Rozhodol som sa predstavit Vám moju radosť. auto mám už štvrtý rok, spravilo sa na ňom veľa práce, chcel som mať auto ktoré by mi pasovalo a bolo rýchle. P10 bola ideálna voľba vďaka perfektnému podvozku od výroby. a kedže od malička celá rodina žila Nissanmi, tak som sa týmto smerom uchýlil aj ja.
auto mnohí poznaju z nissanclubu
Nissan Primera P10
Motor: Jagyho swap - SR20VE + SR16VE N1 Vacky, Lahky zotrvacnik, Action Clutch spojkova sada, Jagyho vyroba sacej trubky + JWT sanie, velka vaha vzduchu, Nistune plne programovatelna ECU, vacsia duralova remenica vodnej pumpy, 19 radovy olejovy chladic, hrubsi vodny chladic, termo tesnenie sacich zvodov, Bee*R obmedzovac, Komplet nerez. vyfuk od predu dozadu na mieru od Jagyho vratane upravenych SSAC zvodov, 2x tlmice Ragazzon kvoli nizsiemu hluku.
Prevodovka: povodna skrina + staly prevod Mfactory 5,167.
Podvozok: BC Racing BR-RS, komplet PUR ulozenia, uprava prednych hornych ramien na odklon -2,25°, predná horná custom rozpera
Brzdy: P11 GT + Platne Ferodo DS Performance (predok 280mm kotuce) + chladenie brzd (Nachystane 300zx twin turbo + platne HAWK + hadicky Hell performance)
Interier: 2x Skrupina + 6 a 4bod pasy, Premiestnena baterka za spolujazdca, vyhadzana zadna cast interieru,odstranene asfaltove platy z podlahy.
Exterier: Predny naranik eGT, Zadny spoiler eGT, Folie na zadnych oknach
Kolesa: Borbet Carisma + original nissan s13
Gumy: Toyo R888 F: 205/50R15 R: 195/50 R15
23.10.2016 SVK ring 2:40.832
19.3.2017 SVK ring 2:40.693 (čiastočne mokrá trať)
od posledného slovakiaringu sa na aute doladila Geometria, dala sa vyrobit predná rozpera a obuli sa dopredu 205/50R15 gumy miesto povodnych 195/50R15, spravilo to hrozne vela. a aj ked bolo mokro 19.3.2017 tak auto jazdilo krásne časy celý deň, v tabulke sme sa nachádzali v hornej časti časov medzi profi autami. vdaka viacerým okolnostiam a veľa inej práce som okruh musel odjazdit s 3 roky starými Ferodo DS Performance platnickami, na nových kotúčoch, lebo staré boli moc skrivené a nejazditelné. ale všetko dobre dopadlo.
nejake foto 2016-2017:

nejake videa (2016) :
videa okruh 19.3.2017: (ospravedlnujem sa za kvalitu niektorych videi, hladal som idealne miesto na kameru, a bohuzial nenasiel som