Ahoj, tak po půl roce hledání S2000covek jsem nakonec pořídil Silvinku:))Jak jsem psal původně jsem chtěl S2K, ale do budoucna jsem zamýšlel se dostat někam na 270koní +- a to u Atmo motoru by bylo hodně finančně náročné a hlavně by to bylo asi na ten motor moc a hlavně slušná AP2jka byla cca 18-20Tisíc euro.Koukal jsem i po RX7mách a občas po silvii a právě když jsem uviděl LHD Silvii, tak jsem ani moc nepřemýšlel hlavou:)prostě jsem si řekl že jí chci:)Začalo mailování s prodejcem, auto bylo v Litvě cca 1200KM od Prahy a z toho asi jenom 300 po dálnici:)domluvil jsem se s prodejcem že mi auto přiveze a když ho nebudu chtít, tak mu dám peníze za cestu.Tak jsem vzal 1000euro a poslal je do Litvy člověku kterého jsem nikdy neviděl , tak že paráda:).(Jsem blázen, já vim, ale za ten risk mi to stálo)Naštěstí pán se s penězmi nevytratil a přijel:)A já samozřejmě ani moc neváhal a koupil:)
spec list: Podvozek HSD pružiny 7/5
zadní ramena a tension rods od driftworks
výfuk 5zigen,
svody HKS
olejová vana JAPspeed
BOV HKS ssqv
budíky blitz
Apexi Intake kit,
Nismo shift know
kola Work Emotion XT7 v předu 17x7 et32-6mm podložky 205/40 a zadek 17x9 et38 235/40
kola Work Emotion XD9 v předu 18x9 et30-3mm podložka 225/40 a zadek 18x10 et38-3mm podložka 255/35
gumy federal RS-R.
No a plány do budoucna budou podle financí, momentálně budu rád když to přihlásím za nějaký rozumný peníz:)Ale určitě postupem času, podívat se do motoru a na podvozek jak na tom je a co bude potřeba vyměnit a přidat pár performance věcí:)
Pár fotek.