Cize story:
Mal som ponuku na predaj Prelude, co je sice dobry voz, na svoj vek uplne bezproblemovy, ale nejak som sa nasytil predokolky, mal som nutkanie ist dalej. Prirodzeny posun by bola zadokolka, ale ja neznasam cakat 5 mesiacov kym vytiahnem auto po zime z garaze. Proste ked mam chut, chcem otocit klucikom. Cize sa mi to aj v ramci rozpoctu zuzilo na 4x4 Imprezu. Stare GT idu za slusne ceny, dielov je kopec (v CZ), cize podpora je dostatocna. Este mi neskutocne s vyberom a vsetkym ostatnym pomahal Malakai, na ktoreho treba vyvinut tlak, aby si kupil zase nejaku lahodku
Kupovali sme to od chlapcov http://subarujih.webnode.cz/, s tym, ze nemalo to byt jazdene nikdy zavodne, proste len v stalo v garazi na vikendy. Auto je povodom zo Svajcu, ma klimu a stresne okno, zevraj v tejto kombinacii bolo len v CH. Nema ABS, naco
- repas riadenia, tieklo, nejaky fachmani v Zline, teraz vyzera ako nove, fakt, vsetko pomenili nadhera
- manzeta homokinetaku, rozne gufera (vacky, prevodovky, kluky), proste motor sa vyberal von a vsetko gumove bolo uz stare a rozsulane sa pomenilo
- nove sviecky
- olej, filter
- palivovy filter
a vlastne co budem vypisovat, menilo sa vsetko co sa nezdalo a po kupe by sa malo
Spec list:
- brzdy velke STI Brembo 4-piestiky 325mm a DS 2500 platne, ale piiiiskaju "jak" des ked su studene
- pumpa walbro 255
- RJ z nejakej JDM wrx 2004-2005, ktora bola 240 koni (cca 1200 kg auto)
- namiesto vyfuku tam bola rura bez koncoveho tlmica z ktorej isiel ohen, tak som kupil origo STI vyfuk, bude to na vylety, aj ked predosly zvuk bol brutalny
- kvoli brzdam samozrejme nutne 17" a na nich zimne pneu Pirelli SotoZero
- STI sedacky
Future:
- zohnat prachy
- urcite podvozok
- karbonova kapota i zadne STI kridlo
- rozmyslam nad downgradeom prednych brzdicov, teraz je to prebrzdene na predok, dam tam klasicke WRX 294mm 4-piestiky, postacia s dobrymi doskami a pancierovymi hadickami
- kratsia prevodovka...dopredu LSD, dozadu LSD s vacsou svornostou - STI (GT ma samosvor, ale so slabsou svornostou)