tekhle jste ho mohli kolem novýho roku vídat v inzerátech když aktivnì mìnilo majitele.

Jedná se o Corollu AE86 Levin Zenki SR5 (nìdky taky oznaèovanou jako ae85 kvùli motoru)
Levin - jde o verzi bez vyklápìcích svìtel
Zenki -prefacelift
SR5 - nulová výbava, motor SOHC, 1,6, 90k, nemá LSD, vzadu bubny,
Po pár dnech (týdnech
jak se pozdìji ukázalo byla to chyba (byl jsem ještì blbej a moc jsem do tohodle oboru nevidìl)
auto se mi vrátilo v tomto stavu:

Pán strašnì rád používal hliník a laminát, což se možná hodí na opravování aut mladších, ale ne na tohle, no nic pouèil jsem se že lidem který nezmám svoje auto do ruk nestrkat.
trošku jsem poladil tu èervenou na èernou... furt je to humus, ale menší než s tou èervenou. stejnì se to zanedlouho bude dìlat zas

no a jak jsem auto rozebral tak jsem našel tohle:

je evidentní že s tím fakt žádnou práci nemìl
V tuto chvíly by mìlo být auto už po 3mìsících co jsem ho nevidìl komplet vyvaøený.
to snad zjistím tenhle víkend. uvidíme
Jinak bìhem te doby co ho mám jsem na tom stihl vymìnit tlumièe (vepøedu tuhostnì stavitelný koni vzadu KYB excel a siláèe urethane, sem tam se objevila nìjaká oprava. Taky jsem stihl koupit ještì jednu na díly takže z SR5 bude GTS
motor 1.6 16V 125k
LSD
a kotouèe dozadu
všechno bych to chtìl stihnout pøez zimu a na jaøe vytáhnout auto a jezdit. Ted co jsem sní už tak dlouho nejel bych nejradši hned naskoèil a jel to protáhnout protože to co tohle auto doopravdy je, je funny.
plány:
Pøez zimu tam narvat motor, LSD, a kotouèe dozadu
jinak auto dodìlat tak abych sním mohl jezdit.
To je tak hlavní plán.
Úpravy:
pøemejšlím o motorizaci a bud tam dám klasiku 4age silvertop a nebo neklasiku ale už i u nás jezdí SR20DET kvùli jeho možnostem.
jinak èasem T3 Big brake kit poøádnej podvozek atd atd.... však ono je furt co vymejšlet.
nìjaký další momentky:
Když se s nìkým na nìèem domluvíte a on vám pak øekne že má plnou garáž tak mìníte tlumièe doslova na trávì

taky jsem si poøídil volantík pøez kterej vùbec nevidím na budíky

NEW Engine údajnì po GO.

Bad luck (jak se to vezme pro mì dobrý pro auto špatný)

a takhle bych chtìl jednou skonèit: