zdravym vsechny fandy japonskych vozu (japonec nakonec je nesmysl)
Toto bylo me prvni CRX ed9 koupil sem ho tenkrat za par korun jelikoz sem jich moc nemel. Byla to verze jen se 92KW

po faceliftu ale i tak jizda s nim byla uchvatna na to ze to bylo me prvni auto letelo jak blazen dalo v poho Audi A4 1.8T, Calibru 16V...i kdyz parkrat me pekne v zatacce ustrelil zadek tak auto sedelo dobre a byl to narez car s vlastnostmy motokary. kdo se nesveze neuveri.
tesne po koupi
uz s jinymi koly

Mno bylo to proste krasne auto (aspon teda pro me)

nikdy me nikde nenechalo. bez jedine zavady a problemu sem najel asi 7 tis km a to uz melo asi 250tis km za sebou.
a takle dopadlo

njn

Pak mi zebrali na 2 roky papiry to byla upa katastrofa ale po roce mi je vratily( diky bohu

) a ja uz premejslel do ceho jit dal. Stale sem ale koukal po jine crx ale spis po EE8

ale tu sehnat ve slusnem stavu za nejaky slusny peniz bylo dost tezke az pak na echo Mirase (moc mu dik) sem sehnal tohle. EE8 v peknem stavu a dobrym motorem. kdyz sem se poprve svezl konecne sem byl zas stasnej a ten zvuk po sepnuti Vtecu nadhera. z 0-100 za 7s a nejaky drobny to je uzasny. auto se krasne toci pres 8500ot. vykon 110kw na 1080kg tezky auto s nim pekne cvici auto krasne drzi v zatackach (v nekterych situacich chyby posilovac). treba na slalom to moc neni rizeni opravdu celkem tezko.jinak uzasny auto az neuveritelne co snese.
hned po koupi

sraz v komarkach

Bechyne (hodne prima sraz)
az budu mit nejaka lepsi fota tak je sem dam.
jooo a upravy:nejaky to snizeni, filtr AEM, volant, a nejaky ty detaily.
plany do budoucna: odlehceni, jiny kola asi, ale hlavne zvednout vykon o par koni proto shanim nejakou firmu nebo cloveka ktery se v tom vyzna. davat svody sani.... my prijde vyhazovani penez. tak se kdyztak ozvete ICQ:296508646
a jeste a to hlavne bych chtel podekovat Libasovi a Mirasovi. Za jejich organizacni schopnosti a tak mno.
tek se vsici mejte a at to vam to jezdi