asimo - dalsi ROTARY HEAD!! - Prodáno

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

asimo
Kontaktovat uživatele:

asimo - dalsi ROTARY HEAD!! - Prodáno

Příspěvek od asimo » 12 bře 2011, 21:53

tak hosi.. po predaji imprezky som hned siel pozriet par aut a na konci dna som si domov dovliekol dalsu krasavicu:D
mazdicka rx8, november 2006, 34.200km, elektronicka serviska, bose, koza, 18kola 2 sady, vsetko v povodnom stave bez havarie.. paradicka:D fotky nemam, len tie co som spravil na mieste.. zajtra alebo cez tyzden spravym krajsie..

Obrázek Obrázek Obrázek

MeTaN

Re: asimo - dalsi ROTARY HEAD!!

Příspěvek od MeTaN » 12 bře 2011, 22:02

gratuluji !!
jednou tady poctem prevalcujem pistaky :D z tech fotek mam pocit ze cumim na tu Pallasovou ale seda ji slusi ;)
hlavne hlidat a dolivat olej a za studena setrit ;)
93´Rx-7 FD

Pallas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallas » 12 bře 2011, 22:28

asimo píše:tak hosi.. po predaji imprezky som hned siel pozriet par aut a na konci dna som si domov dovliekol dalsu krasavicu:D
mazdicka rx8, november 2006, 34.200km, elektronicka serviska, bose, koza, 18kola 2 sady, vsetko v povodnom stave bez havarie.. paradicka:D fotky nemam, len tie co som spravil na mieste.. zajtra alebo cez tyzden spravym krajsie..

Obrázek Obrázek Obrázek
Ohooo - jen vic rotorheads :-) Koukam, ze mas stejnou barvu jako ja - tak to gratuluji dvojnasob :-) A preju at to vsecho hezky rotuje!
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 12 bře 2011, 23:17

DiKES rotaci:D.. heh.. ano, krasna tmavo seda metaliza.. cez den ma brutalnu farbu.. vnoci troska taha do fialovej.. ale to je jedno.. cez den je to parada.. :D zajtra spravim par lepsich fotiek..

k autu bolo vsetko od troch klucov s dialkovym a alarmom, cez elektronicku servisku, sadu letnych novych gum a dvoch sad kolies na leto a zimu.. dodatocne domonotany system na zamknutie volantu na kluc a tak dalej.. hudba v tom aute je tiez krasna.. BOSE je BOSE:D.. sice to nema DVD navi a shiber strechu, ale okrem toho to ma vsetko..

PS: viete mi dat nejake linky na super stranky na moju mazdicku? nejake specializovane forum a stranky na info a nakup veci??/ vdaka chalani..

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 13 bře 2011, 13:04

Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 13 bře 2011, 13:51

wooow diiikes!!!.. a nieco ceske alebo slovenske by sa nenaslo?

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 13 bře 2011, 13:55

asimo píše:wooow diiikes!!!.. a nieco ceske alebo slovenske by sa nenaslo?
Tezko, az neco najdes dej vedet. To je nevyhoda rotary. Vse objednavas pres louzi ....

Pokud neco najdes, dej vedet ale z US dily vyjdou celkem levne jen to przni dan a DPH.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 13 bře 2011, 15:03

k tomu vypisu stranek bych doplnil mozna jeste ebay, kde se da najit spousta veci. od ruznych interierovych doplnku po nejake ty tuningove hracky :) na vylozene performance veci to asi neni. je treba ale dobre hledat, pokud je to pak v UK tak neresis prave to PDH a CLO.

tak jake z toho mas pocity?
prijde mi zajimave, ze jsi presel prave z toho tveho subaru na tuhle rotary kočku :)
93´Rx-7 FD

Pallas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallas » 13 bře 2011, 15:47

asimo píše: PS: viete mi dat nejake linky na super stranky na moju mazdicku? nejake specializovane forum a stranky na info a nakup veci??/ vdaka chalani..
Co se Mazd tyce, tak origo dily kupuji na onlinemazdaparts.com, pro aftermarket veci pak mazdatrix.com, samozrejme racingbeat.com (ti maji uz i evropske zastoupeni), pripadne take mazmart.com.

Co se fora pro RX-8 tyce, tak samozrejme rx8club.com, pripadne evropsky rotaryheaven.net.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE

Lubosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubosh » 13 bře 2011, 16:44

Nevím jestli tě můžu vítat mezi rotaryhead, když jsem si auto přivezl dva dny před tebou :lol: Ale rozhodně hodně zdaru :smt023
GXE10

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 13 bře 2011, 19:06

je to pecka... To zavírání dvěří je víc než zajímavý.. :wink: :smt006

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 13 bře 2011, 21:13

prechod z imprezi na rexa? impreza mala vykonu az az.. o to mi uz neslo.. to auto bolo az prilis surove.. ak by to bolo zviera, tak by to bol besny doberman :smt003
mazda je o hodne kludnejsie auto.. bol som pozerat aj 350z a chcel ist este ceknut hondu s2000, ale po odskusani tejto krasavice som uz nesiel.. to bola laska na prvy pohlad:D.. je to zlaticko.. super vybava, pekny stav, krasny dizajn a jedinecny motor.. je samozreme pomalsia ako impreza.. dokonca by som povedal, ze o hodne.. ale o to mi uz neslo..

zatial skusenosti co mam s mazdickou: motor je fakt odlisny od vsetkeho co som doteraz skusal.. nastup vykonu a priebeh celym rozsahom otacok je kraaaasne jemny a rovnomerny.. ziadne kopance do zadku, proste parada.. zvuk je tiez pekny.. porovnavam to s cestnou motorkou :smt003 ..prevody sa radia perfektne, hoc su blizucko pri sebe a paka je sakramentsky kratka.. jedine mam problem so zaradenim spiatocky, ale na to sa da zvyknut.. spojka je na moj vkus az prilis makka, ale to som si uz asi len zvykol na tu tvrdu spojku na impreze.. auto je krasne odhlucnene, hudba hra nadherne.. je to pocut, ze je tam nieco lepsie ako standard:D bose je bose.. v aute troska tesno.. klaustrofobicky.. ale to mam rad, citim sa ako v stihacke:D sedacky drzia pekne a super sa v nich sedi.. dokonca aj v zadu.. sice sa tahsie nastupuje, ale ak uz sa nastupuje do zadu, tak to ma aspon STYLE:D tie dvere su fakt paradne.. predosly majitel tam lial original mazda olej mineralny 5w30.. menit to nebudem.. suhlasim s vyberom oleja.. spravim este prehliadku v mazde, skusim ceknut ci nieje novsi firmware v riadiacej jednotke, vymenim naplne v motore, aj prevodovke a diferaku pre istotu.. rovno aj hydraulicke naplne a chladiacu zmes tiez pre istotu.. abterka je nova ako aj oblozenia.. auto ale dlho stalo tak su kotuce zhrdzavene, tak to dam prebrusit a neskor sa vymenia za nejake lepsie.. kolesa su obute na novych barumkach, sam by som tieto pneu nekupil.. tak s tym neviem co budem robit.. asi to na teraz necham tak. su male chybycky krasy na laku, ale na to uz mam tipka co to da doporiadku bez striekania.. mam este par otazok na par zvukov v aute co som este nepocul, tak ak ma niekto tu 170hp mazdicku, nech mi napise postu.. mozno su tie veci normalne, ale istota je gulomet..

tak zatial taketo dojmy.. inac, este som sa nepodakoval v predoslej teme za pomoc pri vybere auta!! DIKES CHALANI! toto je the best forum na akom som a na akom som bol.. pomahate kde sa da.. tak to ma byt:D takze este raz DIKES!!! :smt003

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 13 bře 2011, 22:13

nic proti, ale dobrman je tupej pes :) Jsou i horší s vyšší inteligencí :)

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 13 bře 2011, 22:54

WotanMitUns píše:nic proti, ale dobrman je tupej pes :) Jsou i horší s vyšší inteligencí :)
no ono to aj tak pasuje..:D to auto nemalo nic, ani trakcna kontrola, ani abs, ani esp, ani programovatelnu ecu.. takze aj tak to pasuje na dobermana:D ale mal som tu masinku strasne rad.. ale ako rychle prekonate rozchod s kockou? najdete si novu :smt003

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 14 bře 2011, 00:02

gratulujem k vymene kocky:-), pokial to bude viac menej daily viem si predstavit ten prudko prijemny prechod v podstate k pohodliu moderneho kazdodenneho auta ktorym jaksi tvoja byvalka byt nijako byt nemohla. Snad ti nebude chybat jej surovost a priamociarost. Kazdopadne velmi peknu si vybral

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 14 bře 2011, 10:05

daily nie.. na to mam 1.4 civica.. toto je na vikendy a na bastlovanie:D

Tomik.s.

