit pesky. Dneska si kazdy vocas nauctuje 500 na hodinu za to, ze ani neumi dotahnout matku tyvole... 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
O důvod víc naučit se vše dělat sám 
- svobyrider
pěkný sestřich, jinak Deri 7:50??? to neni Okej!Neni třeba jet na 110% za provozu, to smrdí průserem.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Serus, som sa ináč divil, že si s tým vóbec jazdil, ja som též vedel, že mám čosik s autom, akurát mne sa to prejavilo naplno až v priekope.Emvique píše:PearlLex: dobrá haluz.. buď rád
Slibované vystřihané dashcam video z víkenduV popisku videa jsou pak vypsaný časy co kdy kde jak za kým atp.
Moje amatérské video ze sobotního rána a kousku projížďky. Video jsem nastavil na neveřejné kvůli registračním značkám.
https://www.youtube.com/watch?v=f9pB7Yk ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=f9pB7Yk ... e=youtu.be
Toyota Celica ST182 - CRASHED
Toyota Corolla EE101 - Project car
Toyota Corolla EE101 - Project car
Sorry, ale jen jsem čekal, kdy něco podobného přijde, už v 7:15 to smrdělo. Chtěl jsem na sraz také dorazit, ale nakonec mi to nevyšlo. Nicméně té projížďky bych se nejspíše nezúčastnil. Asi jsem měkkej.svobyrider píše:pěkný sestřich, jinak Deri 7:50??? to neni Okej!Neni třeba jet na 110% za provozu, to smrdí průserem.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
To je tak, když se sejdou faktory toho, že se člověk snaží dojet ztrátu na zbytek kolony a ze zatáčky o který je přesvědčenej, že je taková středně rychlá tak v klidu na 80-90 se vyklube vracák. 
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Deri: Kup pořádné pneu na takovýhle ježdění.. mě za tebou na RS-R vůbec nepřišlo mít tendenci tak ostře v tý zatáčce brzdit... 
jančo: V priekope?
jančo: V priekope?
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Emvique: Kdybych tam nenajel jak debil, tak bych taky tak ostře brzdit nemusel. Směrem nahoru sme to projížděli 70 tady sem to z těch 135 respektive 90 nájezdovejch dobrzdil až na 55 ve chvíli, kdy sem levejma kolama lízal rigol.
Deri ty jsi zabiják 
To bylo nedavno na těch závodech a teď zase
Opatrně chlape!
To bylo nedavno na těch závodech a teď zase
Opatrně chlape!
TOYOTA CELICA ZZT230VVT-i
- dreamtalks
- Kontaktovat uživatele:
.... tak zatim to Derimu vychazi a z problemu se vyskrabal. Bohuzel tady to bylo za plneho provozu a pokud by jelo auto naproti tak by to vesely vubec nebylo. Na videu jezdi i do zatacek dost se siroka ikdyz je mizernej vyhled, zatimco Dan jede krasne ve svem pruhu.
Strach nemas, ale chtelo by to zapracovat na vetsim klidu a technice. I z tvych videii ( i spolecne jizdy v Moste, ikdyz uz je to 2 roky zpatky ) mam pocit ze tlacis svoji 6ku do situaci ktere podvozkove nezvlada. Mozna po ni chces moc, a uz ti nestaci. No to si musis probrat sam. Ale ja bych to u tebe videl na blizky upgrade.
Strach nemas, ale chtelo by to zapracovat na vetsim klidu a technice. I z tvych videii ( i spolecne jizdy v Moste, ikdyz uz je to 2 roky zpatky ) mam pocit ze tlacis svoji 6ku do situaci ktere podvozkove nezvlada. Mozna po ni chces moc, a uz ti nestaci. No to si musis probrat sam. Ale ja bych to u tebe videl na blizky upgrade.
Mazda RX8 170kW BrilliantBlack