Rozhodl jsem se koupit si nové auto a volba padla na Civic Type R EP3. Potøebuji trošku praktiètìjší auto a to bohužel Prelud opravdu nebyl. Øešil jsem to do teka dvouma autama ale te to už nejde. Po CRX, C5G Vti, Accord, Prelude (
http://www.jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?t=54), je to má další Honda. Už delší dobu jsem sledoval inzerci a vyhlížel svého budoucího Type R, mezi tím se snažil prodat Preludku. Po nìjaké dobì jsem našel jednoho mazla u pana Hasíka, bohužel jsem ještì nemìl prodaného Preluda. I tak jsem to jel oèíhnout a po projetí Civica bylo jasno, že musí semnou domù. Vyøešilo se pár formalit a Type R byl mùj.
Civic byl bouraný na levé zadní kolo a pan Hasík ho dával dopoøádku, vše rozdìlal došroubku aby se ujistil že je vše O.K, jak už to má ve zvyku

a potom vše zase složil.
Prohlédl jsem si u nìj fotky jak to vypadalo pøed opravou, v prùbìhu a po opravì. Civic je rok výroby 2004, psát zde technické parametry je zbyteèné, vše je v sériovém stavu. V plánu mám nìjaké decentní úpravy, ale nebudou se týkat vzhledu ale spíš jízdních vlastností.
S autem mám najeto zatím cca 5000km a co mì pøekvapilo je celkem krátká pøevodovka, jinak maximální spokojenost a už se tìším na jaro až dám pryè zimáky a poøádnì se projedu.