Příspěvek od Tomik.s. » 17 bře 2011, 20:38

skok z imprezi to musí bejt nejspíš velkej je to uplně něco jiného ale mazdice vypadá opravdu krásně tak ať šlape dlouho

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 17 bře 2011, 20:43

tak to vypadá na velice pěknej kousek, gratulace :D
no když se tak na tu 8 dívám čím dál častějc, tak ji chci čím dál tim víc, ale koupit si ji nesmim, jelikož bych do ní nasypal nesmyslný peníze :lol:
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

Pallas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallas » 18 bře 2011, 01:34

speedy_s píše:tak to vypadá na velice pěknej kousek, gratulace :D
no když se tak na tu 8 dívám čím dál častějc, tak ji chci čím dál tim víc, ale koupit si ji nesmim, jelikož bych do ní nasypal nesmyslný peníze :lol:
To se nesmis divat na stranky RE-Amemiyi a Fujity :-) Co kus to $1500+, to se se zdejsima platama (pokud jsi zamestnanec, ale ne sef CEZu :-) opravdu neda, resp. kdybych nemel rodinu tak mozna...
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 18 bře 2011, 17:41

sak to, ze rodinu este nemam.. tak sa snazim vyblaznit na tych autach co peniaze a rozum dovolia.. uvidime.. zatial len snorim a hladam kde by som mohol spalit vyplatu:D.. uz som si par veci pozrel.. hlavne spomenute indukcne cievky a sviecky NGK iridium.. mali by troska ukludnit chod motora a moje nervy tiez :smt003

mam jedne 18tky origo na predaj, co su k autu tak ak niekto by mal zaujem, tak nech sa ozve.. roztec 5x114.3 ET ak sa nemylim niekde pri 45-50.. uz si niesom isty..

par novych fotiek.. stare su z vonku a nove zatial len v garazi. preco? vecer som ho tam zaparkoval a rano zistil, ze sa poklada nova dlazba okolo domu a ja nemozem vyjst.. uz tam auto tvrdne cely TYZDEN! ma ide rozdrapit :twisted: :smt003

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 18 bře 2011, 17:46

otackomer slubuje pekne vysokootackove orgie:-)
dlazba:-) aspon si das pokoj so zadokolkou kym neni sposobilejsi asfalt (dnes 4st a dazd dobre akurat na trening na velkom parkovisku)

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 18 bře 2011, 18:44

a ked sa pozries lepsie, uvidis, ze tam pod dlazbou je aj kanal:D si mozem supat do auta sam a nepotrebujem pre kazdu malickost ist do servisu.. sa tesim jak maly chlapec:D

logger

Příspěvek od logger » 18 bře 2011, 20:52

nějaký plánovaný úpravy budou ? :) nebo chceš zachovat vše původní jako sportovní pohodlné auto?

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 19 bře 2011, 00:57

uz pokukujem po par vecickach.. ale najprv si pohladam recenzie a skusenosti co a ako a az potom budem riesit.. hlavne nejake pekne kolesa, catback, sanie, zapalovanie a tak dalej.. uvidi sa:D.. samozrejme budem to tu priebezne hadzat.. :smt003 zajtra pride chalan co opravuje preliaciny na karoseriach.. este predoslemu majitelovi sa podarilo urobit na zadnych dverach malu preliacinu, ale tipek to spravi bez zasahu do laku a podobnych veci.. este prelesti ostatne nedostatky aby bolo ako zo skatulky.. potom pridam fotky rped a po..

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 21 bře 2011, 00:06

s Na SK Ringu si nebol? vcer aze tam bola nejaka partia z vychodu s dvomi RHD RX7 a v jednej z nich bol vraj motor z Corvety

Zamčeno