mazdicka rx8, november 2006, 34.200km, elektronicka serviska, bose, koza, 18kola 2 sady, vsetko v povodnom stave bez havarie.. paradicka:D fotky nemam, len tie co som spravil na mieste.. zajtra alebo cez tyzden spravym krajsie..

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Ohooo - jen vic rotorheadsasimo píše:tak hosi.. po predaji imprezky som hned siel pozriet par aut a na konci dna som si domov dovliekol dalsu krasavicu:D
mazdicka rx8, november 2006, 34.200km, elektronicka serviska, bose, koza, 18kola 2 sady, vsetko v povodnom stave bez havarie.. paradicka:D fotky nemam, len tie co som spravil na mieste.. zajtra alebo cez tyzden spravym krajsie..
![]()
![]()

Tezko, az neco najdes dej vedet. To je nevyhoda rotary. Vse objednavas pres louzi ....asimo píše:wooow diiikes!!!.. a nieco ceske alebo slovenske by sa nenaslo?

Co se Mazd tyce, tak origo dily kupuji na onlinemazdaparts.com, pro aftermarket veci pak mazdatrix.com, samozrejme racingbeat.com (ti maji uz i evropske zastoupeni), pripadne take mazmart.com.asimo píše: PS: viete mi dat nejake linky na super stranky na moju mazdicku? nejake specializovane forum a stranky na info a nakup veci??/ vdaka chalani..
no ono to aj tak pasuje..WotanMitUns píše:nic proti, ale dobrman je tupej pesJsou i horší s vyšší inteligencí
To se nesmis divat na stranky RE-Amemiyi a Fujityspeedy_s píše:tak to vypadá na velice pěknej kousek, gratulace![]()
no když se tak na tu 8 dívám čím dál častějc, tak ji chci čím dál tim víc, ale koupit si ji nesmim, jelikož bych do ní nasypal nesmyslný peníze